Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ohaaaaaaaaaaaaaa

In den vergangenen Tagen wendete sich das Blatt im Fall Bradley mehrfach. Bis zur Wochenmitte hatte der AFC Sunderland die besten Karten im Poker um den US-Nationalspieler. Dann zeichnete sich ein Wechsel in die Türkei ab - aber nicht zu Galatasaray Istanbul, das Interesse zeigte, sondern zu Fenerbahce, das ebenfalls kurzfristig ein Angebot für Bradley abgab.

bunun anlami adam sunderlandde gidip gelmis transfer döneminde, adi galatasarayla anilmis ama hic bir ilgisi yokmus nerden cikardi bu ligtv bu haberi anlamadim yanlismi anlamislar adamin adi bir türk takimiyla anilmis oda fenerbahceymis yani galatasarayla bi ilgisi yokmus

Bunu 2 gün önce ben söylemiştim zaten

Dua edin Bradley Aston Villaya gitsin,yoksa Fener alir,biz ilgilenmemisiz,Alman medyasi Fenerle bii karistirdi,biz Yigit Incedemir veya gurbetci aliriz ancak bu saatten sonra.

iyi oldu bradleyin gelmemesi çok düz oyuncu bence. formicayı alsınlar bize teknik adamlar lazım. cana culio formica oynar. formica gerekirse kanatlarda da oynar arda kewel pino sakatlanabilir

Mönchengladbach ve Aston Villa kulübü Michael Bradley transferi hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

kaynak:sporx

iyi oldu bradleyin gelmemesi çok düz oyuncu bence. formicayı alsınlar bize teknik adamlar lazım. cana culio formica oynar. formica gerekirse kanatlarda da oynar arda kewel pino sakatlanabilir

haklisin renkdas, arkadaslar bundan sonra kaynakv olarak ntvspor degilse inanmayalim bak stancu gelmeden verdiler stancu aciklandi.

bradley yattımı öle moralim bozukki analtmam arkadaş şu takıma adam gibi bi o .saha adamı alın diye dilimizde tüy bitti ya delircem ya eğer bu işin içinde o ezikler varsa ben onların ta...........................................................................

sa. renkdaşlar.

gelişmeler nelerdir.bradley de yatmış felan deniliyor..

Hagi´ye yazık olacak Sezgin yüzünden.

Bütçe vermezlerse Sezgin ne yapsıN ki ? Ona da yazık ediyorlar, Başkan demedi mi benim alacağım oyuncunun yıllık alacağı 1.5 miyon nu gemeyecek diye, imkan bu oyuncuya bunu teklif ettiğinde Sezgin ikna etmek için dövsün mü adamı?

Bu nasıl mantıktır ya ? Bize gelmeyecek ya hemen düz oyuncu yapın adamı anasını satayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt