Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

korkunun ecele faydası yok cana culio formica rahatlıkla oynar gerets tek ön libero ile şampiyon yaptı biz istanbul belediye miyiz 3 tane ön libero oynatallım? averajımız hala ekside bunu unutmayın.

Bam daha yararlı olur formica dan o sistemde aklında olsun . youtube dan izlemekle olmuyor bu işler

2 senedir adam akıllı maç yapmayan birini o fiyata getirmek zor değil bence

Ya adam matah bir oyuncu takıma kaykısı olan biri olsa onun yeteneğindeki bir oyuncuyu iki sene bekletirler miydi oynatmadan bizim seyirci deliriyor herife herhalde yarım sezon boyunca şansal ın verdiği gazdan adamın kendisine çalım atmaktan başka bir numarasının olmadığını anlamadılar.

Simao gelince yetenekli oyuncu nasıl takım oyunu oynar gördüler homurdanmalar başldı arkadaşla ilgili.

Galatasaray

Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin , Hakan Balta, Insua, Barış Özbek, Ayhan Akman, Emmanuel Culio, Yekta, Kazım, Emre Çolak

Yedekler

Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Ahmet Kesim, Stancu, Anıl Dilaver

Hagi saha içerisindeyken ne kadar cesur bir oyuncuysa saha kenarında da bir o kadar korkak bir td. anlamıyorum bu adamın neden böyle davrandığını.

Bam daha yararlı olur formica dan o sistemde aklında olsun . youtube dan izlemekle olmuyor bu işler

youtube izlemekle olmuyor evet doğru--- monaco-genoa-blackburnde youtube görmüşler değilmi?

neysee bu kadar sakat ofansif oyuncun varsa takım ilerde kalamıyorsa-- rakip zaten bunlarda kimse yok diyorsa- rakibin stoperi orta sahada cirit atıyorsa gerek yokkk. eğer ön libero alamıyorsannn bu kadar sakat varken ofansif adam al. çok iyi mi belirsiz ama geleceği var dimi? bizde öncelik ön libero dedik ama tüm isimler yattı eee yerli alacaksan al ama formicayıda allll ....

Galatasaray

Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin , Hakan Balta, Insua, Barış Özbek, Ayhan Akman, Emmanuel Culio, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Kazım Kazım

Yedekler

Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Ahmet Kesim, Stancu, Anıl Dilaver

buyrun kadroyaaa 10 yabancın var 2 sakat-1 yedek-1 kadro dışı-2 milli takımda- adam alıştı zapata bile kadroda yok :)

ofansif adam sayın hadi bana stancudan başka ikinci yarı kim girecek, pino-arda-baros-misi-kewell... farkındaysanız şu anda ileriye dönük futbolcularımız yoksun. (ee dönecekler diyeceksiniz arda kac hafta-pino kac hafta-baros belirsiz-kewell yorgun hacııı-misi kadro dışı)

hagi ye korkak diyosunuzda adamın elindeki kadro ofansıfte o mu oynatmıyor? neyse bizde ön libero istedik ama olmuyorsa ofansif oyuncu eksiğin varsa alacaksınnn. buyrun bugunkü maçç ilerde kim tutacak topu?

youtube izlemekle olmuyor evet doğru--- monaco-genoa-blackburnde youtube görmüşler değilmi?

neysee bu kadar sakat ofansif oyuncun varsa takım ilerde kalamıyorsa-- rakip zaten bunlarda kimse yok diyorsa- rakibin stoperi orta sahada cirit atıyorsa gerek yokkk. eğer ön libero alamıyorsannn bu kadar sakat varken ofansif adam al. çok iyi mi belirsiz ama geleceği var dimi? bizde öncelik ön libero dedik ama tüm isimler yattı eee yerli alacaksan al ama formicayıda allll ....

monaco blackburn genoa sağ iç için alacaktı zaten formicayı tmm ;) new maradona

İLK 11'İMİZ

Ufuk Ceylan

Sabri Sarıoğlu

Servet Çetin

Hakan Balta

Insua

Barış Özbek

Ayhan Akman

Culio

Yekta

Emre Çolak

Kazım Kazım

Avustralya bastırıyor. Alıcak sanırım kupayı. :)

ve sağ iç demedimki forvet arkası veya sol açıkk........... benim kadromda hep böyledir.. insallah gelirde tekrar görüşürüz. gelmese ingilteredeki maçlarını izlerizz.........

ben diğer arkadasa yazmıstım onu zaten sana değil ama sen cvp werdn ben sağ iç olarak alınsın lafına tav oluuyorm brdleye düz diyip oraya formica yazana. ileride diorsan bence onada gerek yok ilerde kanattan bol birşey yok bizde forvet arkası diosan stancu herşeyiyle formican 5 kat daha iyi forvet arkası oynar

Formica gitti mi kesin.Bari onu alsa(ydık)k.

yine kazımı almış hagi kendini yakacak ya . alsana stancuyu süs diyemi aldık .

Hagi saha içerisindeyken ne kadar cesur bir oyuncuysa saha kenarında da bir o kadar korkak bir td. anlamıyorum bu adamın neden böyle davrandığını.

İşin garibi geçenlerde takımım pozisyona girmekte ve gol atmakta zorlanmıyor demiş. Biz yanlış maçları mı seyrediyoruz acaba.

Ya alakasız ve herkesten özür diliyorum ama önemli bir şey danışacam size.

Benim Laptop ımda pes2011 yüklü klavye ile oynamayı seviyorum ama klavyedeki tuşların talimatlarını çok geç algılıyor oyun, mesela sağa gitmek için ok tuşuna basıyorum ama o kadar geç algılıyor ki iş işten geçmiş oluyor bütün tuşlar bu şekilde ama.

Problemi nasıl çözebilirim yardım eder misiniz?

yine kazımı almış hagi kendini yakacak ya . alsana stancuyu süs diyemi aldık .

stancu iinci yarı gol yemezse koyacak. hagi ne yapsın ofansif adam yok kki yine kazmaları koymak zorunda kaldı..

bursa mecbur maçı almak için üsütümüze gelecek. stancu ikinci yarı, gol yemezsek (bu çok zor). bu maç herşeyden önemli bence alırsak zorlarız ilk 3 ü , hemde lige renk gelir şampiyonluk bizden geçer. hadi hayırlısı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt