Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mantıklı düşünelim bradley gelirse cana ya da neil yedek kalacaktı ben ikisinin de oynamasını istiyorum.yok bradley sağ iç oynar diyen varsa cana bradley culio orta sahası ne kadar yaratıcı olur düşünsün.

Asya kupası finalini seyrediyorum, Kewell bitmiş.

Neill her zamanki gibi sakin. Bu adam bizde önlibero oynamalı.

Defansta cana.

Şu gün şu saatte nöbet bekleyen arkadaşlar.Bir kere şu ana kadar Haftasonu transfer açıklanmadı bu bir.2.si bi tranfer olması için Misimovicin gitmesi veya sözleşmesinin dondurulması gerekiyor.Yani bekleyişler boşuna.Yönetm biraz aklını kullanıp adam gibi 2 tane yerli oyuncu alıp bitirsin bu işi..

beyler herkes şunu biliyorki , hagi tükürdüğünüz yalamaz (erol ersoyda olduğu gibi basar geçer :) ) misi go home..

arda sakat,pino sakat-kewell belirsiz--kazım kazma kazma-aydın fıs-eee başka hücümcu lazım.. defans oynadıktan sonra bala gol atarsakmı alıcaz... stnacuya pas atamaycak adam varmı? cana-yekta-culio yaparsın orta sahanı kanatlarada yerleştir formicayı çoş durr.

formica hala belirsiz açıklanmdı hala blackburne gittiği kesin adnan son bir hevesle eli boş dönmeyim hemde taraftar laf etmesin diye ilk göz ağrısna döner alırr :)

2-3 hafta yukardaki takımlar berabere kalır da, skor koruma dakikalarında verirsek maçları, ileride bekleyen formica-vari transfer kurtarır bizi.

Geriden oyun kuramıyoruz, haala formica-kranjcar, bradley tu kaka... Bize Ernst lazım Tabata değil :)

Şu gün şu saatte nöbet bekleyen arkadaşlar.Bir kere şu ana kadar Haftasonu transfer açıklanmadı bu bir.2.si bi tranfer olması için Misimovicin gitmesi veya sözleşmesinin dondurulması gerekiyor.Yani bekleyişler boşuna.Yönetm biraz aklını kullanıp adam gibi 2 tane yerli oyuncu alıp bitirsin bu işi..

Kimse kulüpten resmi aciklama beklemiyorki zaten,gelismeler takip ediliyor,okadar.

katılıyorum renkdaş ..yabancı transferinden çok yerli transferi bkliyorum.. sezer yiğit vs..

Taner Yalcın---Yasin Pehlivan bu iki oyunucuyu alıp bitirsinler transferi bari

Galatasaray

Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin , Hakan Balta, Insua, Barış Özbek, Ayhan Akman, Emmanuel Culio, Yekta, Kazım, Emre Çolak

Yedekler

Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Ahmet Kesim, Stancu, Anıl Dilaver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt