Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renkdaşlar selçuk inanın sözleşme yenilememesi düşündürüyor insanı ama şuda var febe bu topuza 8m vermişken bu adam 15 m filan verir kanaatindeyim...

Biglia’nın geleceğini umuyorum

Galatasaray bir transfer daha yapacak. Muhtemelen Biglia olur.

Formica yattı.

Bradley de olmuyor.

Yerli bir oyuncu da artık olmaz.

Misimoviç olayı da askıda…

Bir de bakarsınız af çıkar!-- osman tanburacı abim karar ver................

var ya şaşılcak bir durum var ortada ee biglia kendi dedi gelmicem diye.... beylerrr romen bir futbolcuya hazırlıklı olun son ihtimal yine muresan........ formica yattı demişte adam okadar ülke gezerse uçaktan uçağa yatar adama jetlak olmaktan iyi düşenemiyor :)

Hagi orta sahanin ortasina Ayhana emanet ediyorsa, oraya pasör bir adam istiyor, oyunun temposunu, kontrolünü hakim olabilecek biri. Selcuk Inan, Biglia gibi biri. Güclü gözüken, fizigi olan adami istese oraya Sarpi oynatirdi.

Aykut bir adami israrla istiyorsa, o adam fostur :D

Ben oturur diyorum.Çok maçını izlediğimi daha öncede söyledim.Herkesin fikri kendine.Biglia orta saha ya oturur.Yıllardır aradığımız adamı almış oluruz.

Ayhan Akmanın bi model üstü temposu düşük bi oyuncu agresif değil

Ben oturur diyorum.Çok maçını izlediğimi daha öncede söyledim.Herkesin fikri kendine.Biglia orta saha ya oturur.Yıllardır aradığımız adamı almış oluruz.

dostum lafına güvenirim,eyvallah ama..aması var işte..

bende kendi izlediğim kadarıyla söyleyeyim,defansta soun yaşatmasada ofansif kapasitesi yetersiz geliyor bana..

renkdaşlar selçuk inanın sözleşme yenilememesi düşündürüyor insanı ama şuda var febe bu topuza 8m vermişken bu adam 15 m filan verir kanaatindeyim...

Sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncuya kimse 15 vermez.En fazla 3 milyon € o daSelçuk için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt