Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

indicator gosterge demek... Ben "the Porte's economy' diye bir öbek duysam (ekonomiden anlamasam da) bir yerin/bolgenin, bir organizasyonun, bir kurumun adi diye dusunurdum; bi de buyuk harfle yazilmis zaten.

Milli ekonominin gostergesi o zaman... Oyle bisey iste... Ayna gibi dusunun... Ama millet bu port economy ye bakinca milli ekonomiyi goruyor yani

Osman Tanburacı'nın bu gece yarısı yayınlanan yazısından bir bölüm;

Biglia’nın geleceğini umuyorum

Galatasaray bir transfer daha yapacak. Muhtemelen Biglia olur.

Formica yattı.

Bradley de olmuyor.

Yerli bir oyuncu da artık olmaz.

Misimoviç olayı da askıda…

Bir de bakarsınız af çıkar!

Dadaş diyarından geliyorum Galatasaray’a da galiba Biglia geliyor - Osman Tanburacı köşe yazısı - Osman Tanburacı

Birde Adnan Sezgin'in Bradley'i yalanladığı haberleri var. Gündemimizde başka bir oyuncu var minvalinde açıklama yapmış.

Herkese cok tesekkurler gecici rahatsizliktan dolayi da øzur. Takilmisti kafama ama en sonund bulduk ne anlama geldigini. Herkese tekrardan tesekkur ve rahatsizlik icin tekrardan øzur. Eee bu saatte de forum haricinde herkes uyur o yuzden yardim alinacak tek yer burasi (:

Parmaklarım yoruldu atari oynamaktan :asd: Varmı gelisme Mr. Brad'de

Upsss benim de gøzlerim yorulmus okumaktan. Ekran karincalaniyor ara sira bakarken.

Dun Kranjcar deniliyordu bugun Bradley deniliyor herhalde.Her gun yeni birisi. En az 50 tane isim cikti herhalde. Neyse en azindan orta saha oyuncularinin surekli gundeme gelmesi bile ønemli bir gelisme.

Upsss benim de gøzlerim yorulmus okumaktan. Ekran karincalaniyor ara sira bakarken.

Dun Kranjcar deniliyordu bugun Bradley deniliyor herhalde.Her gun yeni birisi. En az 50 tane isim cikti herhalde. Neyse en azindan orta saha oyuncularinin surekli gundeme gelmesi bile ønemli bir gelisme.

Bradleyde olmuyormus... Yarin (bugun) ibre tekrar Bigliaya dondu galiba... Bi karar veremediler gitti :sopa:

Hagi bilir isini. Mevcut sartlara göre en iyi oyuncuyu aldırır.

O degilde, seneye Lorik Cana'yı yerli statüsüne gecirip defansa Chivu'yu alsak, birde Selcuk ile Ceyhunu hamsilerden kopartsak bizden sonra kimsenin dokunamadıgı hegemonyamızı geri alırız gibi.

Sözlesmeleri sezon sonu bitenler: Selcuk Inan, Ceyhun, Akinfeev.

Chivu ise 30'una dayandı. Rumen mentalitesi, biraz para kazanmak, biraz Hagi icin, birazda profosyonelligi ve futbolcu kalitesi ile takıma cok seyler katabilir.

Hepsini bir araya koydugunda son zamanlarda ülke sınırları icinde fazlaca lanse edilen yıldızlar toplulugunun asıl olanı kurulur.

....................Zapata...................

.............Servet...H. Balta..........

....Sabri..........................Insua...

..................M.Sarp...................

.............Yekta...Culio...............

..Kazim........................E.Colak..

..................Stancu..................

Yarinin kadrosu... Demedi demeyin ;)

Hagi bilir isini. Mevcut sartlara göre en iyi oyuncuyu aldırır.

O degilde, seneye Lorik Cana'yı yerli statüsüne gecirip defansa Chivu'yu alsak, birde Selcuk ile Ceyhunu hamsilerden kopartsak bizden sonra kimsenin dokunamadıgı hegemonyamızı geri alırız gibi.

Sözlesmeleri sezon sonu bitenler: Selcuk Inan, Ceyhun, Akinfeev.

Chivu ise 30'una dayandı. Rumen mentalitesi, biraz para kazanmak, biraz Hagi icin, birazda profosyonelligi ve futbolcu kalitesi ile takıma cok seyler katabilir.

Hepsini bir araya koydugunda son zamanlarda ülke sınırları icinde fazlaca lanse edilen yıldızlar toplulugunun asıl olanı kurulur.

Evet bencede... Chivu oynar daha 2-3 sene... Hagiye tam destek !

..................Ayhan...................

Zapata yerine Ufuk oynar.

Ayhan yerine Baris oynar.

Cünki zapata 6 aydir futbol oynamiyor yani 2-3 haftada kendine gelecegini düsünemiyorum (kaleci olsada) Ufuk 2 mactir siritmiyor o yüzden onu kesmez daha

Ayhanda ufak bir sakatligi vardi düzelmistir ama ikinci yari girer diye düsünüyorum..

Kazim veya Emre yerine bi Pino olaydi keske :(

Zapata yerine Ufuk oynar.

Ayhan yerine Baris oynar.

Cünki zapata 6 aydir futbol oynamiyor yani 2-3 haftada kendine gelecegini düsünemiyorum (kaleci olsada) Ufuk 2 mactir siritmiyor o yüzden onu kesmez daha

Ayhanda ufak bir sakatligi vardi düzelmistir ama ikinci yari girer diye düsünüyorum..

Kazim veya Emre yerine bi Pino olaydi keske :(

Bence Zapatayi oynatacak bak gor... Takimda suan 4 yabanci var 4unude oynatacak... Colagi sevdiginden oda oynayacak (bide Aydin var iste ama Colak oynar herhalde) Stancuda forvete... Ayhanin yerine Baris degilde Mustafa Sarp olabilir bak... Orta saha Sarp Yekta Culio olacak bence...

Bence Zapatayi oynatacak bak gor... Takimda suan 4 yabanci var 4unude oynatacak... Colagi sevdiginden oda oynayacak (bide Aydin var iste ama Colak oynar herhalde) Stancuda forvete... Ayhanin yerine Baris degilde Mustafa Sarp olabilir bak... Orta saha Sarp Yekta Culio olacak bence...

Mustafa, baris veya ayhan fark etmez hepsi birbirinden beter... sadece birnin oyayacagi icin okadar seviniyorum ki :D

Bi yenersek süper bir cikis yakalariz... Haftaya yine 45 bin kisiye oynariz (bu sezon yol calismalari oldugu icin sadece 45 bin alindigini duydum bilmiyorum dogrumu, yoksa kesin 52 bin cekerdi o stad.)

Neyse ben kacar yarin ola hayrola

Vip trubunlerinde ve loca kisimlarinda bosluk daha cok. Malum bu kesim metroyla gelmeyi sevmiyor,yollarda hazir olmadigindan evden izlemeyi tercih ediyorlar gibi ..

..................M.Sarp...................

m077.gif

Selamın Aleyküm renkdaşlar aranıza yeni katıldım İnşallah nice başarılara burada tanıklık ederiz.

Selamın Aleyküm renkdaşlar aranıza yeni katıldım İnşallah nice başarılara burada tanıklık ederiz.

alykm slm renkdaş hoş geldin..

cümleten günaydın renkdaşlar..

sonunda oldu,bunu da başardınız :D

dün gece rüyamda modric i almışız :D

uyanınca bi dolu sövüp saydım,ulan rüyaymış diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt