Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda bizde oynadı oynayalı ne başarımız var? Takımdaki gruplaşmayı kim kuruyor? Yabancı oyuncuları kim dışlıyor? Saha içinde onlara kim bağırıyor yada pas atmıyor? Arda kesinlikle sene sonu gitmeli kendi egosu uğruna artık Galatasaray'a zarar veriyor.

Hangi arda yapıyor bunları ? Arda Kac mac oynamısda sen bu izlenime kanaat getirdin . ? Daha da önemli nerenle neyi kimi izledin ?

Arda bizde oynadı oynayalı ne başarımız var? Takımdaki gruplaşmayı kim kuruyor? Yabancı oyuncuları kim dışlıyor? Saha içinde onlara kim bağırıyor yada pas atmıyor? Arda kesinlikle sene sonu gitmeli kendi egosu uğruna artık Galatasaray'a zarar veriyor.

adami bi yabanci düsmani, egoist, hain yapmamistiniz, oda oldu...

yarin transfer netlesir, 1 gun bekleriz en fazla...

Bradleyle ilgilenen takımın Fenerbahçe olabileceğini 2 gün önce söyledim ama kimseyi inandıramadım

Aynı mevkiye adam arıyoruz. Ama hala ESPN filan da yazmış bizimle ilgili olduğunu. Bunlar gidip kendilerini Haldun Üstünel olarak tanıtıyorlarsa şaşırmam :)

Beyler bugün sallayin transferi, maca odaklanalim. Burnu havada olan Bursaya feci bir ders vermek güzel olurdu. :)

beyler en kötüsü ne biliyomusunuz.. adnan eli boş döner birde beceremedği şeyleri böbürlene böbürlene anlatır.... ( adnan bizde sanaaa böğğğğğğğğğğğğğğğ yaparık görürsükk-- adam alamazsa yine adnan sezgin lafını duyduğum yere içimi bırakırım :)

Arkadaişlar Bursada hava nasıl aceba var mı ordan arkadaşlar hani zemin falan inşallah iyi olur ..

Çok merak ediyorum Dunyada bizim kadar Son Gün transferi yapan takım var mı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt