Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sabri son Sivas maçında Sabri Alves gibi oynadı.Ben hiç begenmem Sabriyi ama Sivas maçında olagan üstü oynadı.

Ya beyler dumur oldum acayip derecede gerçi şuan kahkahalarla gülüyorum ama biyandan kendimden utanıyorum ama acayip bi durum ya gecenin bu saatinde bir arkadaş "Osman sen istemiyor ben Aliyle yatayım" dedi ben şaşırdım bunu okuyunca tab i sözde soğuk kanlılığımı koruyarak " Aaaaa banane şekerim kimle istersen yat milletin bekçisimiyim " dedim aldığım cevap

hmmmmm sanırım sen Öyle bir geçen zamankiyi izlemiyorsun oldu.

Şu Sabri ile dalga geçenlerin köpek kadar akılları yok.

Yarın görün bakın gene en çok kendini paralayan ve hücuma destek veren Sabri olacak.Ama bu dalga geçenlere bam gibileri layık.

Yine baslamayin beyler :( armut, köpek felan ne oluyor sizlere ?

angutlar bile kendi forumlarinda bukadar birbirlerine seviyesiz konusmuyorlar..

+ Mustafa, ayhan ve Barista en az Sabri kadar savasiyor ama onlarin alternatifi var artik yani artik ücünü bir izlemeyecegiz buna sevinmeliyiz :)

Sabri alternatfisizdir ve öylede kalacatir... Iyi bir sagbek cok pahali oldugu icin sabri bu takimdan ayrilana kadar en iyi sagbekimiz kalacak... Benim icin hicte sorun degil.

Icimden bi ses yarin bu zamanlar herkes Stancu'yu konusuyor olacak diyor ya, hayirlisi bakalim...:yuppi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt