Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

türkiye fifa sıralamısında 10. diyo 2008 yılında degılmıydı o.Birisi bu adamı güncellesin :D

Gençleştirme projesi kapsamında iki isimle yollarını ayırmayı düşünen Hagi'ye sarı kırmızılı yönetimden uyarı geldi.

Hagi'nin dokunamadığı iki isim! Devre arasında Hagi'nin istediği isimleri kadrosuna katan Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lucas Neill ve Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ın transfer etmek istediği Lorik Cana ile yola devam etme kararı aldı.

Rijkaard dönemindeki hatalarını tekrarlamak istemeyen sarı kırmızılı yöneticiler, ara transferde sadece teknik direktör Gheorghe Hagi'nin listesindeki isimler ile görüştü.

'Transferi yönetim yapıyor' görüşünden kurtulmak isteyen yönetim, Romen teknik adamın takımı gençleştirme projesi kapsamında Neill ve Cana'yı yollamak istemesi üzerine tekrar müdahelede bulundu.

SAVAŞCILARA DOKUNMA HAGİ

Rijkaard döneminde "Transferi yönetim yapıyor" eleştirilerinden başı ağrıyan ve ara transferde teknik direktör Gheorghe Hagi'nin listesindeki isimleri kadrosuna katan Galatasaray, Lucas Neill ve Lorik Cana için Rumen teknik adama şart koştu: "Gelecek sezon da onlarla yola devam edeceğiz." Hagi'nin genç bir kadro kurma planı çerçevesinde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lucas Neill ile yola devam etmeme fikrini öğrenen Galatasaray yönetimi, savaşçı kimliği ve lider karakteriyle sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Avustralyalı yıldızla yeni kontrat yapmayı planlıyor.

32 yaşındaki Neill'a, Asya Kupası dönüşü 2 yıllık yeni kontrat önerecek olan sarı-kırmızılı yönetim, sezon başında kadrosuna kattığı Lorik Cana'ya da gelen teklifleri geri çevirdi.

İNGİLİZLER CANA'YI İSTEDİ

Hagi'nin Neill'in Asya Kupası'na gitmesi, Gökhan Zan'ın sakat olması nedeniyle stopere çektiği Cana'ya kadrosuna katmak isteyen Wolverhampton Wanderers kulübüne olumsuz yanıt verildiği gelen haberler arasında.

Sporx

yahu zaten 1 tane zapata varmis takimda...diger zapatayi niye almislar..!!!

zapata'nin biri fazla...

bizim yönetim harbi bu isi bilmiyor...zapata gibi lüzumsuz bir kaleci aliyorsun sonra yabanci kontenjani yüzünden problem yasiyorsun ..eger misi'nin sözlesmesi fesh edilirse 8m havaya gidecek...ozaman ortalik karisir iste...

Bence sen bi süre girme foruma hacı:D

Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Stancu'yu yakıştıramıyorum"

var ya bu herife gıcık oluyorummm... yok romanyanın en iyi oyuncusunu alsa ne olur diyor stancu için... romanya şu sıralardaymış filann.... senin futbol anlayışına ben ..... bunu kaydettim bi yere 3-4 maç oynasın stancu-culio aynen tanıdıklara ileticem bu videoyuuu geriii.........

Al-Sadd'da bi adam varmış beyler Keita diye. Alalım dicem ama Katar dünyada kaçıncı, en iyi adamlarını alsan sana ne katar ki ??

Gençleştirme projesi kapsamında iki isimle yollarını ayırmayı düşünen Hagi'ye sarı kırmızılı yönetimden uyarı geldi.

Hagi'nin dokunamadığı iki isim! Devre arasında Hagi'nin istediği isimleri kadrosuna katan Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lucas Neill ve Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ın transfer etmek istediği Lorik Cana ile yola devam etme kararı aldı.

Rijkaard dönemindeki hatalarını tekrarlamak istemeyen sarı kırmızılı yöneticiler, ara transferde sadece teknik direktör Gheorghe Hagi'nin listesindeki isimler ile görüştü.

'Transferi yönetim yapıyor' görüşünden kurtulmak isteyen yönetim, Romen teknik adamın takımı gençleştirme projesi kapsamında Neill ve Cana'yı yollamak istemesi üzerine tekrar müdahelede bulundu.

SAVAŞCILARA DOKUNMA HAGİ

Rijkaard döneminde "Transferi yönetim yapıyor" eleştirilerinden başı ağrıyan ve ara transferde teknik direktör Gheorghe Hagi'nin listesindeki isimleri kadrosuna katan Galatasaray, Lucas Neill ve Lorik Cana için Rumen teknik adama şart koştu: "Gelecek sezon da onlarla yola devam edeceğiz." Hagi'nin genç bir kadro kurma planı çerçevesinde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lucas Neill ile yola devam etmeme fikrini öğrenen Galatasaray yönetimi, savaşçı kimliği ve lider karakteriyle sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Avustralyalı yıldızla yeni kontrat yapmayı planlıyor.

32 yaşındaki Neill'a, Asya Kupası dönüşü 2 yıllık yeni kontrat önerecek olan sarı-kırmızılı yönetim, sezon başında kadrosuna kattığı Lorik Cana'ya da gelen teklifleri geri çevirdi.

Hagi'nin Neill'in Asya Kupası'na gitmesi, Gökhan Zan'ın sakat olması nedeniyle stopere çektiği Cana'ya kadrosuna katmak isteyen Wolverhampton Wanderers kulübüne olumsuz yanıt verildiği gelen haberler arasında.

Sporx

Sallama bir haber hiç sanmıyorum Hagi'nin Cana'yı istemediğini.

SAVAŞCILARA DOKUNMA HAGİ

Sporx

Arsenal mi olacakmışız ?:D Sallama haber :)

aramizda MOD yokmu...bisey soracagim ??

MOD arkadaslar......ben "kazma" ve "Bol-at" sözlerinden dolayi 3er gün ceza yedim...ama baskalari yazinca görüyorumki ceza almiyorlar...hatta "serefsiz" vs. gibi sözler kullananlar bile cezalandirilmiyor

cezalarda cifte standart mi uygulaniyor??

ayrica kendi oyuncularimiza ve yönetimimize küfür yasak ama diger bütün sahislara küfür serbest mi ??

bazi arkadaslar küfür vari sözler kullanirken neden göz yumuluoyr ..ama ben ve benim gibileri "sacma" sebeplerden dolayi cezalandiriliyor ??

cevap yazarsaniz memnun olurum

Volkan'da son dakika

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen'i satmayacaklarını açıklamıştı. Ancak Bursaspor 2. Başkanı Hasan Özkıyıcı, bu transferle ilgili her an bir gelişme yaşanabileceğini söyledi.

Galatasaray’ın Volkan Şen aşkı bitmek bilmiyor. Sarı-Kırmızılılar, başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak için sürekli olarak teklifini artırdı. Tam başkan İbrahim Yazıcı ikna edilecekken, Ertuğrul Sağlam’ın, “Volkan’la aramızdaki sorunları çözdük. Son kez söylüyorum, bu oyuncuyla yollarımızı kesinlikle ayırmayacağız” açıklamasıyla birlikte umutlar tükenme noktasına gelmişti. Ancak dün Bursaspor 2. Başkanı Hasan Özkıyıcı, Radyospor’da Özgür Sancar’ın programına katılarak, bu transferle ilgili her an bir gelişme yaşanabileceğini ifade etti.

Özkıyıcı, “Her an her şey değişebilir. Karşılıklı menfaatlerde, asgari müştereklerde buluştuğumuz zaman değişik şeyler olabilir. Volkan iyi bir futbolcu. Biz onunla devam etmek istiyoruz ancak karşılıklı görüşmelerde değişiklikler olabilir, bunlar şekillenebilir” dedi.

Sorun ödeme planında

Sarı-Kırmızılılar’la Bursaspor’un Volkan için 4 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştığı iddia edildi. Cim Bom, bu paranın 1 milyon Euro’sunu peşin, kalanını da 500 bin Euro’luk 6 aylık taksitlerle ödemeyi önerdi. Yazıcı ise

2 milyon Euro’yu peşin, 500’er bin Euro’yu da 4 aylık taksitler halinde istiyor. Görüşmelerin sürdüğü, tarafların her an anlaşabilecekleri öğrenildi.

önce bradley sonra volkan şahane olur..

sadece bradley süper olur..

sadece volkan oda olur ama eksik olur..

inşallah ikisi birden olur..

MOD arkadaslar......ben "kazma" ve "Bol-at" sözlerinden dolayi 3er gün ceza yedim...ama baskalari yazinca görüyorumki ceza almiyorlar...hatta "serefsiz" vs. gibi sözler kullananlar bile cezalandirilmiyor

ayrica kendi oyuncularimiza ve yönetimimize küfür yasak ama diger bütün sahislara küfür serbest mi ??

bazi arkadaslar küfür vari sözler kullanirken neden göz yumuluoyr ..ama ben ve benim gibileri "sacma" sebeplerden dolayi cezalandiriliyor ??

Her ne kadar az önce sana bi süre foruma girme diye takılmış olsam da :D bu konuda cok haklısın ceza almanın/cezaların hiçbir standardı yok uygulamada tabi (kağıt üstünde yazmışlar beni ilgilendirmez o). Modların o anki haliyeti ruhiyesiyle ve sözü söyleyenin kim olduğuyla ilgili tamamen.

Yok öyle birşey, ayrıca şikayetci oldugunuz biri yada mesajı var ise Moderatöre bildir butonuna basabilirsiniz

Her ne kadar az önce sana bi süre foruma girme diye takılmış olsam da :D bu konuda cok haklısın ceza almanın/cezaların hiçbir standardı yok uygulamada tabi (kağıt üstünde yazmışlar beni ilgilendirmez o). Modların o anki haliyeti ruhiyesiyle ve sözü söyleyenin kim olduğuyla ilgili tamamen.

Sana özel birşey değil, onu söyleyeyim ilk önce. İkincisi zilyon tane mesaj atıyor herkes şu konuya. Zaman zaman farklı konuların bir anda aktif olmasından, zaman zaman forumun kasmasından erken hareket edilemiyor yada gözden kaçıyor mesajlar. Edilenler de Süper Mod ve Adminlerin kararına göre ceza alıyor..

Varsa ıska geçildiğini düşündüğün mesaj, raporla. Gerisi yapılır.

Sunderland Sessegnon ile kesin olarak anlaşmış.Açıklamışlar yani.Bradley konusunda rakibimiz kalmadı gibi.

Bu arada Inter'li Biabiany Sampdoria'da.

Varlos Vela kiralık olarak Wba'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt