Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

s.a abiler. şu sakatarımız iyileşse ve asya kupasından neill ile kewell dönse aslında iyi bir kadromuz var. sağlık ekibini gönderdik yenisini getirdik. diğerler saglık ekibinden daha kötü çıktılar sanki :(

Futbolcu kendine bakmadiktan sonra Mehmet Oz'u saglik ekibinin basina getirsen ne yazar ki?

Abdullah avcı olacak şu takımın başında bu kadroyu bile şakır şakır oynatır

Gs li taraftarlar 3 yildir aci cekİyor mİllet bzİmle dalga gecİyor. Yedİremİyorum kardesİm bunlari gsima. Bu takim avrupada galİbİyetİ maglubİyetİnden cok tek takim. DÜstÜgÜ durumlara bakin. Grercekten hakettİmİ bunu galatasaray

abiler bir sorum olacak. mesela beşiktaşla final oynasak kupa maçında. beşiktaş ligi 3. filan bitirse biz gidermiyiz avrupaya? :(

Ya hoca nasil BJK ile final oynuyorsunki,adamlarla en fazla yari finalde karsilasacaz,tabi antep i gecersek ki,ben öyle bir ihtimal bile göremiyorum.

abiler bir sorum olacak. mesela beşiktaşla final oynasak kupa maçında. beşiktaş ligi 3. filan bitirse biz gidermiyiz avrupaya? :(

Yarı Finalde karşı karşıya gelebiliriz... 1 2 CL 3 4 5 Uefa diye biliyorum ben..4 yada 5 . olursak gideriz..Eğerki ligi 5. altında birisi Kupayı alırsa 3 4 gider 5 gitmez..

Umarim bir orta saha daha alinir. Yoksa cikaracabilecegimiz en saglam kadro bu olur.

Zapata

Sabri - Neill- Cana - Balta

Culio - Adnan Polat

Pino - Yekta - Arda

Baros​

var ya dÜnkÜ bursa İyİ olsa bİzİ yense İcİm gam yemİcek. Hakemde macin İcİne ettİ sag olsun. DÜn yemek yİyemedİm ben bunlar yÜsÜnden sÖvmekten yemeye firsat bulamadim.)

aynen ya bende uyuyamadım dogru durust sabah 4 te yattım 8 kalktım ıse geldım,manısa macını ızlıyorum sımdı super top oynuyo adamlar keske hıkmet hoca gelseydı bıze

Adnan Sezgin transfer olmayacakmi dedi?

mehmet guven real madrıddekı lass gıbı oynuyo yemın ederım ama bızım zekıler satmıs adamı manısaya sımdı BAM la oynuyoruz vay bızım halımıze

Besiktas´la yari finalde karsilasacagiz Gaziantepspor´u eleyebilirsek. O yüzden öyle bir imkanimiz yok maalesef. Avrupa´ya katilmak icin hepsini yenmeliyiz ama pek ihtimal vermiyorum. Bu sene Avrupa´yi unutsak iyi ederiz. Daha fazla cökmeyelim moral olarak.

Anlkaragücü-Manisa macina bakiyorumda,manisada ki kadro bizde olsa bu taraftar ve telekom arena ile sampiyonluga oynariz diye düsünüyorum,adamlarda öyle bir kadro var ki,gecen senenin gol krali bile yedek kulübesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt