Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler birazdan Show'da +18 diye bir dizi başlıyormuş. Aysun Kayacı varmış kaçırmayın. :D

adam Galatasaray'ın kaptanı. Kameralar onunla ilgilenmiyorda midyecinin açılışıylamı ilgileniyor sence. Arda bu kamera meraklısı bi insanmı ya Arda'nın karakterini hepimiz biliyoruz renktaşlar yapmayın, en büyük Türk yetenek Arda'dır, onu kabullenemeyen taraflı medyanın yüzünden Arda sönüyor ya en çok buna içim yanıyor. Aziz yıldırım Arda'ya ulan demiş. Arda'nın suçu ne ? Ya aziz'in topçuları hergün başka mekanda binbir kızla, ama asıl olay arda yine neden ? Medya Arda'yı iyice Batuhan gibi göstermeye başladı herkes de içten içe öyle düşünmeye başladı sonra gelip medyanın suçu yok demeyin. %100 medyanındır bütün suç.

ya konu buranın konusu da değil bi kere ama şimdi bu medya ardaya düşman mı ne alıp veremedikleri var ha eğer öylyse arda da desin kendi kendine bunlara koz vermeyim diye, evet en büyük türk yetenek (futbol olarak) ama bunun kıymetini bilmezsen adamı viski kokulu bulvarlarda 5 kuruşa harcarlar olay bu :(

ya konu buranın konusu da değil bi kere ama şimdi bu medya ardaya düşman mı ne alıp veremedikleri var ha eğer öylyse arda da desin kendi kendine bunlara koz vermeyim diye, evet en büyük türk yetenek (futbol olarak) ama bunun kıymetini bilmezsen adamı viski kokulu bulvarlarda 5 kuruşa harcarlar olay bu :(

Fener sempatizanı medya için konuşuyorum. En yakın rakibin altyapıdan Arda diye bi adam çıkarmış öyle yetenekliki en az 20-25 m€ kazandıracak takımına. Yapıcağı katkı cabası. Medyanın nedeni bu diye düşünüyorum ama ince şeyler olabilir arada bilemeyiz tabi :)

keske spartadan bonyyi alip, formica+biglia gelseydi:)

bugece transfer olurmu dersiniz? hareketlilik varmi?

evet, elalemin bilmemneresinin derdine düşen taraftar tarafından bitirildi.

Sahada oynadığı sürece benim için sıkıntı değil, ama iplemedi bile kulübü. Çoğu maçta tribündeydim gezmeye gelmiş gibi halleri vardı.Ama Arda,Servet vs. derseniz katılırım.

Böyle birşey düşünmek istemiyorum ama.....Azizin bir teklifi çok şeyi değiştirdi.(Arda için)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt