Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ivankov

Ali Tandoğan

Stepanov

Ömer Erdoğan

Vederson

Svensson

Bekir Ozan

Batalla

Ozan İpek

Turgay

Miller

Ya alakasız ve herkesten özür diliyorum ama önemli bir şey danışacam size.

Benim Laptop ımda pes2011 yüklü klavye ile oynamayı seviyorum ama klavyedeki tuşların talimatlarını çok geç algılıyor oyun, mesela sağa gitmek için ok tuşuna basıyorum ama o kadar geç algılıyor ki iş işten geçmiş oluyor bütün tuşlar bu şekilde ama.

Problemi nasıl çözebilirim yardım eder misiniz?

anladığım kadarıyla senin pc oyunu kaldırmıyor klavyende bir problem yoktur bence oyunun grafik değerlerini düşür düşük kalitede oyna belki düzelir

Neill iyi paslar veriyor.Stoperde de Cana iyi.Yer değişseler daha iyi olacak.

stancu iinci yarı gol yemezse koyacak. hagi ne yapsın ofansif adam yok kki yine kazmaları koymak zorunda kaldı..

bursa mecbur maçı almak için üsütümüze gelecek. stancu ikinci yarı, gol yemezsek (bu çok zor). bu maç herşeyden önemli bence alırsak zorlarız ilk 3 ü , hemde lige renk gelir şampiyonluk bizden geçer. hadi hayırlısı...

Elindeki ofansis adamı yedek bırakıyor siz ne yapsın elinde yok ki diyosunuz!

Daha biz cok boyle transfer nobetlerinde cift yonlu orta saha bekliyecegiz galiba. Hep son bir kac gunde cift yonlu oyuncu beklerken, bunlar gereksiz bolgere transfer yapar, yada hic transfer yapmazlar

renkdaşlar hayırlısıyla şu maçı alılımda.........

benim kadrom buuuu

--------------------ufuk---------------------------

---sabri----------neill--------servet----------çağlar----------

-------------yekta-------cana-------culio--------------

-------pino---------------------------------formica-------------

--------------------------stancu-----------

pazartesi transfer haberi duymak üzere iyi pazarlar...................

Bu yenilginin üstüne gündem değiştirmek için transfer çalışmalarına hız verilir büyük ihtimalle.

Bugun yenilmeye birşey denilmez. Ronaldosuz Mesutsuz Benzemasız Dimarıasız Xabi alonsosuz ve Ramossuz Real Madrid kaç mac kazanabilirki liginde ??

Baros yok Pino yok Arda yok Kewell Yok Neill yok Cana Yok

Kapatın abi nöbeti....

Bu saatten sonra Messi gelse ne olacak ki...

ne bu oyuncular bu takıma yakışıyor ne hagi bu takımın teknik direktörü olmaya layık,yazık bugünlere,yazık gs nin maçlarını bile izlemek gelmiyor içimden,kadro açıklandığında artık ayhan ı ,barış ı görmketen bıktım,bence en başta bu hagi gitmeli,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt