Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abİcİm bİz her gelen antrenÖre kÖtÜ dİyİp gÖnderİyoruz bu futbolcular kaliyor sence bİ yerde yanlislik yokmu.)

ya zaten takımın yarısını gondermek lazımda hagı gelelı kac ay oldu soyle bı tane 4-5 tane guzel pasla organıze bır gol ızledın mı? takımda sadece fızık gucu yukselmıs oda zaten olması gereken bısey

Hakan baltaya zatem Özel sayfa acmak lazim. Ofsayt pozİsyonunda bİle elİne bakin sankİ ofsayti engellemek İcİn yapiyor gİbİ. Kova ufukun yedİgİ golde gol olmasa gÖgsÜnden sekse gene ofsayti bozan hakan balta bu nasil bİr İlletİr arkadas bu adamin bamdan farki varmikİ.))

sadece gol pozısyonunda oyle olsa iyi adam her pozısyonda aynı umursamaz tavırlar hareketler adam eruo 2008 den sonra yokoldu resmen

ya zaten takımın yarısını gondermek lazımda hagı gelelı kac ay oldu soyle bı tane 4-5 tane guzel pasla organıze bır gol ızledın mı? Takımda sadece fızık gucu yukselmıs oda zaten olması gereken bısey

rİjkarda oda yoktu. Bende zaten hagİ kapasİte bukadar dİyorum. Gsin basina bÖle capsiz yÖnetİm Özhan canaydin gelmİstİ demİstİm bunlar onuda gectİ tebrİk etmek lazim.

Yahu H.Balta bile orta sahada bu B.A.M. dan daha iyi oynadı varın gerisini siz düşünün.

İleride top tutmakta zorlanırken ortasaha özellikli Pino ve daha önünde Stancu ile kıpırdanma olabilir.

sadece gol pozısyonunda oyle olsa iyi adam her pozısyonda aynı umursamaz tavırlar hareketler adam eruo 2008 den sonra yokoldu resmen

ben hala karpaty macindakİ 90 metreden gelen topa bakmayan kafasina carpan topla gol olan yerdeyİm. Uyuyo bu herİf kesİnlİkle bİ hastalik var bu adamda..

rİjkarda oda yoktu. Bende zaten hagİ kapasİte bukadar dİyorum. Gsin basina bÖle capsiz yÖnetİm Özhan canaydin gelmİstİ demİstİm bunlar onuda gectİ tebrİk etmek lazim.

Futbolun basına futboldan anlayan bırı gelsın ne adnan sezgın kalır ne hagı kalır zaten ama bu yonetım burda oldugu ıcın kımse tasın altına elını sokmuyo cunku gelen adamıda 2 ay sonra gonderır bunlar

yazık acıyorum şu Culio'ya. adamcagız tek basına bişeyler yapacam diye ugrasıyor didiniyor. çalışıyor. Sahada en çok kasan oydu dün bizim takımda. Topu veriyor verkaça giriyor pas atıyor ama nafile. pas atacak adam bulamıyor alıyor topu sürüyor depar atıyor bakıyor yine kimse yok ... yazık tazık hakkaten yazık. bu kabiliyetsizler Kewe'ide delirtmişlerdi.

bak cİft forvette haklisin forvet arkasi oynucak adamda yokken 2 forvet oynucaksin..

Hocam Pino-Stancu-Baros'tan 2'si ile süper çift forvet olur. Pino defans arkasına iyi sarkıyor. Son oynadığı maçlarda çok pozitifti futbolu.

Culio'nun da adam kaçırma özelliği var. Keşke diyorum Volkan Şen gelseydi. Tam 4-4-2 oynayabilirdik.

Volkan-Yekta-Transfer-Culio

-------Stancu(Pino)-------

---------Baros------------

futbolun basına futboldan anlayan bırı gelsın ne adnan sezgın kalır ne hagı kalır zaten ama bu yonetım burda oldugu ıcın kımse tasın altına elını sokmuyo cunku gelen adamıda 2 ay sonra gonderır bunlar

var ya dÜnkÜ bursa İyİ olsa bİzİ yense İcİm gam yemİcek. Hakemde macin İcİne ettİ sag olsun. DÜn yemek yİyemedİm ben bunlar yÜsÜnden sÖvmekten yemeye firsat bulamadim.)

Bu nasil bir cöküntüdür böyle ya? Devleti düsmanlar tarafindan isgal edilen caresiz bir vatansever gibi hissediyorum kendimi :) Moral yerlerde. Ne hale geldik böyle ya.

s.a abiler. şu sakatarımız iyileşse ve asya kupasından neill ile kewell dönse aslında iyi bir kadromuz var. sağlık ekibini gönderdik yenisini getirdik. diğerler saglık ekibinden daha kötü çıktılar sanki :(

hocam pino-stancu-baros'tan 2'si ile süper çift forvet olur. Pino defans arkasına iyi sarkıyor. Son oynadığı maçlarda çok pozitifti futbolu.

Culio'nun da adam kaçırma özelliği var. Keşke diyorum volkan Şen gelseydi. Tam 4-4-2 oynayabilirdik.

Volkan-yekta-transfer-culio

-------stancu(pino)-------

---------baros------------

artik okadar nefret ettİmkİ kadroyu yazarken bİle İcİm daraliyo.))

abiler bir sorum olacak. mesela beşiktaşla final oynasak kupa maçında. beşiktaş ligi 3. filan bitirse biz gidermiyiz avrupaya? :(

s.a abiler. şu sakatarımız iyileşse ve asya kupasından neill ile kewell dönse aslında iyi bir kadromuz var. sağlık ekibini gönderdik yenisini getirdik. diğerler saglık ekibinden daha kötü çıktılar sanki :(

Ya arkadaşım..Ne sağlık ekibi..Aldığın oyuncular sakat yada kendine bakmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt