Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

misi gitmeden transfer olmaz diyen renkdaşlarıma katılmıyorum bjk eldekileri göndermeden yaptı transferleri fink daha dün imza attı gladbaha

Böyle birşey düşünmek istemiyorum ama.....Azizin bir teklifi çok şeyi değiştirdi.(Arda için)

Takımdaki herkes Galatasaraydan ,fenere gider belki ama Arda ve Sabri asla gitmez renktaş ...

Emre için de öyle diyorduk belki ama bu adamlar farklı.

Böyle birşey düşünmek istemiyorum ama.....Azizin bir teklifi çok şeyi değiştirdi.(Arda için)

Aziz'in teklifine Arda'nın bakacağını düşünüyormusun renktaş yapma :( Arda,sabri,cana,kewell gibi adamlar korunmalı kollanmalı, adamlar yüreklerini koyuyor sahaya.

misi gitmeden transfer olmaz diyen renkdaşlarıma katılmıyorum bjk eldekileri göndermeden yaptı transferleri fink daha dün imza attı gladbaha

Bizimkiler o riski alamaz belki bi oyuncuyla ön protokol imzalanmıştır. Misimovicin gitmeside bekleniyor olabilir.

Beni en çok üzen şey baktığın zaman 1 senedir sakatlığı düzelmeyen Barosun sakatlığının geçmemesine "olsun zamana ihtiyacı var kralı" diyerek destek verenlerin ardanın 6 aylık sakatlığına "Kendine bakmıyor orda burda sürtüyor " türünden açıklamalar yapması. Ama arda bizim evladımız sonuçta hem baros yabancı haklısınız tabii.

jo nun villasına 2 aksamda bır gıden 1 kolı mıller oldugunu sana kanıtlayabılırım b.düzü/gurpınara gelırsen :D

2 günde 1 kolü millerdan ne çıkar papağanı bile sarhoş etmez renkdaş :D hem içsin sıçsın ama topunu oynasın aldığı paranın hakkını versin gerisi bizi ilgilendirmemeli

Arkadaşlar Bradley tamam mıdır şimdi? Yada başka bi gelişme var mı :confused:

2 günde 1 kolü millerdan ne çıkar papağanı bile sarhoş etmez renkdaş :D hem içsin sıçsın ama topunu oynasın aldığı paranın hakkını versin gerisi bizi ilgilendirmemeli

yapma gozunu seveyım ya adam gecelerıde dısarılarda gezıyo beykent mcdonalds ta gecenın saat 3 unde sarhos gezındıgını soyleyen mc calısanları var :D

Düşünmüyorumda.Sinek(aziz)mide bulandırıyor

orası öyle. Sen kim oluyorsunda Galatasaray'ın kaptanı hakkında 15 dakikada fenerli yaparım diyorsun :o Yüzsün herifin teki. Adam kaptana ulan da der, başka birine küfür de eder, karakter meselesi bide bunda ardayı suçlayanlar var :o

Ufak bir bilgi : Mesut artık Real Madrid'te 10 numaralı formayı giyecek :D

Beni en çok üzen şey baktığın zaman 1 senedir sakatlığı düzelmeyen Barosun sakatlığının geçmemesine "olsun zamana ihtiyacı var kralı" diyerek destek verenlerin ardanın 6 aylık sakatlığına "Kendine bakmıyor orda burda sürtüyor " türünden açıklamalar yapması. Ama arda bizim evladımız sonuçta hem baros yabancı haklısınız tabii.

koyu bir milan baroş sempatizanı olarak baroşu ardadan önce sildim kafamdan caddelere işemeler falan ama ardayı böyle mevzu yapmamız ondan çok daha iyi şeyler beklerken hayal kırıklığına uğramış olmaktandır onu çok severken kendini gözden düşürmüş olmasındandır tavırları takımdaki çocukları o kadar etkiliyor ki mesela emre çolak, takım oyununu hiçe sayıp gereksiz çalımlardan tut da köşe vuruşlarında 2 elini birden havaya kaldırmalara kadar ;)

koyu bir milan baroş sempatizanı olarak baroşu ardadan önce sildim kafamdan caddelere işemeler falan ama ardayı böyle mevzu yapmamız ondan çok daha iyi şeyler beklerken hayal kırıklığına uğramış olmaktandır onu çok severken kendini gözden düşürmüş olmasındandır tavırları takımdaki çocukları o kadar etkiliyor ki mesela emre çolak, takım oyununu hiçe sayıp gereksiz çalımlardan tut da köşe vuruşlarında 2 elini birden havaya kaldırmalara kadar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt