Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sizce Beşiktaş, yeni stadının yapımı sırasında maçlarını nerede oynamalı?

%46

TT Arena Stadı

%14

RTE Stadı

%39

Olimpiat

:sopa::sopa::sopa:

Ya tabiki öyle ama adamın dediğine bak bu kadar yıldızı olan bir takım Arenada oynamalı falan diyorlar, Bunlar ağlayarak 2. yıldızı takan takım değilmiydi :D

bjk li tüm tanıdıklarıma igrenerek bakıyorum zaten artık, tam tinerciler gibi oldular artık.

Beyler bu bradley dmf miydi ?yoksa maestro mu ?

bradleyn.jpg

Bence yonetim izin vermez taki verirse Başkan ben Başkanım diye ortalıkta gezinmesin Sanki bilmiyorlar taraftar nekadar entkilenecek bu olaydan bence biran once bi açıklama yapılması lazım ...

ArkadaŞlar twitteri olan murat yalÇindaya yazsin İstemiyoruz bjki bİzİm stadta dİye !!

Arkadaşlar bradley iyi oyuncu olabilir ama Dünya'da başka oyuncu mu kalmadıda Bu Ülke'nin düşmanlarından olan abd patentli bir oyuncu alıyoruz istemiyorum...polat istifa...

Murat Yalçındağ, ''Biz Bjk'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz.Sadece bu kadar olabilir'' Yani reddetmişiz.

Arkadaşlar bradley iyi oyuncu olabilir ama Dünya'da başka oyuncu mu kalmadıda Bu Ülke'nin düşmanlarından olan abd patentli bir oyuncu alıyoruz istemiyorum...polat istifa...

siyasi parti miyiz geçin bu işleri ya! amerikanın her şeyini kullanırız bir adam alınca ırkçıkıl hortlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt