Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan bi yorumcu da çıkıp ''Bursa top mop oynamadı,2 tane saçma sapan gol attı,hakem Galatasaray'ı katletti'' desin dişimi kırıcam.. bu ne ya :mad:

Pes yani!

Aslında 'Yuh yani!' diye başlayacaktım da, ayıp olur diye 'Pes yani!' dedim.

Galatasaray kendi içinde zaten karışık, bir de hakem parmağı ‘Yandı gülüm keten saray!’ İyi başlamışlardı oysa. Bursaspor da öyle! Önce Ali’nin volesi Emre’ye, ardından bir vole de Ömer’den Barış’a ve Türk asıllı, Alman formalı pert. Top da kenarda seviniyor ‘Bu voleler yi ki bana gelmedi!’ Yıldırım mı? Bakıyor! Önce Stepanov, sonra da Miller’ın eli! Batalla nerede? Yandaki görmedi, Ufuk da yardım etti ve ev sahibi Miller’la 1-0 yaptı. Ufuk bir de ufuktan geleni kapamadı, ‘Al sana 2-0.’ Bu sefer de iyi oynarken, Yıldırım çarptı Galatasaray’ı!

Ankaralı ikinci yarıda iyice gazaba geldi ve kimde Sarı-Kırmızı forma varsa, çarptı devirdi! Ayhan morgda, takım yoğun bakımdadır artık. Bunun adı hakem adaleti değil, ‘Garabeti’ olmalı. Polat ve kalan arkadaşlarının da iflası. Olur da bu kadar mı olur? Aslantepe neredeyse ‘Kartaltepe’ olacak, hakem vaziyetleri ortada, elbette vaziyet de ortada.

Galatasaray tarihinde böylesi etkisiz ve yetersiz bir başka yönetim görülmüş müydü acaba? Geçmişte Aslan’ı doğramak için çok okkalı olmak gerekirdi, Polat misyonu sonunda, Aslan’a herkes aslan kesildi, şimdi doğrayan doğrayana.

‘Recep Tayyip Erdoğan’a özenti bir tavırda liderlik ve otorite dersi vermeye kalkan Polat’ı, dün gece Yıldırım fıslattı. Üzerinde emanet elbise gibi duran otoriter hallere, tokat niteliğindeki ilk cevaptır bu... Başkasına yakışan hal, sende komik oluyor. Seni neden hiç kimse uyarmıyor Ednan? Şimdi moda ‘Ev yapımı tadında limonata’ ve elbette ‘Mahmudiye suyu kriterleri!’ Bakalım sonunda ne olacak halleri?

Oğuz Dizer

Ulan bi yorumcu da çıkıp ''Bursa top mop oynamadı,2 tane saçma sapan gol attı,hakem Galatasaray'ı katletti'' desin dişimi kırıcam.. bu ne ya :mad:

Yendikleri takım biz olunca oynadıkları oyuna kimse kötü diyemiyor. Ama Bursa'nın bizden iyi olduğu kesin. Gol atmasını becerebiliyorlar.

Birde Stepanov' un Emreye attığı tekme var aslında

Afedersiniz:

2011 Ara Transfer Başlama Bitiş Tarihi

Futbolda, 2010-2011 Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi, 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Ara transfer dönemi diye de tabir edilen bu dönem, 1 Şubat 2011�de sona erecek.

İlk kez geçen sezon FIFA tarafından uygulanmaya başlanılan �Transfer Eşleştirme Sistemi�nin kullanılması ve Uluslararası Transfer Sertifikalarının (ITC) elektronik olarak düzenlenmesinin FIFA talimatına girmesi sonucu geçiş dönemi sona erdi. 2010-2011 sezonu ile birlikte bu uygulamanın zorunlu hale gelmesi sonucu, Transfer Eşleştirme Sistemi eğitimi alarak sisteme dahil olmuş profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüplerin, uluslararası profesyonel futbolcu transferlerini bu sistem üzerinden gerçekleştirmeleri gerekecek. Sisteme dahil kulüplerin, Transfer Eşleştirme Sistemi kullanılmadan uluslararası profesyonel futbolcu transferi yapmaları mümkün olmayacak

Afedersiniz:

2011 Ara Transfer Başlama Bitiş Tarihi

Futbolda, 2010-2011 Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi, 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Ara transfer dönemi diye de tabir edilen bu dönem, 1 Şubat 2011�de sona erecek.

İlk kez geçen sezon FIFA tarafından uygulanmaya başlanılan �Transfer Eşleştirme Sistemi�nin kullanılması ve Uluslararası Transfer Sertifikalarının (ITC) elektronik olarak düzenlenmesinin FIFA talimatına girmesi sonucu geçiş dönemi sona erdi. 2010-2011 sezonu ile birlikte bu uygulamanın zorunlu hale gelmesi sonucu, Transfer Eşleştirme Sistemi eğitimi alarak sisteme dahil olmuş profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüplerin, uluslararası profesyonel futbolcu transferlerini bu sistem üzerinden gerçekleştirmeleri gerekecek. Sisteme dahil kulüplerin, Transfer Eşleştirme Sistemi kullanılmadan uluslararası profesyonel futbolcu transferi yapmaları mümkün olmayacak

O zaman yarın oldu oldu olmadı hayırlı işler..

Yendikleri takım biz olunca oynadıkları oyuna kimse kötü diyemiyor. Ama Bursa'nın bizden iyi olduğu kesin. Gol atmasını becerebiliyorlar.

Biz gol yemeyi beceriyoruz desek daha doğru olur.Maç 0-0 iken babam bana 'bu Bursa gol mol atamaz' demişti ben de 'merak etme baba biz yemeyi beceririz' demiştim aynen oldu..

Markus bahsetti demekki kaçırmışsın. Neyse ya gitmiş 3 puan boşver kimin ne dediğini daraldım vallaha yaaaa

Pozisyonun ofsayt olduğu söylendi ama benim dediğim şekilde üstünde durmadılar,hatta Mustafa Denizli 'Galatasaray iyi top oynamadı haketmedi' deyip durdu ama Bursa'nın oynadığı toptan hiç bahsetmedi..

Sarp ve Baris kac yildir takimda? Misi yeni geldi alisma süreci diye birsey var yapmayin lütfen bukadar acimasiz olmayin..adam 10 mac oynamadan kadro disi kaldi.

Alisma surecinde sifir gol ve bir asistle oynadi. Bu alisma surecindeki aldigi parayi maasindan dusebilir miyiz? Yoksa Culio'ya haksizlik olur.. Cunku adamin Misimovic'in ceyregi kadar sohreti yok, ama sahada 5 Misimovic kadar etkili oldu su an.. Ne dersin? Dusebilir miyiz maasindan? yarim sezonluk maasi 1.5 milyon avro yapiyor. Sanirim Culio'nun 2.5 senede kazanacagi para..

bize yazılan adamların %80'ı başka takımlara transfer oldu :(

ulan bi yorumcu da çıkıp ''bursa top mop oynamadı,2 tane saçma sapan gol attı,hakem galatasaray'ı katletti'' desin dişimi kırıcam.. Bu ne ya :mad:

demesler anadolu takimlarina yag cekmlerİ lazim gsya sallamlari lazimkİ reytİng yapsinlar. Bursa sankİ cok İyİmİŞ gİbİ bursayi havalandiriyo bİzİm futbol cahİlİ medya

Markus bahsetti demekki kaçırmışsın. Neyse ya gitmiş 3 puan boşver kimin ne dediğini daraldım vallaha yaaaa

Valla dün maç öncesi sakindim,yenilsek bile umrumda olmayacaktı ama bu şekilde yenilince resmen delirdim.Kardeşimin,babamın yanında bu kadar küfrettiğimi hatırlamıyorum..

Slm millet ne var ne yok moraller nasıl toparlayabildiniz mi kendinizi.

Bizim hayatımız GALATASARAY olmuş, yenildiğimizde ertesi gün ve o hafta boyunca bütün hayatımıza etki yapıyor. Direk ruh sağlığım etkileniyor. Normal seninkide yani

Valla dün maç öncesi sakindim,yenilsek bile umrumda olmayacaktı ama bu şekilde yenilince resmen delirdim.Kardeşimin,babamın yanında bu kadar küfrettiğimi hatırlamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt