Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çok zor da demeyecek.Başbakan yanağından bir makas alsın paşa paşa verir stadı Polat.

başımız üstünde yeri var olayı degil Metin gelirin %70 ini talep etmişiz diye sagda solda konuşuluyor ne derece dogru bilmiyorum tabi onlar buna sıcak bakmamış anladıgım kadarıyla taraftar olayı falan teferruat anladıgım kadarıyla yoksa maç başı 1 milyona yakın talep etmiş bizim yönetim

bizimkiler isi ticarete dokmusler desene:) bu adamlar bu sene ligi iyi biyerde bitiremezlerse ustune bide stad gelirlerinin %70 ini bizimle paylasirlarsa takima aldiklari o kadara adamin masraflarini nereden karsilayacaklar heriflerde gelir olmayacak :)

çok zor da demeyecek.Başbakan yanağından bir makas alsın paşa paşa verir stadı Polat.

Öyle anlasma yapmamislardir, yapamazlar zaten. Statta degisiklik yapamiyoruz anlasmaya göre, kullanim hakkimiz var 50 seneligine. Yani stat konusunda karar verme yetkisi bizde. Bu konuda birsey yapamazlar. GSGM kafasina göre stadi baskasina veremez. Nerde görülmüs? Anlasma imzalansin da ilk önce, rahat rahat aciklama yapar bizimkiler. Su anda imza olmadigi icin aciklama yapmiyorlar.

zamanında bize inönü stadını vermemeleri iyi olmuş işte en azından bugun kalkıp vefadan falan bahsedemezler eger vermiş olsalardı neler diyeceklerdi şimdi vay biz zamanında ortada kalmasınlar diye stadı verdik şimdi böyle oldu ayaga kaldırıcaklardı ortalıgı

gerci arkadaslar bjk haklı, ne demis atalarımız karısının yeri kocasının yanı

transfer varmi beyler?

Taraftarını bu kadar sıkıntıya sokan bir Yönetim görmedim kardeşim.Hiçmi medya takip edilmez ya Biri çıkıp bjk'ye stadı verecez veya vermeyecez diyemez ya of vallahi bıktım artık bunlardan ya..

aynen.biraz utanır artık insan.yazıktır be

Biz olimpiyatta oynarken yıldızımız yokmuydu? komik adamlar

Arkadaslar Besiktas tabiki TT Arena´da oynamak icin elinden geleni yapacak. Herkes yapardi. Kasimpasa Stadi´nda oynayamazlar zaten cünkü dandik bir stat. Olimpiyat Stadi her takim icin bela. Oraya giden gömülüyor. Isterler mi oraya gitmek? Akil var mantik var. Bende istemezdim. Yalvaracaklar saga sola simdilik. Ama sonunda Galatasaray engeline takilip pasa pasa gidecekler Olimpiyat Stadina:) Gercek bu

Bolat açıklama felanmı yapmış bjk ve arena ile ilgili ?

zamaninda biz sami yenden ciktigimizda besiktasta kabul etmemisti talebimizi simdi n.h oynarlar aslantepede ! gitsinler

olimpiyata

Öyle anlasma yapmamislardir, yapamazlar zaten. Statta degisiklik yapamiyoruz anlasmaya göre, kullanim hakkimiz var 50 seneligine. Yani stat konusunda karar verme yetkisi bizde. Bu konuda birsey yapamazlar. GSGM kafasina göre stadi baskasina veremez. Nerde görülmüs? Anlasma imzalansin da ilk önce, rahat rahat aciklama yapar bizimkiler. Su anda imza olmadigi icin aciklama yapmiyorlar.

bu allahın belası anlasma ne zaman ımzalanacak,

Bu arada yektanın formasını aldım fotoğrafını da çekip koyacaktım buraya telefonun kablosunu bulamıyorum bulursam atıcam dün demiştim alıcam diye:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt