Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan Polat´tan izin istediklerine göre orda oynamalari bizim iznimizden geciyor. Bu haberi okumak beni rahatlatti. Tabiki bizim stadi isterler, enayi degiller ya. Olimpiyat stadini biliyorlar. Hep kaybediyorlar orda. Kasimpasa zaten olmaz. Ama pasa pasa gidecekler Olimpiyat Stadina :) Adnan Polat vermis cevaplarini :) Tek engel Galatasaray taraftariymis güya :D

Nedemiş Adnan POLAT

Galatasaray'da, Bursaspor maçında Arda Turan, Pino, Baros, Cana, Kewell, Neill, Misimovic, Çağlar ve Gökhan Zan yok. Bursaspor tam kadro.

Ne şans ya :(

2-3 adam aldılar dıye arabacı takımı olduklarını ne cabuk unuttular bunlar hem tüpoğlan acılısta sallıyodu daha bıtmemıs zart zurt dıye sımdı eteklerı zıl calıyo tabii yuruyun gıdın olımpıyatta oynayın kargalar sizi

ee bide bunun ustune bide biz, tamam basimizin ustunde yeriniz mi var diyecegiz ,direk olimpiyat paklar onlari

başımız üstünde yeri var olayı degil Metin gelirin %70 ini talep etmişiz diye sagda solda konuşuluyor ne derece dogru bilmiyorum tabi onlar buna sıcak bakmamış anladıgım kadarıyla taraftar olayı falan teferruat anladıgım kadarıyla yoksa maç başı 1 milyona yakın talep etmiş bizim yönetim

Nedemiş Adnan POLAT

Yeni stadın inşaatı başlamadan Beşiktaş'ın nerede oynanacağı tartışılmaya başlandı.Bununla ilgili birçok alternatif vardır.Ancak bu kadar çok yıldız futbolcusu olan Beşiktaş kulübunün Kasımpaşa stadında oynamaya mecbur edilmesi doğru değildir.Biz Beşiktaş kulubü olarak Türk Telekom Arena Stadında oynamak istiyoruz .En azından hepsi olmasa önemli karşılaşmaları.Ancak Galatasaray yönetimi bu konuya sıcak bakmamaktadır.Galatasaray kulubü başkanı Adnan Polat ile bizzat görüştüm.Sanırım taraftarlardan çekindiğinden bu işin olmasının çok zor olduğunu söyledi.Biz Beşiktaş kulubü olarak Galatasaray'dan ve devletimizden anlayış bekliyoruz. Ama bu durumu en çok yokuşa süren Galatasaray taraftarıdır.

başımız üstünde yeri var olayı degil Metin gelirin %70 ini talep etmişiz diye sagda solda konuşuluyor ne derece dogru bilmiyorum tabi onlar buna sıcak bakmamış anladıgım kadarıyla taraftar olayı falan teferruat anladıgım kadarıyla yoksa maç başı 1 milyona yakın talep etmiş bizim yönetim

Herşey para değil :S ama gelde bunu Adnan Polat'a anlat.

Taraftarını bu kadar sıkıntıya sokan bir Yönetim görmedim kardeşim.Hiçmi medya takip edilmez ya Biri çıkıp bjk'ye stadı verecez veya vermeyecez diyemez ya of vallahi bıktım artık bunlardan ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt