Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Üstelik o pozisyon penaltı ve hakem vermedi. Sol eli topa gidiyor defans oyuncusunun. Maçta verilmeyen 2 penaltı var. Kasap gibi daldılar adamlarımıza. ozan ipek kadar konuşmadı Ayhan cart cart sarı kartı yedi. Ne fauller yaptılar sarı kart yok. Bizim oyuncu atıldıktan sonra onlara da sarı vermeye başladı herif.

renkdas sorun hakem makem degil yapma gozunu seveyim hadi bu mac aldin 2 penalti sonrasi nolucak

Bence foruma yaş sınırı konmalı ama alt değil üst yaş:D tutturmuşlar bir RUH tur gidiyor:) arkadaş 21.yüzyılda ruh mu kaldı adamlar 1m euro ya oynuyor yıllık en az:) bana ruh değil iş ahlakı olan adam lazım neill gibi cana gibi... yeten lazım kewell gibi arda gibi pino gibi... bana lazım değil ayhan sarp barış! alın size ruhhh!!!

11822758.jpg

mustafa_sarp_4346.jpg

[video=youtube;kUKj206rVUM]https://www.youtube.com/watch?v=kUKj206rVUM[/video]

yazik :D

Üstelik o pozisyon penaltı ve hakem vermedi. Sol eli topa gidiyor defans oyuncusunun. Maçta verilmeyen 2 penaltı var. Kasap gibi daldılar adamlarımıza. ozan ipek kadar konuşmadı Ayhan cart cart sarı kartı yedi. Ne fauller yaptılar sarı kart yok. Bizim oyuncu atıldıktan sonra onlara da sarı vermeye başladı herif.

kazımın ara pası vardı culio kaleciyle karsı karsıya kalacak topu eliyle stephanov kesiyor kırmızı kart belkide ama el bile verilmiyor. el ve ofsayttan gol yiyoruz. ama hakemi konusmyuıoruz. bursayı övüyolar. bursa ne oynadıki bana biri anlatsın.

renkdas sorun hakem makem degil yapma gozunu seveyim hadi bu mac aldin 2 penalti sonrasi nolucak

Hocam ben maçı sırf penaltıya bağlamıyorum. Dün akşam takımımız eksikti. En az 5-6 as futbolcu yoktu. BAM' a kalmıştık, ne kadar iyi olup maçı rahat alırdık söyler misin?

Adnan Polat aynen bir bataklığa saplanmış gibi,

Çıkmaya çalıştıkça daha da batıyor.

5 transfer yapıldı ama

2.hafta da yine mağlubiyet, averaj -3

Hadi bunları geçtik ama şu tablo korkunç,

19 hafta da attığımız gol sayısı 20

Rezillik olmuş diz boyu,

Hala yapılacak 1 transferle birşeylerin düzeleceğini mi sanıyorsunuz ?

Olursa, alacakları bu adamı da sezon sonu göndermek için üstüne para veririz. Başka da bir şey olmaz.

Sorun birbirinden çapsız futbolcular da değil,

Sorun TD referansı zaten yetersiz olan Hagi'nin TD olmasında da değil,

Sorun zihniyette,

3 kuruş paranın hesabını yapıp, o 3 kuruş paranın misli misli zarar ettiğini gören

ve hala inatla aynı yolda yürümeye devam eden yönetimde,

Yönetim İstifa !!!

Bravo Dostum. Hislerime tercüman olmuşsun. Dün gece Barış sakatlandığında sevinen arkadaşlar vardı Kızgınlıktan . Suç Futbolcuda değil onu takımda tutanda. Adnan Polat gerçekten takımımızda çok şeyi aldı götürdü. Kendisinin yüzünü bile görünce sinirlerim bozuluyor değil yaptığı açıklamalara inanmak...

abi bırakın 2 mac sonrasını. ne yani iyi oynamıyoz diye hakemler macı katletmesi lazım bizi bicmelerimi lazım. bursa dün ne oynadı bana bi anlat hic bisey. ama aldı 3 puanı kötü oynadı diye bisi demesler aldıgı 3 puana bakarlar..

Hocam ben maçı sırf penaltıya bağlamıyorum. Dün akşam takımımız eksikti. En az 5-6 as futbolcu yoktu. BAM' a kalmıştık, ne kadar iyi olup maçı rahat alırdık söyler misin?

BAM'i zaten 2 sezondur cekiyoruz, 5-6 futbolcu varkende gorduk renkdas bu takimi ne degisiyordu hic birsey sadece hocasini satan bir servet kicini yirtan bir baros ve sonunda durum ortada yine degismezdi

abi bırakın 2 mac sonrasını. ne yani iyi oynamıyoz diye hakemler macı katletmesi lazım bizi bicmelerimi lazım. bursa dün ne oynadı bana bi anlat hic bisey. ama aldı 3 puanı kötü oynadı diye bisi demesler aldıgı 3 puana bakarlar..

bak iste o kadar camura battik ki yoneticeler bile cikip hakem hakkinda konusamiyor, eskiden boylemi olurdu..

bak iste o kadar camura battik ki yoneticeler bile cikip hakem hakkinda konusamiyor, eskiden boylemi olurdu..

zaten konusmuyolar diye hala yapılıyo bu hatalar. bide hem el hem ofsayt kazımın attıgı pası elle kesiyolar kırmızı kart olacak pozisyondu. bi hakem napacak daha. zaten bizim oyunculara kaleciye sövdüm. ufukun yerine bidon olsa daha cok top tutar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt