Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Klasik fener yoksunlugu bradley icin fenerde ilgileniyorsa fener alir, amacimiz hedef saptirtmaksa biglia icin super olur

Bradley'i tercih ederim ama Biglia'da iyidir.

Osman Tanburacı diyorsa, boş değildir olay. Yönetimle fazla samimi olan biri tasvip etmesemde.. Hem Galatasaray TV'de program yaptığını düşünürsek, acaba dedirtiyor adama Biglia konusu. Muhakkak kulağına birşeyler gelmiştir.

anlasilan yönetim yine bir cuval inciri berbat etti...bradley ile nasil ilgilenmezsin arkadas...adam bizim orta sahaya ilac..hatta 3 cag birden atlatir...

kimbilir yine hangi ise yaramaz adami getirecekler...bir b2b ve sag kanat lazim..

b2b icin ideal bradley

sag kanat'a da volkan alinabilir

sezon sonu cimbom sampiyon

dipnot: bu gidisle hürriyet gelecek...demedi demeyin :D

bradley dahamı iyi bilmiyorum ama ikisinden biri gelirse hangisi gelirse gelsin sevinirim iyi bir ortasaha geldi diye...

Biglia daha iyi olur.Cuk oturur.Müthiş olur,tadından yenmez.

Osman Tanburacı diyorsa, boş değildir olay. Yönetimle fazla samimi olan biri tasvip etmesemde.. Hem Galatasaray TV'de program yaptığını düşünürsek, acaba dedirtiyor adama Biglia konusu. Muhakkak kulağına birşeyler gelmiştir.

yok ya bu adam bisey bilmiyor...gecenlerde bigla'yi mi baska birini mi forvet olarak yazmisti yazisinda...baska bisey demeye gerek yok sanirim

zaten yönetimin bradley transferini yapmasi mucize olurdu...yönetim yine ayni cark'in etrafinda dönüyor...

yönetim istifa

Zaten biglia'yi unutalim arkadaslar mustafa yalcin 2 3 defa olmiycagini olamiycagini soyledi maalesef

Bildiğim kadarıyla Osman Tanburacı'nın söyledikleri pek çıkmadı şimdiye kadar.Yanılıyormuyum acaba?

biglia veya bradley ikiside iyi oyuncular bize lazım olan tipten 2sinden biri alınsın yeter ki alınacak görünen o fener haberleri büyük ihtimal yalan çünkü aykut hocanın zenci hayranlıgı var ndyoe mi nedir öyle bir orta saha bulmuslar yine fransadaki milyonlarca zenci arasından :) büyük ihtimal fransadan bir oyuncuk alacak onlar.

Edit:zenci kelimesi yanlıs anlasılıp saga sola cekilmesin.

Ben sizin tersinize Biglia diyorum :) Osman Tanburacı'ya Baptista'yı sorsunlar, kesin geliyor diyordu bi ara :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt