Melih Karakaya
Sarı Üye
- 12 Ocak 2011
- 670
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
arkadaşlar son durum nedir....
arkadaşlar son durum nedir....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polat´tan izin istediklerine göre orda oynamalari bizim iznimizden geciyor. Bu haberi okumak beni rahatlatti. Tabiki bizim stadi isterler, enayi degiller ya. Olimpiyat stadini biliyorlar. Hep kaybediyorlar orda. Kasimpasa zaten olmaz. Ama pasa pasa gidecekler Olimpiyat StadinaAdnan Polat vermis cevaplarini
Tek engel Galatasaray taraftariymis güya
![]()
Nedemiş Adnan POLAT
Galatasaray'da, Bursaspor maçında Arda Turan, Pino, Baros, Cana, Kewell, Neill, Misimovic, Çağlar ve Gökhan Zan yok. Bursaspor tam kadro.
Ne şans ya![]()
ee bide bunun ustune bide biz, tamam basimizin ustunde yeriniz mi var diyecegiz ,direk olimpiyat paklar onlari
Bradley'de son durum?
Nedemiş Adnan POLAT
başımız üstünde yeri var olayı degil Metin gelirin %70 ini talep etmişiz diye sagda solda konuşuluyor ne derece dogru bilmiyorum tabi onlar buna sıcak bakmamış anladıgım kadarıyla taraftar olayı falan teferruat anladıgım kadarıyla yoksa maç başı 1 milyona yakın talep etmiş bizim yönetim
Suarez sonunda liverpool'da
26.5 M euro
Suarez sonunda liverpool'da
26.5 M euro
burdan cıkarcagımız sonuc; Adnan Baskan demiski eger yiyorsa alın!
öyle demiş olacagını dusunmuyorm.böle dicek bır adamsa bugun yarın cıkar bu konuya tv de nokta koyar
Nedemiş Adnan POLAT
Taraftarımız karşı çıkar, izin vermemiz zor demiş..