- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA: Stephen Ireland kiralık olarak Newcastle United'a transfer oldu.Aston Villa'nın planı: İstedikleri verimi alamadıkları Ireland'ın yerine Bradley'i monte etmek.
Bize her sevdadan geriye kalan Mustafa Sarp.
Bize her sevdadan geriye kalan Mustafa Sarp.
bamı hiç oynatmasın onada razıyım. yerine A2 den falan kim ama kim oynarsa oynasın bunlardan daha iyi oynar herşeyine iddaya girerim.
Transferi gercekten kapatdiysak ozaman Hagi kesin sezon sonu yolcu.
ya kardesim bami oynatma kim oynayacak emreyi oynatiyo kotu oynayinca hemen gonder diyosunuz genc oynayinca bi hata yapsa gonder tamam hagi korkak stancu ile baslamadi bunu da bi dusunun
Cançekişen Bankasyaya düşmeme mücadelesi veren Konyaspor Teknik direktörü nerdeyse tüm futbol camiasının nefret ettiği ZİYA DOĞAN ve bu Z.D. geçen hafta GS dan kiraladığı 2 tane genç pırıl pırıl insanı ilk 11 de Bursaspor karşısında kendi evinde oyuna başlatıyor ...
Evet evet bildiniz MUSA CAGIRAN ve EMRE YUKSEKTEPE tam 90 dk oyunda kalıyorlar ve fazlasıyla basarılı oluyorlar..
Galatasaray bu sene hicbir yarısın icinde yok ve bu gencecik cocuklar oynatılmadıgı gibi kiraya verilip B.A.M. oynatılıyor !!
GS taraftarının gunahı nedir yarabbim bu adamları izlemek icin ne gunah isledi ?
Aradaki fark bu iste...!!
Dunku Bursa macında sag kenara hapsedilmiş ayagına top yakısan bir kac oyuncudan birisi YEKTA oyundan cıkartılıyor ve yerine giren AYDIN YILMAZ!!!!
[video=youtube;czpiabv0qgy]https://www.youtube.com/watch?v=czpiabv0qgy&feature=player_detailpage[/video]
elle kolla videoda 1. Dakikadan itibaren
Arkdaşlar bizim futbolcudan önce futbolcuyu kazanmasını bilen, kendi egosu yüzünden futbolcusuyla arasını açmayan, takım huzurunu bozmayan teknik direktöre ihtiyacımız var.
bu hakeme nedemelİ culİo kalecİyle karsi karsiya kalacak elle kesİlİyor gÖrmÜyor. Bursa golu hem ofsayt hem hentboldan atiyor gÖrmÜyolar. Ulan bunlar neyİ gÖrÜcekler macin İcİne etmemİŞmİ bunlar Şİmdİ...
ne oldu? Hani ruh lazimdi? Isinize gelince "ruh", gelmeyince "teknik direktor" lazim oluyor.. Misimovic'i oynadigi zamanlar ruhlu mu gordun, yoksa "ruh gibi" mi gordun?
Gercekten taraftariz diye geceninenlerin yuzde 80'i skor taraftari arkadas. Ben artik iyice inandim buna. Bir iki ay sonra hepinize kapagi takacak hagi. Biraz sabir...
Ne oldu? Hani ruh lazimdi? isinize gelince "ruh", gelmeyince "teknik direktor" lazim oluyor.. Misimovic'i oynadigi zamanlar ruhlu mu gordun, yoksa "ruh gibi" mi gordun?
Gercekten taraftariz diye geceninenlerin yuzde 80'i skor taraftari arkadas. Ben artik iyice inandim buna. Bir iki ay sonra hepinize kapagi takacak Hagi. Biraz sabir...