Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bakın beyler açık konuşuyorum bradley topçu falan değil iyi topçu olsaydı Borussia Mönchengladbachı şampiyon yapardı onu geçtim kümede tutamıyor :asd: bknz: Ahmet çakar :D

bradley yattımı öle moralim bozukki analtmam arkadaş şu takıma adam gibi bi o .saha adamı alın diye dilimizde tüy bitti ya delircem ya eğer bu işin içinde o ezikler varsa ben onların ta...........................................................................

Yav kardesim Bradleyi abartmayin okadar,zaten ilgilenen kulüp Fenermis.

Acaba diyorum bizimkiler Arda nın sakatlığından dolayı uzun süre oynamayacağını biliyorlar da ona göre bir arayış içindeler ne dersiniz?

Sanki bana Fransa dan birini alacaklar gibi geliyor içimden de Sesegnon geçiyor açıkçası!

iyi oldu bradleyin gelmemesi çok düz oyuncu bence. formicayı alsınlar bize teknik adamlar lazım. cana culio formica oynar. formica gerekirse kanatlarda da oynar arda kewel pino sakatlanabilir

hacııııııııııı eline sağlıkkkk, kanatoyuncuları hep sakat alın formicayı seneyde ön liberonuz alırsınız oldu bitti patladı gitti :)

odeğil bradleyde kaçtı kaldı 2 gün biz kimi alcaz bu saatten sonra yazıklar olsun ya şu mevkie bi transfer yapılmazsa en ihtiyacımız olan bölge ya delircem ya

bakın beyler açık konuşuyorum bradley topçu falan değil iyi topçu olsaydı Borussia Mönchengladbachı şampiyon yapardı onu geçtim kümede tutamıyor :asd: bknz: Ahmet çakar :D

yanlis mantik. bi oyuncu takimi sampiyon edebiliyorsa ozaman arda niye bizi kral hakan sükür gittikden sonra sampiyon yapamadi? düz futbolcumu?

Acaba diyorum bizimkiler Arda nın sakatlığından dolayı uzun süre oynamayacağını biliyorlar da ona göre bir arayış içindeler ne dersiniz?

Sanki bana Fransa dan birini alacaklar gibi geliyor içimden de Sesegnon geçiyor açıkçası!

Sesegnon u sunderland aldı falan dıyolardı forumda sabahleyın ama alsak super olurdu :D

arkadaşlar yenni geldim bradley baslıgı kitlenmiş,aston villaya kiralandıgı haberleri dogru mu ? bilgiler nedir

scoutgs'de tunay torunun incelemesini tekrar koymuşlar siteye :D acabaa dedimm..

Taner Yalcini veya Yigit Incedemiri alirlar,kaybedilmis bir sezonda büyük paralarla oyuncu alinmaz.

acikcasi zaten baya bi para harcadik

yektaya 3,5

stancuya 5

bradleye 5mi vercektik???

millet quaresmayi 7ye getiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt