Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA: Stephen Ireland kiralık olarak Newcastle United'a transfer oldu.Aston Villa'nın planı: İstedikleri verimi alamadıkları Ireland'ın yerine Bradley'i monte etmek.

Twitter

Bide şu Ayhanın fotografını paylaşıp durmayın kusasım geliyor. Tam bir HAİN.

Transferi gercekten kapatdiysak ozaman Hagi kesin sezon sonu yolcu.

vallahi tavşanlı linyit bizden daha organize oynuyo helal olsun...

Arkdaşlar bizim futbolcudan önce futbolcuyu kazanmasını bilen, kendi egosu yüzünden futbolcusuyla arasını açmayan, takım huzurunu bozmayan teknik direktöre ihtiyacımız var. Bunu Hagi ilk geldiğinde de söylemiştim, Haginin kaybettiği ilk futbolcu Misimovic değil sonda olmayacak, sadece genç futbolcuları oynatıp kazanabileceğini düşünmüştüm fakat bu şartlarda bunu başarabilecek cesareti de yokmuş.

Oyuncular arasında ise taraftarın Servet'e niye bu kadar takmış olduğunu bir türlü anlamış değilim, takımda kaptanlığı hak eden tek oyuncu. İlk önce takıma yararından çok zararı olan Ayhan ve Hakan Balta'nın gönderilmesi lazım. Ofansif orta saha oynatamıyorsak neden 4-4-2 oynamıyoruz onuda anlamış değilim.

Antep macında maglup olursak zaten gonderıcekler sezgınle hagıyi

Adnan Polat ve ekibi gitmeden düzlüğe çıkamayız.

bamı hiç oynatmasın onada razıyım. yerine A2 den falan kim ama kim oynarsa oynasın bunlardan daha iyi oynar herşeyine iddaya girerim.

Cançekişen Bankasyaya düşmeme mücadelesi veren Konyaspor Teknik direktörü nerdeyse tüm futbol camiasının nefret ettiği ZİYA DOĞAN ve bu Z.D. geçen hafta GS dan kiraladığı 2 tane genç pırıl pırıl insanı ilk 11 de Bursaspor karşısında kendi evinde oyuna başlatıyor ...

Evet evet bildiniz MUSA CAGIRAN ve EMRE YUKSEKTEPE tam 90 dk oyunda kalıyorlar ve fazlasıyla basarılı oluyorlar..

Galatasaray bu sene hicbir yarısın icinde yok ve bu gencecik cocuklar oynatılmadıgı gibi kiraya verilip B.A.M. oynatılıyor !!

GS taraftarının gunahı nedir yarabbim bu adamları izlemek icin ne gunah isledi ?

Aradaki fark bu iste...!!

Dunku Bursa macında sag kenara hapsedilmiş ayagına top yakısan bir kac oyuncudan birisi YEKTA oyundan cıkartılıyor ve yerine giren AYDIN YILMAZ!!!!

Transferi gercekten kapatdiysak ozaman Hagi kesin sezon sonu yolcu.

Bam ı da alsın götürsün evlat edinsin. bunlardan rüşvet yiyor gibime geliyor. bizi oynat diye mac başı aldıkları paradan kırışıyorlar galiba. yoksa aklı başında olan birazcık olsun kafası çalışan azıcık olsun yaaa azıcık kafası çalışan bir antrenör buları tribünde dahi otutrmaz.

ya kardesim bami oynatma kim oynayacak emreyi oynatiyo kotu oynayinca hemen gonder diyosunuz genc oynayinca bi hata yapsa gonder tamam hagi korkak stancu ile baslamadi bunu da bi dusunun

yekta ortasahada oynaması lazım dün için ahmet barışın dinamizmi için oynatırsın bişey demem ama macerayada gerek yok yekta ileri uçta kasımpaşada oynadı bu sene vasattı geçen sene orta sahadaydı daha iyiydi kazım duvar olamıyor ilerde bir forvet takım çıkmata zorlanıyorsa orta sahaya yaklaşır duvar olur oyun açar hiç bişey yapamıyorsa ama kazım forvet olmadığı için ileri giden top aynen geri geliyor,Hagi kendini kandırıyor her hafta iyi yoldayız diyerek,emrede dün kötü değildi bence ayağında top saklayıp dikine paslarla ilk yarı sol kanat aktifti en azından sağda bir aksiyon görebildinizmi peki nedir ufuk inadı bunuda anlamış değilim refleks olarak aykuttan 5 kat kötü boyuyla alakalı biraz yan topları iyi fakat adam hantal...

Cançekişen Bankasyaya düşmeme mücadelesi veren Konyaspor Teknik direktörü nerdeyse tüm futbol camiasının nefret ettiği ZİYA DOĞAN ve bu Z.D. geçen hafta GS dan kiraladığı 2 tane genç pırıl pırıl insanı ilk 11 de Bursaspor karşısında kendi evinde oyuna başlatıyor ...

Evet evet bildiniz MUSA CAGIRAN ve EMRE YUKSEKTEPE tam 90 dk oyunda kalıyorlar ve fazlasıyla basarılı oluyorlar..

Galatasaray bu sene hicbir yarısın icinde yok ve bu gencecik cocuklar oynatılmadıgı gibi kiraya verilip B.A.M. oynatılıyor !!

GS taraftarının gunahı nedir yarabbim bu adamları izlemek icin ne gunah isledi ?

Aradaki fark bu iste...!!

Dunku Bursa macında sag kenara hapsedilmiş ayagına top yakısan bir kac oyuncudan birisi YEKTA oyundan cıkartılıyor ve yerine giren AYDIN YILMAZ!!!!

hocam aydın deme cinlerim tepeme çıkıyor..Ya bukadar kız gibi oynayıp hala kadroya girebilen adam görmedim ben 2.ligde bile oynayamaz ciddi söylüyorumm..

[video=youtube;czpiabv0qgy]https://www.youtube.com/watch?v=czpiabv0qgy&feature=player_detailpage[/video]

elle kolla videoda 1. Dakikadan itibaren

bu hakeme nedemelİ culİo kalecİyle karsi karsiya kalacak elle kesİlİyor gÖrmÜyor. Bursa golu hem ofsayt hem hentboldan atiyor gÖrmÜyolar. Ulan bunlar neyİ gÖrÜcekler macin İcİne etmemİŞmİ bunlar Şİmdİ...

Barış, Aydın, Ayhan, Mustafa, Gökhan Zan, Karabalta,Mehmet Batdal bunlar takımdan gıdıpte futbol oynamayı bılen bırılerı gelmezse bızım takımdan bisey olmaz

Arkdaşlar bizim futbolcudan önce futbolcuyu kazanmasını bilen, kendi egosu yüzünden futbolcusuyla arasını açmayan, takım huzurunu bozmayan teknik direktöre ihtiyacımız var.

Ne oldu? Hani ruh lazimdi? isinize gelince "ruh", gelmeyince "teknik direktor" lazim oluyor.. Misimovic'i oynadigi zamanlar ruhlu mu gordun, yoksa "ruh gibi" mi gordun?

Gercekten taraftariz diye geceninenlerin yuzde 80'i skor taraftari arkadas. Ben artik iyice inandim buna. Bir iki ay sonra hepinize kapagi takacak Hagi. Biraz sabir...

bu hakeme nedemelİ culİo kalecİyle karsi karsiya kalacak elle kesİlİyor gÖrmÜyor. Bursa golu hem ofsayt hem hentboldan atiyor gÖrmÜyolar. Ulan bunlar neyİ gÖrÜcekler macin İcİne etmemİŞmİ bunlar Şİmdİ...

Hakeme itiraz bile etmekten aciz bizimkiler. Bak orada H.Şükür, Şaş, H., Ünsal, B.Korkmaz olacaktıda bunları göremiyecekti. Sahanın ortasında ...lerdi o şerefsiz hakemi. Bizim futbolcular şeker gibi kız, tam bir süt oglan olmuş hepsi.

ne oldu? Hani ruh lazimdi? Isinize gelince "ruh", gelmeyince "teknik direktor" lazim oluyor.. Misimovic'i oynadigi zamanlar ruhlu mu gordun, yoksa "ruh gibi" mi gordun?

Gercekten taraftariz diye geceninenlerin yuzde 80'i skor taraftari arkadas. Ben artik iyice inandim buna. Bir iki ay sonra hepinize kapagi takacak hagi. Biraz sabir...

hagİnİn hatalari tÜm yapilan hatalarin sadece 10da 1İdİr adamlar topu elle kesİyor hakem devam dİyor ofsayttan ve elle ayni anda gol atiyolar gene devam dİyor. Sonra bİz hakemlerİ en sona birakiyoruz. Onlarda devam edİyior bunlari yapmaya..

Ne oldu? Hani ruh lazimdi? isinize gelince "ruh", gelmeyince "teknik direktor" lazim oluyor.. Misimovic'i oynadigi zamanlar ruhlu mu gordun, yoksa "ruh gibi" mi gordun?

Gercekten taraftariz diye geceninenlerin yuzde 80'i skor taraftari arkadas. Ben artik iyice inandim buna. Bir iki ay sonra hepinize kapagi takacak Hagi. Biraz sabir...

Valla renkdaş herşeye tamamda bu B.A.M olayına fena takmış durumdayım. Bu adamları oynatan antrenöre ben antrenör demem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt