Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya tamam burda bİzİm futbolculara sÖvÜyozda bu hakeme cikip yÖnetİm laf etmesİ lazim bukadarmi acİzsİnİz kardesİm bİrİ ciksin hakemler maci katlettİ desİn ya. En azindan dİger maclarda daha dİkkatlİ olurlar bİze karsi. Kİmse bİsİ demİyo dİye gsi katledİyolar. Bu nasil bİ hakem yÖnetİmİdİr. Azcik agzinizi acin nerenİzİ acarsaanin acin ama acin ulan...

ulan çapsız bjk kadar bile olamıyoruz artık. tamam yıldız almayalım fazla mücadeleci oyuncu alalımda bu kadar kazmayıda bir arada görmedim ben hiç..

arkadaslar yok misi mevkisinde oynamamis sanki kanattan ara pas yapilmiyo calim atilmiyo sanki def. Oynayan adami ortasahada oynattikta sanki sol bek te oynayani sag bekte oynatmisiz adam ortada oynuyo solda oynamis mevkisinde oynamamis bi olumlu hareketi bile yoktu bize yuregiyle oynayan oyuncu lazim. Sabri cana pino emre neil yekta stancu kazim bu takimda en son elestirilecekler. Misi oynamadi mevkisinde oynamadi diyosunuz sanki

kazim oynadi size gore ilk macta kotuyse hemen gonder sabir yaw hagi korkak davraniyo tamam ama takim tam kadro olsun oyle elestirelim yada tam kadroya yakin olsun ona gore konusalim

ulan çapsız bjk kadar bile olamıyoruz artık. Tamam yıldız almayalım fazla mücadeleci oyuncu alalımda bu kadar kazmayıda bir arada görmedim ben hiç..

bukadar kazmayi bİ araya getİrmek kabİlİyet İster Öle deme:)) sİnİrİm bozuldu artik sİgaram yok İckİm yok ama kanser rİskİmİz az oldugunu kİm sÖyleyebİlİr*

takım çok istikrarlı bir hafta yenerse bir hafta yeniliyor taraftar bu sayede hah düzeldik diyor 2 haftada bir ama yok öyle birşey.Hagi yi severim sevmeyende yoktur ama teknik adam olarak yetersiz madem futbolcu istiyorsun koyacaksın başka şansın çünkü yokk uyum bahane edilemz yada şenol güneş gibi trabzonun yedeği yoktur diyemezsin şuan bir anadolu takımından farksısız bunu kimse inkar etmesin ha çok eksik olabilir ama ne mustafa sarp,aydın,ufuk,aykut,ayhan, bırakın kadroya girmeyi bu takımın bünyesinde bulunacak kalitede değiller.artı sağda oynayabilecek bir kazım varken forvette ısrar etmesi haginin anlaşılamaz orta sahadaki 3 lü çok üretken miş gibi yektayı varlık içinde gene sağda oynatıyor.dün akşam yektanın sağdaki performansına göre onu kadro dışı bırakalım ozaman misimoviç örneği gibi...böyle saçmalık olur mu

Biri Kap'ın linkini istesede hafiften heycan olsa :ays: :hı':

179683_130832656982405_130401527025518_178577_76672_n.jpg

Batalla ya bir müdahale vardı, bacak arasından topa dokundu bizim oyuncu, topu aldık, hakem devam dedi. Hakan atağa kalkarken arkadan müdahaleyle düşürdüler kart çıkmadı.

Devamında soldan bindiren oyuncuya atılan pas elle kesildi, hakem görmedi, serbest vuruş ve sarı kart olmalıydı.

Yekta'nın şutuna elle müdahale edildi, hakem korner verdi inanılır gibi değil :)

Malum pozisyonda elle topu önüne indirdi gol attı adam gol verdiler.

Maçı dikkatle izleyenler ozan ipek'in kaç kere hakemle diyaloğa girdiğini de görmüşlerdir.

Maç taraflı bir yönetimin etkisiyle de bu hale geldi. Elle kolla, kartsız ağır faullerle zaten direnci düşük takımın yenilgisi için tüm faktörler hazırdı.

bix genc oyuncuya sabir gostermiyoruz tabi genc oyuncu yetirtiremeyiz yildiz olacak bakalim neil gelecek cana gelecek baros belki arda birkac mac oynasinlar hakemler zaten aleyhimize bam in ba si olmayacak bakalim gorecez

Bizim hayatımız GALATASARAY olmuş, yenildiğimizde ertesi gün ve o hafta boyunca bütün hayatımıza etki yapıyor. Direk ruh sağlığım etkileniyor. Normal seninkide yani

Aynen. :o Bende uzun zamandir bu kadar küfür etmemistim. 5 dakika boyunca kendi kendime Ayhan ve Ufuk'a küfür ettim. Sonra kendimden utandim. :D

Valencia gelip 4 tane Bursada atıyor,6 tanede İspanyada. 2 macta 10 tane gol yiyor bu Bursa. Oynadıgımız 2 mactada hakemlerin bir Bursa forması eksikti, inanamadım, bir büyük takım bu kadar mı ezilir hakem tarafından. Takımımıza en çok kızdıgım konu Bursalı futbolcuların kendileri + 25 milyon taraftarıyla alay eder gibi futbol oynamalarına müsade etmeleriydi. Bu kadar ruhsuz, ezik ne yaptıgını bilmeyen bir futbolcu toplulugu görmedim. Bunlar hiçmi antreman yapmıyor, yapıyorlarsa antremanda napıyorlar? Takımın en çok koşan futbolcusu Culio. Adam daha yeni geldi. Hiçmi utanmıyorsunuz. Barış, Ayhan,M.Sarp bu adamları takasta bile kullanamadık. kimse istemiyor. bu adamlar nasıl ilk 11 oynarlar aklım hafsam almıyor. İdaa ediyorum ligin sonuncusu Kasımpaşada bile oynamaları mümkün degil. ilk 11 i bırakın 18e bile giremezler. Ve bu adamlar GALATASARAY futbol takımının ilk 11 de oynuyorlar.İğreniyorum, kusasım geliyor, aklım çıkıyor bu adamların ilk 11 oynadıkları maçlarda. Hadi bu kabiliyetsizleri geçtim, bu t.direktör nasıl oynatır bunları. Bütün taraftarlar nefret ediyor resmen bu B.A.M. üçlüsünden ve haylaaa ilk 11 oynuyorlar. istediigin kadar forvet, defans al bu çapsızorta saha olduktan sonra bu takımdan hiçbir şey olmaz. Bu orta üçlüyü Barcaya koy, şerefsizim o Barca damadagan olur. Başka hiçbir futbolcuya suç bulmuyorum tek suçlu bu B.A.M. üçlüsü ve onl

Of ulan of kazimdan medet umuyoz artik dÜstÜgÜmÜz durumlara bakarmisin. Stancu forvet arkasi oynuyo durmadan bu adam forvet degİlmİ yahu. DÜn yemek yİyemedİn bunlarin yÜsÜnden kursagimdan gecmedİ gsli futbolcularin ve hakemİn cok İyİ gecmİstİr kesİn..

şöylede bir gerçek var bursanın yedeklerine tonla para verip alınamıyorken bizim yedekleri takasla dahi gönderemiyoruz...

[video=youtube;czpiabV0QGY]https://www.youtube.com/watch?v=czpiabV0QGY&feature=player_detailpage[/video]

Elle kolla Videoda 1. dakikadan itibaren

takım çok istikrarlı bir hafta yenerse bir hafta yeniliyor taraftar bu sayede hah düzeldik diyor 2 haftada bir ama yok öyle birşey.Hagi yi severim sevmeyende yoktur ama teknik adam olarak yetersiz madem futbolcu istiyorsun koyacaksın başka şansın çünkü yokk uyum bahane edilemz yada şenol güneş gibi trabzonun yedeği yoktur diyemezsin şuan bir anadolu takımından farksısız bunu kimse inkar etmesin ha çok eksik olabilir ama ne mustafa sarp,aydın,ufuk,aykut,ayhan, bırakın kadroya girmeyi bu takımın bünyesinde bulunacak kalitede değiller.artı sağda oynayabilecek bir kazım varken forvette ısrar etmesi haginin anlaşılamaz orta sahadaki 3 lü çok üretken miş gibi yektayı varlık içinde gene sağda oynatıyor.dün akşam yektanın sağdaki performansına göre onu kadro dışı bırakalım ozaman misimoviç örneği gibi...böyle saçmalık olur mu

ya kardesim bami oynatma kim oynayacak emreyi oynatiyo kotu oynayinca hemen gonder diyosunuz genc oynayinca bi hata yapsa gonder tamam hagi korkak stancu ile baslamadi bunu da bi dusunun

ya kardesim bami oynatma kim oynayacak emreyi oynatiyo kotu oynayinca hemen gonder diyosunuz genc oynayinca bi hata yapsa gonder tamam hagi korkak stancu ile baslamadi bunu da bi dusunun

bamı hiç oynatmasın onada razıyım. yerine A2 den falan kim ama kim oynarsa oynasın bunlardan daha iyi oynar herşeyine iddaya girerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt