Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baros geliyor 30 yasina, Arda daha 23 yasinda. Bu kadar sik sakatlanmasi kendisine iyi bakmadiginin göstergesidir. Zaten performansini da eskisi kadar iyi bulmuyorum. Gerets dönemindeki 66 numarali genc, simdiki "süperstar" Arda´dan cok daha etkili ve tehlikeliydi. Cok yanlis yapti Arda ve bence artik farkina da vardi. Ama cok gec kaldi bence. Onun yasindakiler nasil gelisim gösterdi ama Arda 24 yasinda 18 yasindaki halinden daha geride kesinlikle. Biz sevgimizden böyle konusuyoruz.

ardaya galatasarayda oynayan herhangi bir oyuncusun izlenimi verilmeli takımın sahibi zannetmesin kendini. galatasarayda oynadığından beri ne büyük başarı kazandırdı ki? arda yetenekli ama kesinlikle yıldız değil büyük oyuncu hiç değil.yetenekleri de körelmeye başladı geliştireceği yerde.

selamlar ne oldu bradley konusu transfer basligi unutum bugun su kargelerin stad olayi yuzundan o basliklardan cikamadim hic

kesin size demistir bavullardan kıymetli bisiler görürseniz alın kahvaltı bedava ya gelsin diye :D

Takımın aylık barbeküsünü çıkardık :D Formicanın taksit sorununu burdan çıkardığımız paralarla çözücez hacı :asd:

Cok güzel bir futbol haftasi :) Acayip seviniyorum bu haftaya. Umarim haftanin kazanani biz oluruz. Pozitif bir etkiye ihtiyacimiz var artik.

Galatasaray Bursaspor´u yensin

Trabzonspor Fenerbahce´yi yensin

IBB Besiktas´i yensin

Karabükspor Kayserispor´u yensin

Pazartesi de 2 transfer bombasi patlatalim :D

Malesef Arda hic bir zaman büyük düsünmedi,belki 18-20 yas arasi büyük hayalleri olmustur ama ondan sonra bosver dedi heralde kendi kendine,Türkiyede büyük oyuncu kalirim Avrupada büyük olmaya gerek yok diye,ve resmen o andan sonra o müthis 66 numarali oyuncunun üstüne hic birsey katmadi.

Yabanci transfere gelince,heralde yönetim misimovici elden cikarmiya calisiyor son ana kadar,eger misimovic ben gitmiyorum derse mecburen sözlesmesini donduracaklar ve sezon sonuna kadar alacagi parayi ödiyecekler.

Cünkü simdi resmen bir yabanci oyuncu transfer ederlerse bütün koz misimovicin eline gecer.

Cok güzel bir futbol haftasi :) Acayip seviniyorum bu haftaya. Umarim haftanin kazanani biz oluruz. Pozitif bir etkiye ihtiyacimiz var artik.

IBB Besiktas´i yensin

üzerine de leblebi :D:D

Ahahahha Sergen şu an Misimovicten bahsederken yine bir Alex değil dedi :D:D:D

IBB Besiktas´i yensin

beyler fenerin yenmesi lazim sampiyonluk yarismasini unutmayin ..!! 17de 17 yaptikmi...ki bradley ve sag kanada volkan gelirse yapabilriz...sampiyonuz beyler...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt