Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar cümleten hayırlı günler...birşeyi sorup gidicem bu diyardan :D transfer sezonu 1 şubatta bitiyor. peki 1 şubatta transfer yapılabilecekmi yoksa 31 gece sonmu buluyor..cevaplayan renktaşlara şimdiden teşekkürler...Allahın adnanlardan eksik yeni bir yönetimle galatasarayımızı bize tekrar bahşetmesi dileğiyle.. ;)

Neyse sanırım bilen yok..yinede teşekkürler..

Emre de ne var Allah aşkına ben mi göremiyorum . Pino ise sağ açık olarak alında ve bu mevki de bence hiç bir katkısı yok . Belki Forvet oarak katkı yaptı ama orada oynayamayacağına göre bence Pino da gereksiz bir transfer durumunda .

takımın en genç ve çömez oyuncusuna kurtarıcı gözüyle bakıyorsan haklısın... adam daha yeni çıktı paftan... bi zahmet oynasın. baktık umut yok o zaman tartışırız gidip gitmemesini...

pino konusunda ise yerden göğe kadar haksızsın... skora direk etki edecek yegane oyunculardan... en azından şu an için...

Ancak bukadar abartilabilirdi. Tebrik ederim :D:D

Niye abartıyormuşum yalanmı . Emre Çolak daha durması gereken yeri bilmiyor . Keşke iyi olsa bende kimseye düşman değilim . Ama bu kadar eksiği ile Emre,nin 11 de başlaması beni çok üzüyor

Sene sonunda topluca temizlik olacagina nedense hic inanmiyorum. Bir kac yabanci gider, birde sözlesmesi sona eren. Gereksizler kalir. Hatalarindan hic ders cikarmamis adamlardan hic birsey beklemem.

Ulan Keitayi, Gio yu takimda tutup üzerine Romaric/Emana tarzi bi adam önede Altidore/Elmander/Cisse/Hamdaoui bu sezon sampiyonluga oynardik, batsin bu yönetim.

begenmedikleri yekta 3kisinin arasında teknigiyle topu vurus seklini gördüm top diregin yanından gitti gerci orda elde var bursalının. kesinlikle yekta bu takımda oynar. ama kazım kazım icin ben hep olumsuzdum. ve diyorumki kazım bu takımda asla oynamaz...

Üstelik o pozisyon penaltı ve hakem vermedi. Sol eli topa gidiyor defans oyuncusunun. Maçta verilmeyen 2 penaltı var. Kasap gibi daldılar adamlarımıza. ozan ipek kadar konuşmadı Ayhan cart cart sarı kartı yedi. Ne fauller yaptılar sarı kart yok. Bizim oyuncu atıldıktan sonra onlara da sarı vermeye başladı herif.

Adnan Polat aynen bir bataklığa saplanmış gibi,

Çıkmaya çalıştıkça daha da batıyor.

5 transfer yapıldı ama

2.hafta da yine mağlubiyet, averaj -3

Hadi bunları geçtik ama şu tablo korkunç,

19 hafta da attığımız gol sayısı 20

Rezillik olmuş diz boyu,

Hala yapılacak 1 transferle birşeylerin düzeleceğini mi sanıyorsunuz ?

Olursa, alacakları bu adamı da sezon sonu göndermek için üstüne para veririz. Başka da bir şey olmaz.

Sorun birbirinden çapsız futbolcular da değil,

Sorun TD referansı zaten yetersiz olan Hagi'nin TD olmasında da değil,

Sorun zihniyette,

3 kuruş paranın hesabını yapıp, o 3 kuruş paranın misli misli zarar ettiğini gören

ve hala inatla aynı yolda yürümeye devam eden yönetimde,

Yönetim İstifa !!!

bizde iş yapacak adamlar nedense hep sakat nerde ise yaramaz adam var hep sahada sakatlanmıyolarda.) ulen bari doping kullanın.)) gerci size dopingte islemez ayagıznıda pranga var sizin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt