Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

KALE

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Robinson Zapata Montano

DEFANS

Emiliano Adrian Insua Zapata

Hakan Kadir Balta

Fatih Serkan Kurtuluş

Ahmet Kesim

Semih Oğuz

Sabri Sarıoğlu

Servet Çetin

ORTA SAHA

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Yekta Kurtuluş

Juan Emmanuel Culio

Emre Çolak

FORVET

Bogdan Sorin Stancu

Anıl Dilaver

Kazım Kazım

resmi siteye bakin millet ...daha oyuncularin ismini tanimayan isnanlar calisiyor. ...:lol:

Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Stancu'yu yakıştıramıyorum"

var ya bu herife gıcık oluyorummm... yok romanyanın en iyi oyuncusunu alsa ne olur diyor stancu için... romanya şu sıralardaymış filann.... senin futbol anlayışına ben ..... bunu kaydettim bi yere 3-4 maç oynasın stancu-culio aynen tanıdıklara ileticem bu videoyuuu geriii.........

salla bu adami :) ne konustugunu bilmiyor...kendi kendine rating yapmak istioyr...doktor kendi halien birakin dedi :lol:

KALE

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Robinson Zapata Montano

DEFANS

Hakan Kadir Balta

Fatih Serkan Kurtuluş

Ahmet Kesim

Semih Oğuz

Sabri Sarıoğlu

Servet Çetin

ORTA SAHA

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Yekta Kurtuluş

Juan Emmanuel Culio

Emre Çolak

FORVET

Bogdan Sorin Stancu

Anıl Dilaver

Kazım Kazım

resmi siteye bakin millet ...daha oyuncularin ismini tanimayan isnanlar calisiyor. ...:lol:

İnsuanın tam adı o

KALE

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Robinson Zapata Montano

DEFANS

Hakan Kadir Balta

Fatih Serkan Kurtuluş

Ahmet Kesim

Semih Oğuz

Sabri Sarıoğlu

Servet Çetin

ORTA SAHA

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Yekta Kurtuluş

Juan Emmanuel Culio

Emre Çolak

FORVET

Bogdan Sorin Stancu

Anıl Dilaver

Kazım Kazım

Emiliano Insúa - Wikipedia, the free encyclopedia

;) Önce sen doğru bil.

KALE

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Robinson Zapata Montano

DEFANS

Hakan Kadir Balta

Fatih Serkan Kurtuluş

Ahmet Kesim

Semih Oğuz

Sabri Sarıoğlu

Servet Çetin

ORTA SAHA

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Yekta Kurtuluş

Juan Emmanuel Culio

Emre Çolak

FORVET

Bogdan Sorin Stancu

Anıl Dilaver

Kazım Kazım

Bence oyuncularımızın ismini bilmeyen taraftarlarımız var :)

var ya bu herife gıcık oluyorummm... yok romanyanın en iyi oyuncusunu alsa ne olur diyor stancu için... romanya şu sıralardaymış filann.... senin futbol anlayışına ben ..... bunu kaydettim bi yere 3-4 maç oynasın stancu-culio aynen tanıdıklara ileticem bu videoyuuu geriii.........

ismi ne bu videodaki adamın. bi halt biliyormuş gibi kurulmuş oraya allahın denyosu. onun mantığına göre ribery gibi adamda galatasarayı taşımazdı. ama adam gitti bayerni taşıdı. kuş beyinli sesinden belli kahve adamı olduğu. fotomaç okuyarak,gündemi takip ettiğini sanan denyo.

KALE

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Robinson Zapata Montano

DEFANS

Hakan Kadir Balta

Fatih Serkan Kurtuluş

Ahmet Kesim

Semih Oğuz

Sabri Sarıoğlu

Servet Çetin

ORTA SAHA

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Yekta Kurtuluş

Juan Emmanuel Culio

Emre Çolak

FORVET

Bogdan Sorin Stancu

Anıl Dilaver

Kazım Kazım

komiksin gercekten...

Baptista Galatasaray ile sözleşme yaptı diyen dingil değil mi bu

tumblr_lf7czaDaCX1qzb62zo1_500.gif

Quaresma mi lan bu? :D O bicim gecirmis :D

oynayışlarını izlememiş sadece isme bakarak yorum yapıyor adam ya. Elano, lincoln falan isimli futbolculardı. Brezilya milli takımında oynayan adamı da gördük, culio'yuda stancu'yuda pinoyuda. Tamam eleştir ama birkaç maçını izle sonra eleştir. Kişilik yok adamlarda.

Hürriyet hala klüp bulamadı beyler yoksa...

komiksin gercekten...

yahu zaten 1 tane zapata varmis takimda...diger zapatayi niye almislar..!!!

zapata'nin biri fazla...

bizim yönetim harbi bu isi bilmiyor...zapata gibi lüzumsuz bir kaleci aliyorsun sonra yabanci kontenjani yüzünden problem yasiyorsun ..eger misi'nin sözlesmesi fesh edilirse 8m havaya gidecek...ozaman ortalik karisir iste...

ismi ne bu videodaki adamın. bi halt biliyormuş gibi kurulmuş oraya allahın denyosu. onun mantığına göre ribery gibi adamda galatasarayı taşımazdı. ama adam gitti bayerni taşıdı. kuş beyinli sesinden belli kahve adamı olduğu. fotomaç okuyarak,gündemi takip ettiğini sanan denyo.

Adamın Kullandıgı mantıga bakarmısın Allah askına Takım sıralamasına göre :D o zman kasımpaşadan yektayı nie aldk küme düşecekti kendi kendine çelişiyor angut. Romanyadan ne topcular cıktı en yakn örnek bizim kulube de be şeref... bunları yorumcu diye orya otursan medyanın ta ! ..

yahu zaten 1 tane zapata varmis takimda...diger zapatayi niye almislar..!!!

zapata'nin biri fazla...

bizim yönetim harbi bu isi bilmiyor...zapata gibi lüzumsuz bir kaleci aliyorsun sonra yabanci kontenjani yüzünden problem yasiyorsun ..eger misi'nin sözlesmesi fesh edilirse 8m havaya gidecek...ozaman ortalik karisir iste...

yanlışını kapatmak içinmi bunu söylüyorsun?:D

Adamın Kullandıgı mantıga bakarmısın Allah askına Takım sıralamasına göre :D o zman kasımpaşadan yektayı nie aldk küme düşecekti kendi kendine çelişiyor angut. Romanyadan ne topcular cıktı en yakn örnek bizim kulube de be şeref... bunları yorumcu diye orya otursan medyanın ta ! ..

Toplu saldırı lazım

4horsemen.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt