Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İSTANBUL - Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un ön anlaşmaya vardığı 4 futbolcu, bugün menajerleri Gheorghe Popescu ile birlikte İstanbul'a geldi.

Yeşil-beyazlı kulübün anlaşmaya vardığı kaleci National Bükreş'in kalecisi Bogdan Vintila ve sol kanat oyuncusu Cornel Frasineanu, FCM Bacau'nun savunma oyuncusu Ialian Miu ve Stuttgart'ın forveti Ioan Ganea saat 17.45'de menajerleri Gheorghe Popescu ve Becali ile birlikte Atatürk Havalimanı'na geldiler.

Futbolcularla birlikte bir kaleci antrenörü ve bir İtalyan kondisyoner de Türkiye'ye geldi.

Yalnız bu Frasineanu iyi topçuydu, bizede fena goller atmıştı :D uzaktan çok golleri vardı.

Duyum var arkadaşlar, transferin son günü bir oyuncu açıklayacağız

Twitter

:D

Ne olursan ol diyen Mevlana'nın torunlarıydık hani

ziya_edited.JPG

Ftw Bindokuzyuzbes

@

@mercanex Bana sağlam bilgi geldi başkan Bradlay'i unut, bizle alakası yokmuş...A.Annan,Diarra filanda transfer oldu bize kim kaldı görücez.

Neyse benim herkesin görüşüne saygım var ama bakıyorumda bu forumda başkasının görüşüne saygı yok...

Pardon arda turana hangi takım £14 vermiş..

Ortada ismi bzimle anilicak oyuncuda kalmadi artik

arkadaşım ben dikkatle okuyorum...sen hiç bir konuda pozitif değilsin ki..saygım var görüşlerine ama

kusura bakma bu kadar üst üste geldi diye söylüyorum biraz kasıt var gibi.

evet kasten yapıyorum sırf ortamı germek için birilerini kışkırtmak için yapıyorum rahatladın mı ?? hay allahım ya.

Bradleyin gelmesini istiyorum ama ona verilecek parayla Tunay,Taner ve Ömer Topragi alsalar daha iyi olur.

Neyse benim herkesin görüşüne saygım var ama bakıyorumda bu forumda başkasının görüşüne saygı yok...

arkadaşım burda spor konuşuluyor..sen her olaya siyasi bakarsan burda 70 milletten adam var..kusura

bakma ama kimse sana destk çıkmaz...siyasi gözlüğünü çıkar biraz gs gözlüğünle bak olaylara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt