Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adriana lima yüzünden aç kalırım ben yahu , kadın bişey yemiyorki ... benim mide kebap derdinde ,adriana lima .... derdinde

adriana hişşttt go homeee.... ben var adana şiş kebap yemek...

Kickere göre Fenerbahce teklif yapmis bradley icin,ama heralde aston villaya gidecek bradley,bu demek oluyorki bradley yemdi gerecek hedef baska biri

Fatih Demireli;

Kicker: Bradley icin Türkiye'den teklif yapan Fenerbahce, Galatasaray degil. En yakin ihtimal Aston Villa gözüküyor.

Lan Villa adamı delirtme okadar orta saha var sizde Makoun,Petrov,Banan,Clark,Reo-Coker daha vardı ama unuttum :)

Aston Villa kiralık istiyorsa alamaz, bizimkiler bonservis veriyor.

Ulan bu fener adamı iyice deli eder her yerden çıkıyolar :mad:

Ne oluya ya Bu fener Sapıttı aga kime el atsak hemen onlarda :sopa:

FatihDemireli

@btioyospor Galatasaray'in baska hedefleri oldugu :)

4 minutes ago via Twitterrific in reply to btioyospor

Reply Retweet

btioyospor

@FatihDemireli Fatih Demireli nin kaynakları ne diyor ? :)))

5 minutes ago via web

FatihDemireli

Gelen sorulara cevap; Max Eberl'in "Galatasaray ile anlastik" diye bir aciklamasi yok. "Bir kulüple anlastik, is Michael'e kaldi" dedi.

bizim adimiz bile gecmiyor fener teklif yapmis kickerin dediklerine bakilirsa

Fenerbahçe gitsin kendine adam gibi solbek bulsun ondan sonra Bradley'e sulansın!

FatihDemireli

@btioyospor Galatasaray'in baska hedefleri oldugu :)

4 minutes ago via Twitterrific in reply to btioyospor

Reply Retweet

btioyospor

@FatihDemireli Fatih Demireli nin kaynakları ne diyor ? :)))

5 minutes ago via web

FatihDemireli

Gelen sorulara cevap; Max Eberl'in "Galatasaray ile anlastik" diye bir aciklamasi yok. "Bir kulüple anlastik, is Michael'e kaldi" dedi.

Aceba kim o hedefler...dün amma da sevinmiştik Bradleya :(

ben kimseyi sikayet etmek istemiyorum ama küfürün/hakaretin de belli bir standart'i olur...ozaman liste yapilsin hang sözler kullanilmayacak diye kullanilmasin...

birisi "kazma" lafindan ceza yerken baskalari "serefsiz" vs. gibi sözler etmesine ragmen hic bir yaptirim uygulanmiyor...acikcasi neyin serbest neyin yasak oldugunu anlamakta zorluluk cekiyorum bunu dile getirmek istedim...mesela "lan..lun gibi konusmalar" serbest mi ?

bana cok fazla MOD#lara ve yazanlara bagli bir uygulama gibi geldi...

Şikayet değil, yardımcı olmak. Ona neden ceza verilmedi, buna şöyle davranıldı dememen için mesajı raporlaman gerekiyor.. Küfür konusunda belirlenen bir uç nokta yok. Küfür küfürdür (aynı şeyler hakaret içinde geçerli). Şaka yada ciddi. Cezası verilir raporlandıkça.

Ceza konusunda; üyenin daha önceki tutumuna, yazılanların ağırlığına ve yönetimin kararına göre belirlenir doğal olarak.

Serbestlikle yada bir sınırın koyulmasıyla alakalı olan birşey değil anlyacağın. Raporlanmayan mesajlar nedeniyle uygulanamıyor bahsettiğin yaptırımlar. Kimse kimsenin babasının oğlu değil burada.

Dediğim gibi varsa gözden kaçtığını düşündüğün mesaj / lar raporla. Gerisi ya-pı-la-cak-tır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt