Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bursaspor'un bizden iyi bir takım olduğuna inanmıyorum. Sadece iyi bir sistemleri var. Takır takır oynuyorlar. Bizde kimin ne oynadığı belli değil. Kapanmış kendi sahamızda iki ileri bir geri pas yaparak sözde top çeviriyoruz. Kötü futbol oynanabilir, ama bu kadar rezalet olamaz.
Maalesef bizden iyi takim renktaş, bende inanamiyorum ama gerçek bu,

Ben olaya futbolcu olarak bakmıyorum. Bu takımın sorunu futbolcularla değil. Kimse görmüyor ama çok büyük sistem sorunumuz var. Bu sisteme kapıldık gidiyoruz. Gelen giden bu sistemi oynatıyor. İnadına..

tamamda sıstemıde oyuncuya gore kuruyolar 50 tane transfer var hala aynı adamlar oynuyo takımda sıstemı artık ortasahanın gobegı ısletır zaten dunya futbolunda bu boyle bak bızım gobege BAM :D

Bursaspor'un bizden iyi bir takım olduğuna inanmıyorum. Sadece iyi bir sistemleri var. Takır takır oynuyorlar. Bizde kimin ne oynadığı belli değil. Kapanmış kendi sahamızda iki ileri bir geri pas yaparak sözde top çeviriyoruz. Kötü futbol oynanabilir, ama bu kadar rezalet olamaz.

Biz stancuyu alırken adamlar miller alıyor.Maalesef bursa bizden daha kaliteli

Maalesef bizden iyi takim renktaş, bende inanamiyorum ama gerçek bu,

Eğer Hagi bu Galatasaray'da bu sistemde oynasaydı, teknik direktör ile her maç kavga ederdi. Koskoca Galatasaray falan diyor, ama oynattığı sistem tamamen amatörce bir takımın kullanabileceği bir sistem. Ha, elinde oyuncu mu var diyebilirsiniz. Ondan sonrası benimde kafam karışıyor. İşimiz çok zor, kafa yapısı değişmesi gerekir.

ne yapacan maliyetleri ucuz. okadar paramiz var artik, ekonomi

olarak en iyi senemizi yasiyoruz ama hep ucuza kacalim heeeeeep

Adnan Polat geldiğinden beri transfere yaklaış olarak her sene 15 Milyon Euro bonservis ortalaması tutturmuşuz.(LİNCOLN,ELANO,LİNDEROTH(2.5 SENE OYNAMADAN PARA ALDI GİTTİ),GÖKHAN ZAN(1.5 YILDIR 3.5 Milyon'u cukka cebe,Serdar Özkan fesih bedeli 1 Milyon Euro)

Futbolcu Adı Bonservis Bedeli Satış Fiyatı Fesih Bedeli/Aldığı Para

Cassio Lincoln 5.5 Milyon Euro 1.5-2 Milyon Euro 5.5 Milyon Euro

Tobias Linderoth 2.5 Milyon Euro Bedelsiz 2.2 Milyon Euro+4.500.000 Euro(2 yıl boyunca aldığı toplam ücret)

Elano Blumer 7.5 Milyon Euro 2 Milyon Euro ---------/2.500.000+800.000 Euro

Gökhan Zan Bedelsiz Bizde hala ----------/1.7 Milyon Euro+850.000 Euro(sene sonuna kadar 850.000 daha var)

Serdar Özkan Bedelsiz Fesih 1.2 Milyon Euro

Ali Turan Bedelsiz Fesih 950.000 Euro

Kader Keita 8 Milyon Euro 8.150 ME 2.4 Milyon Euro

Barusso 500.000 Euro Kira Sonu 500.000 Euro

De Sanctis 1.2 Milyon Euro Kira Sonu 1.5 Milyon Euro

Fernando Meira 4.5 Milyon Euro 5 Milyon Euro 2.2 Milyon Euro(1.1 Milyon Euro'sunu almıştı tahminen)

Leo Franco Bedelsiz Fesih 2 Milyon Euro

Frank Rijkaard 3 Milyon Euro Fesih 3 Milyon Euro

Shabani Nonda 500.000 Euro Fesih 1.5 Milyon Euro(Fesih Bedeli,yanlış hatırlamıyorsam)

Toplam 33.2 Milyon Euro 16.650 Milyon Euro+(4 Milyon Euro Mehmet Topal) 31.100 Milyon Euro

Yekta,Stancu,Zapata,Culio,Kazım ise performansına göre bu listeye eklenebilir veya satış durumunda elde edilecek zarara göre sence,50 Milyon Euro zarar za mı 2 senede.)

ya allah askına arkadaslar culio-cana-yekta ortasahası olmaz mı haginin sistemine göre ???

TT Arena reklamı çıkıyor dakika başı.'Cehennem sizi bekler' Cehennemliği de kalmaz birkaç maça kadar!

(Çok salakça yapılmış bir reklam bunuda belirtmek istiyorum)

Bu yönetim yüzünden mac kazanma aliskanligimizi tamamen kaybettik, örnegin Kasimpasa, Konyaspor, Antalyaspor gibi takimlarin önüne titreyerek cikiyoruz. Derbilerdede gidip karsi takim lehine gönül rahatligiyla iddaa oyanayacak kadar kücüldük, yazik oldu sanli tarihimize.

dağılın beyler transfer yokmuş adnan sezgin reyiz süleyman rodopa öyle demiş

Eğer Hagi bu Galatasaray'da bu sistemde oynasaydı, teknik direktör ile her maç kavga ederdi. Koskoca Galatasaray falan diyor, ama oynattığı sistem tamamen amatörce bir takımın kullanabileceği bir sistem. Ha, elinde oyuncu mu var diyebilirsiniz. Ondan sonrası benimde kafam karışıyor. İşimiz çok zor, kafa yapısı değişmesi gerekir.
Oyunculari tek tek kıyaslasak biz iyi cikariz çünkü bizimkilerin geçmiş for

durumlari ve yaptiklari düşünülür hemen, arda baros kewell hatt servet ama sonucta son iki sezonu incelersek bunlar 2 sene önceki değelerinin yarisi etmezler, neyse zaten olan oldu bina yamuk dikildi, yikip yeniden yapmak lazim yada binayi yapani bi güzel dövmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt