Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ancak yaptığı yanlış değil mi? Gördüğüm kadarıyla birçok kişi inanmış yada hiç olmadı bir beklenti içine girmişti. Bunun şakayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum, tamamen ego. Belkide şaka yapıyordur dediğiniz gib, ama transfer nöbetinde, son günlerdeyiz. Takımda eksik var ve basında oyuncularla görüştüğümüz, anlaştığımız haberleri çıkıyor. Biraz daha dikkat etmeli.

transfer nobeti yokkende bekleriz

hem boyle tongalara dusmezsiniz kimin neyi niye yaptigi cok bellidir genelde

Ancak yaptığı yanlış değil mi? Gördüğüm kadarıyla birçok kişi inanmış yada hiç olmadı bir beklenti içine girmişti. Bunun şakayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum, tamamen ego. Belkide şaka yapıyordur dediğiniz gib, ama transfer nöbetinde, son günlerdeyiz. Takımda eksik var ve basında oyuncularla görüştüğümüz, anlaştığımız haberleri çıkıyor. Biraz daha dikkat etmeli.

bu kadar dikkat etmeli diyosunda,,, adnan sezginnn varken kaç kişi iyi bir transfer olacağına inanıyor. nöbetteyiz doğru ama biraz espiri yapmakla millet ciddiye alıyorsa ben bişey demem... yüzlerce internet sitesi,gazete hergün olmadık adamların ismini yazıyor ... yöneticeler sağolsun inandırıclığını kaybettiği için dalga konusu,onlar dikkat etmeli taraftarını küçük gazete oyunlarına yedirmemeli ..... saygılarrr.......

31 ocakta bu isimler aciklanirsa ne olur bizde?

Omer Toprak

Taner Yalcin

Biglia

Volkan Sen

M. Ekici (sezon sonu)

İmkansız olur, Volkan'ı 4'e vermezler, Arda'yı da şu haliyle kimse 15'e almaz.

kaça verecekler volkanı?volkanın şu durumda ederi 4-5 den fazla olmaz.ardanın ölüsü sezon sonu 12-15 arası eder.kabul etsek de etmesek de arda türkiyenin en iyi oyuncusu.haksızlık yapmayın

Ne var ne yok renktaşlar var mı bir tranfer?Yoksa son gün 2 transfer mi olacak.

İlk geldiği sezon için öyleydi benim için de. Ataklara daha çok katılırdı. Golleri, asistleri vardı. Milli takıma seçildi. Avrupa Şampiyonası'na katıldı. Sonra adam düşüşe geçti, tutabilene helal olsun. Hala da düşüşte.

Hakan Balta´da profesyonel yasantiya ayak uyduramayan futbolculardan. Özel yasantisiyla futbolu birbirinden ayiramayan futbolculardan. Esiyle bir sorun yasadi sonra cökmeye basladi. Kendine bakmamasi da baska bir neden. Cok sigara iciyormus Hakan Balta ve muhtemelen alkol da kullaniyordur. Ikisini de severim ama futbolculuk baska :D

kaça verecekler volkanı?volkanın şu durumda ederi 4-5 den fazla olmaz.ardanın ölüsü sezon sonu 12-15 arası eder.kabul etsek de etmesek de arda türkiyenin en iyi oyuncusu.haksızlık yapmayın

Volkan'ın ederi 4 5'ten fazla olmaz da Bursa başkanı kabul etmiyor bunu, o yüzden zor bence 4'e vermez, hala çıkıp Bjk veya fbnin 7 8 vereceğini falan sanıyor.

Arda da en fazla 10 falan eder kanımca, sürekli sakat, 1 sezon boyunca hiç top oynamamış olacak bu gidişle.

totosh mu dedim ben adama, bu kadar cabuk sinirleniyorsan sucu bende arama

arkDasim sen yazilan herhangi bir yazinin ozunu anlayamazmisin

cem yilmazla alakasi yok diyorum yahu

delircem ister totosh de ister salak de ister komik degil de

grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cocugu hep bir agizdan asmaya calisiyorsunuz kupayi son goren yasli adam resmi koydu diye

utanmasalar hepimiz dedeyiz diye pankart acacaklar

[video=youtube;agjleII6xfU]https://www.youtube.com/watch?v=agjleII6xfU[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt