Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamun Aleykum gelişme varmı ?

Serdal Adalı: Henüz GS'a resmi teklif yapmadık stad ile ilgili. İlk hedefleri TT'de oynamakmış. Lig maçları olmasa bile Avrupa maçlarını oynamak istiyorlarmış. Avcunuzu yalayın lan.

Bradley tüm kesin gözüyle bakılıyordu.scoutgs den bir renktaş yazmıştı bugün dün kesin gözüyle bakılan Bradley transferi medyayı bugün ters köşe yapıcak , Biglia gelicek yazdı bugün.Hadi bakalım.

Nerde yazdı abiii scoutgs da yım suanda ben yaklasık sabahtan beri online ım ama öyle bir acıklama yok !!

Serdal Adalı: Henüz GS'a resmi teklif yapmadık stad ile ilgili. İlk hedefleri TT'de oynamakmış. Lig maçları olmasa bile Avrupa maçlarını oynamak istiyorlarmış. Avcunuzu yalayın lan.

Yok Uefa falan gidin Olimpiyata bize nasıl izin vermemiştiniz ..hadiii yalaaa

Galatasaray´a resmi teklif yapmadik daha diyor. yani bizim iznimiz gerekli. Yani dobrowski oldular :D Haydi Olimpiyata sisko :D

aldılar cevaplarını daha deşmenin anlamı yok ama tabi basın yine ezikliğini yaparak ortalığı kızıştırmaya çalışacaktır...

Aynen, artık gündeme getirmeyelim bunu, basına malzeme oluyor, 2 gündür gazetelerde, taraftarların görüşleri falan diye saçma saçma yorumlar var.

Paylaşmasak bunları daha iyi olacak aslında.

Anlamıyorum arkadaş bu insanlar Galatasaray logolarının olduğu.Kurucusunun adını taşıdığı bir yerde oynamayı içlerine sindiriyolarsa bişe demiyorum

"Misimovic oynadığı zaman sahanın en çok koşanı olmuş yaa gördün mü" gibi cahil cahil yorumlar yapmayın Allah aşkına.. Rakiple ne kadar boğuşmuş, ne kadar ikili mücadeleye girmiş, topla ne kadar buluşmuş; ve bunları yaparken ne kadar koşmuş? Önemli olan budur. Bugün sahada yürüyor dediğimiz Alex birçok maçta sahanın en çok koşan 3 futbolcusundan biri olmakta. Ama boş koşmak başka; Gerrard, Xavi gibi her saniye oyun içinde olup koşmak başka.. Ben bile koşu bandına çıktığımda 90 dakikada 9-10 kilometre koşabiliyorum; atlet değilim, bişey değilim..

oyuncu alınmayınca misi yi geri dönsün diyorsunuz ( ilginççç)

hagi ye basında bu kadar laf söyleyen bir futbolcuyu , hagi kabul edermi?

evet kariyeri iyi olabalir ama ne diyoduk mücadeleci-hırslı bir takım olsun.

misinin galatasary geldiğinden beri kendini vererek hırsla oynadığı maç varmıydı? (maksat koşması değil kazanma hırsı)

transfer olacaktır ama kim sorusu 31 ocağa kadar gizemli...

Anlamıyorum arkadaş bu insanlar GS logolarının olduğu.Kurucusunun adını taşıdığı bir yerde oynamayı içlerine sindiriyolarsa bişe demiyorum

bir insan kuş beyinli olduktan sonra bence normal böyle davranmaları...

tıpış tıpış olimpiyata... kasımpaşaya sığamazlarmış, işte olimpiyat var 80k kişilik... sülaleleri bile sığar oraya...

:D:D:D

Bjk'a Olimpiyat stadinda basarilar diliyorum. Nice decibeller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt