Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beni en çok üzen şey baktığın zaman 1 senedir sakatlığı düzelmeyen Barosun sakatlığının geçmemesine "olsun zamana ihtiyacı var kralı" diyerek destek verenlerin ardanın 6 aylık sakatlığına "Kendine bakmıyor orda burda sürtüyor " türünden açıklamalar yapması. Ama arda bizim evladımız sonuçta hem baros yabancı haklısınız tabii.

Baros geliyor 30 yasina, Arda daha 23 yasinda. Bu kadar sik sakatlanmasi kendisine iyi bakmadiginin göstergesidir. Zaten performansini da eskisi kadar iyi bulmuyorum. Gerets dönemindeki 66 numarali genc, simdiki "süperstar" Arda´dan cok daha etkili ve tehlikeliydi. Cok yanlis yapti Arda ve bence artik farkina da vardi. Ama cok gec kaldi bence. Onun yasindakiler nasil gelisim gösterdi ama Arda 24 yasinda 18 yasindaki halinden daha geride kesinlikle. Biz sevgimizden böyle konusuyoruz.

Lass'ın dizinden sakatlıgı vardı nüksederse sezonu kapatır inşallah öyle bir yanlıs yapmayız

Spurs__fan Pivot

Misimovic devre arasında kesinlikle ayrılmayacağını kulübe bildirdi.Tek seçenek alacağını verip dondurmak.

Ben de Arda'nın maçtaki tavırlarını beğenmiyorum artık. O kadar kötü şut attı Antalya maçında ama Culio'nun boş pozisyonda şut atmasına kızdı. 66 numaralı çocuğu özledim ben. Kaptan Neill olmalı bence.

Baros geliyor 30 yasina, Arda daha 23 yasinda. Bu kadar sik sakatlanmasi kendisine iyi bakmadiginin göstergesidir. Zaten performansini da eskisi kadar iyi bulmuyorum. Gerets dönemindeki 66 numarali genc, simdiki "süperstar" Arda´dan cok daha etkili ve tehlikeliydi. Cok yanlis yapti Arda ve bence artik farkina da vardi. Ama cok gec kaldi bence. Onun yasindakiler nasil gelisim gösterdi ama Arda 24 yasinda 18 yasindaki halinden daha geride kesinlikle. Biz sevgimizden böyle konusuyoruz.

Genç yaşta giydirilen şöhret gömleği 1 beden büyük geldi.Bunun altından kalkmayı başaramadı Arda.Yanlız kaldı.Her şeyArda için geri gitmeye başladı.

bizi buralArda çosTuran biri var derdik ne güzel :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt