Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu saatten sonra 5 transfer yapsan nolur.

Kurtulusumuz

Faruk Süren

327313058.jpg

Ünal Aysal

20712.jpg

Bana şu aşamada deseler Messi geliyor ve Bam,Servet,Baltra defolup gidecek hangisini tercih et diye ikincisini tercih etmezsen en adi fenerli olayım.Bu kadar açık konuşuyorum.Şu adamlar defolup gitsin kanser olduk.

GÖkhan zana giptayla bakiyorum arkadas. Adam pasalar gİbİ yemİn edİyorum parasinida aliyo. Emre gÜngÖr gİbİ adam gİdİyo bu kaliyo. Bu adamda demekkİ bİ tilsim var yoksa bedava nİye para verİlsİn bu kazmaya..

Ya bu Adnan Polat surekli "Trubunden geldim" diyor. Yahu trubunden gelen bir hic mi takiminin oyuncularindan, takintili TD'den ve oynanan oyuncdan rahatsiz olup bir seyler yapmaz?

Dün BucaSpor'un maçını Tribün'den izledim.

Kasımpaşa'yı resmen dağıttılar.

Ve , dağıtanların arasın'da bizim kötü futbolcu diye gönderdiğimiz şimdi 32 yaşına yeni girmiş birisi var.

Ki , Spor yorumcuları onu övmekle bitiremiyo ..

Bu adam Ragıp Başdağ !

Şuan'da gelsin taş gibi oynar.

Hala'da oynuyor ...

Gönderilmesi resmen saçmalık'tı .

futbolcular mı takımı değiştirir , yoksa takım mı futbolcuları değiştirir? :S

TOPLU SÖZLEŞME!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Kazanmak için futbol ölçüleri içinde ne gerekirse yapacağız” derken, kaptan Alex ile Semih taraftara bundan böyle güzel günler yaşatacaklarının sözünü verdiler

Ligdeki geleceğini Trabzonspor galibiyetine endeksleyen Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, kaptan Alex de Souza ve sarı-lacivertli ekibin gol yollarındaki önemli silahı Semih Şentürk iddialı açıklamalar yaptı.

Kocaman, takım olarak Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, “Kazanmak için futbol ölçüleri içinde ne gerekirse yapacağız. Bu kulübe uzun yıllar futbolcu olarak da hizmet etmiş bir spor adamı olarak, büyük Fenerbahçe taraftarının Fenerbahçe forması altında sahaya çıkan futbolcular için vazgeçilmez önemini, ileri itici gücünü en iyi bilen isimlerden biriyim. Asırlık kulübümüzü büyük kılan, unutulmaz başarılarla dolu tarihi ve milyonlarca taraftarının varlığıdır. Taraftarımızdan en büyük beklentimiz, sahaya bu formayla çıkan tüm futbolcularımızı maç boyunca kalpten desteklemeleridir” dedi.

Kaptanı Alex de Souza ise “Şampiyonluk yolunda mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. Trabzonspor da bu sezon iyi futbol oynuyor, doğal olarak onlar da kazanmak isteyeceklerdir. Ama bizim galibiyete her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Arkadaşlarım ve ben bu maçın öneminin farkındayız. Büyük Fenerbahçe taraftarı emin olsun ki onlara çok güzel günler yaşatacağız” diye konuştu.

Destek çağrısıTrabzonspor maçında taraftar desteği beklediklerini vurgulayan Semih Şentürk de “Şampiyonluk yolunda önemli bir maçı kazanarak devam etmek istiyoruz. Şu anda bu arzu ve istek, benim ve takım arkadaşlarımın hepsinde var. İnşallah bu maçı da alnımızın akıyla alacağız. Taraftarlarımızın desteği ve güzel bir oyunla rakibimizi mağlup edip, bize inananları sevindireceğiz” ifadelerini kullandı.

Sana bisey diyim renktas, bukadar kotu durumdan bizi bia anda cikarabilecek bir adamdir rosicky, gelmez ayri konu ama, biraz vizyon yada duzelme cabasinda olsa yonetim , bu adam gercekten fark yaratir, ama ne dedi sezgincik transfer bitti.

Transfer zor demiş ama ben romanyadan bır surprız beklıyorum

Bu saydigimiz adamlar hep bedava geldİ kardesİm.) adamlar hem gsda oynuyor hemde ceplerİnİ dolduruyor. Hala devam edİyolar buna bİde kazim eklendİ oda bedava nede olsa..

Beyler A.Gücü maçında inanılmaz şeyler oldu.Bir A.Gücü taraftarı A.Gücü gol attıktan sonra aşağıya indi Ümit Özat'la yumruklaştı,sonra taraftar yere düştü Ümit Özat tekmelemeye başladı nerdeyse tekmeyle kafasını ezecekti A.Gücü taraftarının..

Beyler A.Gücü maçında inanılmaz şeyler oldu.Bir A.Gücü taraftarı A.Gücü gol attıktan sonra aşağıya indi Ümit Özat'la yumruklaştı,sonra taraftar yere düştü Ümit Özat tekmelemeye başladı nerdeyse tekmeyle kafasını ezecekti A.Gücü taraftarının..

Abooovvvvv :( :akansular:

Hadi canim. Valla mi? Ohaaa

antep macinda ikisi de oynar merak etme...bicak kemige dayandi...beni affedin ama umarim tur atlayamayiz cünkü bu camiamiz icin daha iyi olacaktir...böylelikle hem hagi den hem de yönetim den kurtulmamiz biraz daha hizlanacak...

bu hepimiz icni daha hayirli

Dün BucaSpor'un maçını Tribün'den izledim.

Kasımpaşa'yı resmen dağıttılar.

Ve , dağıtanların arasın'da bizim kötü futbolcu diye gönderdiğimiz şimdi 32 yaşına yeni girmiş birisi var.

Ki , Spor yorumcuları onu övmekle bitiremiyo ..

Bu adam Ragıp Başdağ !

Şuan'da gelsin taş gibi oynar.

Hala'da oynuyor ...

Gönderilmesi resmen saçmalık'tı .

Giderken çok dandik bir şekilde gönderilmişti.Daha resmi maç bile oynamadan 1 ay içinde aynen postaladılar.

Giderkende şu demeci vermişti;

-Şimdi gönderiliyorum ama ileride beni tekrar almak istediklerinde şartlar bugünki gibi olamayabilir.

Ayrıca çokta tın ya.Bizdeyken aynı performansı göstermezdi o adam.Anadolu topçusu bunlar.Gerçi bizde 4-5 tane var o Anadolu topçularından ama neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt