Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu saatten sonra transfer yaparlarsa kafalarına edeyim onların ben, boşuna onca para harcıyolar sene sonu hagiyi gönderirken yanında gelen topçuları da kovmaya çalışacaklar bilmiyouz sanki, hep aynı terane

Sarp ve Baris kac yildir takimda? Misi yeni geldi alisma süreci diye birsey var yapmayin lütfen bukadar acimasiz olmayin..adam 10 mac oynamadan kadro disi kaldi.

O cok acimasizca elestirilen Sarp veya Baris kadar katkisi oldu mu takima?

Alışma süreci denen şey aslında futbolcuya zaman kazandırmaktan başka birşey değildir. Ozaman sorarım sana CULIO,CANA,YEKTA hatta ve hatta KAZIM neden böyle bir süreç geçirmediler acaba? :tiphat:

Şuan o kadar yanlışlar yapılıyor ki aralarında en masumu Hagi !! ancak oda umduğumuz patlamayı yaratamadı :S

Alışma süreci denen şey aslında futbolcuya zaman kazandırmaktan başka birşey değildir. Ozaman sorarım sana CULIO,CANA,YEKTA hatta ve hatta KAZIM neden böyle bir süreç geçirmediler acaba? :tiphat:

hocam aklından geçeni söyle, sence misimovic futbolcu değil mi, bunu düşünüyorsan söyle. Futblcu olsa bile bi Alex değil tabi onu hepimiz biliyoruz..

Cana yi kotulemiyorum ama cana nin geldigi gun nasil oldugunu biliyoruz hazirlik maclarinda olsun avrupa kupasi maclarinda olsun yaptigi hatalari, yekta desen adam kac senedir turkiyede top oynuyor, kazim da ayni milli takimdan arkadaslari hepsi culio desen birakta oda olsun artik be renkdas oda olmasa demekki vay halimize

ben kazımı sagda bile görmek istemem acıkcası:) adam kendi capında oynuyor bi özelligi var fizikmen topu iyi saklıyor. baskada bi icraat yok. macta en cok canımı sıkına mustafa sarpın forvet arkasına gecip yektayı daha defansif oyntamasıydı haginin şaka gibi.))

Kazim ve Yekta zaten ayni ligde kaldilar. Yabancilarin genel sorunu bizim ligin cok sert olmasi, Cana ve Culio da sert oyuncular olduklari icin fazla problem yasamadilar diye düsünüyorum. Misi gibi teknik ve oyunu zekasinla oyniyan oyuncular genellikle bizim ligde böyle bir sürec geciriyorlar. Tabi bu futbolcudan futbolcuya farkli...

bu bülnet yıldırım gene haftaya mac yönetir dimi. hemde büyük mac yönetir. bursa gs macını katlettigi icin ödüllendirilir hatta. üstün basarı madalyası takılması lazım. madalyayı bizim 2 adnan versin..

hocam aklından geçeni söyle, sence misimovic futbolcu değil mi, bunu düşünüyorsan söyle. Futblcu olsa bile bi Alex değil tabi onu hepimiz biliyoruz..

Ben futbolcu olmadığıma göre kimsenin de futbolculuğunu tartışamam renkdaşım fakat Misimovic büyük bir isimdir tabikide. Bazı şeyler olmayınca olmuyor 2. bir şans verilmeli mi sorusuna gelirsek tabiki de verilmeli her insan 2. bir şansı hakeder.

Gelecek sezonda bu oyuncuları gönderip yeni bir takım kurmakla geçecek.En az 2-3 senede kendimize gelemeyiz gibi.Adnan Polat'ın istifa etmesi bu sezonu değil ama geleceği kurtarır.

Kazim ve Yekta zaten ayni ligde kaldilar. Yabancilarin genel sorunu bizim ligin cok sert olmasi, Cana ve Culio da sert oyuncular olduklari icin fazla problem yasamadilar diye düsünüyorum. Misi gibi teknik ve oyunu zekasinla oyniyan oyuncular genellikle bizim ligde böyle bir sürec geciriyorlar. Tabi bu futbolcudan futbolcuya farkli...

Sadece fikrinizze saygı duymakla yetiniyorum renkdaşım özür dilerim ama katılmıyorum.

yapma Allah aşkına arkasına barışı sarpı koyarsan adamın ne yararı olabilir ki ? Bundesliga'da izledin mi peki ???

Hocam biz burda Lincoln için de aynı şeyi söyledik. Bu takımda BAM olduğu sürece hiçbir yıldızdan birşey bekleme diye. Ancak şu var ki Lincoln varken arkasında Topal ve BAM vardı. Adam döktürüyordu doğru mu? Hagi gelene kadar hep forvet arkası oynadı bu adam. Antep-Buca-İBB-Karabük-A.Gücü maçlarında kanatta filan oynamadı bu adam. fener maçıyla başladı, o da orta saha direncini korumak adına Elano sağ, Misimovic solda oynadı.

Adam gidip ben kanatta oynamam demiş. Hagi futbolcunun top tutma, oyun yönlendirme becerisini geçici olarak kanatta kullanmak istemiş. Arkada sağlam adamlar olsaydı tabii ki Misimovic forvet arkasında görev yapacaktı ancak devre arasına kadar hocanın istediği yerde oynamanın ne sakıncası var?

Kewell bu takımda stoper bile oynamadı mı? O dönem bir geçiş dönemiydi. Hakan Balta ilerde görev verildiğinde oynuyor, Servet'e hoca hadi ileri koş dediğinde ben gitmem diyor mu? Ben o mevkiide oynamam diyen adama tamam oynama dediğinde senin otoriten zayıflamayacak mı? Bazı konuları Misimovic röportajlarıyla değerlendirmek te doğru değil. Hagi hatalı mıdır? Lincoln'den küfür yiyen Büyük Kaptan'a da az saydırılmadı neden kazanmadın adamı, Galatasaray menfaatleri senden üstün mü diye hatırlatırım.

Orta sahaya gercekten kaliteli bir adam lazim. Hem On libero hemde ofansif oynayabilen box to box. Emana kim ne derse desin, bicilmis kaftan olur. yeri gelir koy on liberoya, olmadi hucuma koy. Her yerde oynuyor adam.. Okuz gibi kuvvetli. Turkiye'de Appiah gibi is yapar, ki Appiah onun kadar ofansif bir oyuncu da degildi.

Ulan bi yorumcu da çıkıp ''Bursa top mop oynamadı,2 tane saçma sapan gol attı,hakem Galatasaray'ı katletti'' desin dişimi kırıcam.. bu ne ya :mad:

Orta sahaya gercekten kaliteli bir adam lazim. Hem On libero hemde ofansif oynayabilen box to box. Emana kim ne derse desin, bicilmis kaftan olur. yeri gelir koy on liberoya, olmadi hucuma koy. Her yerde oynuyor adam.. Okuz gibi kuvvetli. Turkiye'de Appiah gibi is yapar, ki Appiah onun kadar ofansif bir oyuncu da degildi.

Bize Batalla gibi topu ileri taşıyacak bi futbolcu lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt