Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

HAFTASONU ESKİSEHİR MACI KADROSU ::yenieek:

**********************zapata******************

sabrİ*******neill*******servet************h.balta

********************cana**********************

*******yekta*******************culio***********

kazim****************************kewell

*******************stancu*********************

ıkı macta 3 tane gol pozısyonumuz yok nasıl hagının sucu yok

İyİde futbolculari kolundan tutupmu sokacak pozİsyona bos kaleye bİle gol atamadi bunlar kayserİ maicnda dİger maclarda. Taktİk bİlgİsİ İyİ degİl bende dİyorum ama. Futbolcular bİ halt yemesse hagİnİn yapacagi zaten sinirli seyler kapasİte bukadar..

ya su sol beke karabaltayı yazmayalım lutfen :D caglar var hadı olmadı ınsua bıle oynar ama balta oynamaz

Hagi: Ben takim istiyor, ofansif ve defansif futbol. Futbolcu 90 dakika kosmak deli gibi, dusunmemek rakip iyi. Ben istiyor simdi subat ayinin ilk maci kazanmak. Ben yapiyor iyi analiz her hafta.

Biz Barcelona ile oynasak deli danalar gibi onde basarak Barcanin bizim kafamizi dondurmesini saglariz. Hagi rakiplerin hatalarinda bile faydalanamiyor, birakin pozisyon uretmeyi. Her mac 5,6 tane defansif oyuncusu ile basliyor bunlarin hepsi tek yonlu.

--------Cana--------

-----Yekta-------Clio

Kazım-----------Kewell

---------Stancu-------

Gibi;

Aklın yolu bir ( eldekilere göre )

HAFTASONU ESKİSEHİR MACI KADROSU ::yenieek:

Bu takımın orta sahasına sprinter bi futbolcu lazım orta sahadan ileri top taşıyamıyoruz

İyİde futbolculari kolundan tutupmu sokacak pozİsyona bos kaleye bİle gol atamadi bunlar kayserİ maicnda dİger maclarda. Taktİk bİlgİsİ İyİ degİl bende dİyorum ama. Futbolcular bİ halt yemesse hagİnİn yapacagi zaten sinirli seyler kapasİte bukadar..

kayserı macını oynayalı 3 ay oldu ocak ayındakı maclara bı bak bence ne kadar futbol oynamıs takım sekersporu bıle zorla yendık

Yetişmese de yetiştirsinler. Neill-Cana-Kewell olsa dün akşam bu sonuç oluşmazdı. Hagi BAM meraklısı değil. BAM meraklısı Rijkaard vardı Cana'yı, Pino'yu kenarda bekletirdi. Misimovic'i forvet arkası oynatırdı, o da döktürürdü. Sağ beki sol bekte oynatırdı. Hem BAM'ı oynatıp hem kalitesiz kadromuz var derdi. Hem Haldun Üstünel hem Adnan Sezgin'e işe yarar bir adam aldıramazdı.

Neill ve Kewell Gaziantep maçnda oynamazlar.

Belki Eskişehir maçında dönerler..

Hakan baltaya zatem Özel sayfa acmak lazim. Ofsayt pozİsyonunda bİle elİne bakin sankİ ofsayti engellemek İcİn yapiyor gİbİ. Kova ufukun yedİgİ golde gol olmasa gÖgsÜnden sekse gene ofsayti bozan hakan balta bu nasil bİr İlletİr arkadas bu adamin bamdan farki varmikİ.))

Bir son dakika mujdesi olsa da

Zapata

Sabri - Neill - Cana - Balta

Culio - Bradley

Kazim(Pino) - Yekta - Arda

Baros(Stancu)​

kayserı macını oynayalı 3 ay oldu ocak ayındakı maclara bı bak bence ne kadar futbol oynamıs takım sekersporu bıle zorla yendık

abİcİm bİz her gelen antrenÖre kÖtÜ dİyİp gÖnderİyoruz bu futbolcular kaliyor sence bİ yerde yanlislik yokmu.)

Zorlamayın Arkadaş Zorlamayın !!! Bu Yönetim Kaliteli Bi Kadro Asla Kuramaz...Hagiden bize Uzun Vadede T.Direktör Olmaz.... Aykutdan Kaleci.... G.zandan Stoper olmaz..... Sabri sağbek dışında olmaz...... H.balta stoper yada orta saha oynamaz.... culio 10 numara Oynamaz...... aydın dan futbolcu olmaz ...... ayhan sarp barış bir mokk olmazz zorlamayınn işde yeter be yeterrr 20 senedir bu takımı izliyorum anadoluda pozisyona giremediğimiz başka bi maç hatırlamıyorum ben yazacak çok şey var bi çoğumuz aynı şeylerden bahsediyoruz ama işde sanki bilerek bu takım kaosa sürükleniyo artık şüphelenmeye başladım ben ...

Musa aydın bile sarp,barış ve ayhandan iyidir.

Aslında tek forvet özellikli oyuncumuzda yok ve en iyi sistem 4-4-2

Yani keşke olsada Pino-Stancu olsa ileride. Yada Baros-Stancu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt