Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dün BucaSpor'un maçını Tribün'den izledim.

Kasımpaşa'yı resmen dağıttılar.

Ve , dağıtanların arasın'da bizim kötü futbolcu diye gönderdiğimiz şimdi 32 yaşına yeni girmiş birisi var.

Ki , Spor yorumcuları onu övmekle bitiremiyo ..

Bu adam Ragıp Başdağ !

Şuan'da gelsin taş gibi oynar.

Hala'da oynuyor ...

Gönderilmesi resmen saçmalık'tı .

Ragip Bagdas yanilmiyorsam sezon biter bitmez alinmis, sezon baslamadan da gonderilmisti. Degil mi?

.bicak kemige dayandi...beni affedin ama umarim tur atlayamayiz cünkü bu camiamiz icin daha iyi olacaktir...böylelikle hem hagi den hem de yönetim den kurtulmamiz biraz daha hizlanacak...

bu hepimiz icni daha hayirli

.bicak kemige dayandi...beni affedin ama umarim tur atlayamayiz cünkü bu camiamiz icin daha iyi olacaktir...böylelikle hem hagi den hem de yönetim den kurtulmamiz biraz daha hizlanacak...

bende oyle dusunuyorum cok uzulucez ama elenırsek tam dıp yapıp gerı cıkma sansımız var

Bu hepimiz icni daha hayirli
ya arkadas nİye gİtmeyelİm İlla kupa almamaya gerek yok seneye keske avrupada olsak derİz. Şİmdİ duygusal davraniyoruz.))

Bir yonetimin girmesi ugruna taraftarin takimin basarisizligini isteyecrk hale gelmesi ne üzücüdür, ama maalesef ayni fikirdeyim

Benİm nİye İcİm daraliyo arkadas. Ben bİ kiza bukadar baglanmadim bu nedİr karasevda olmasin..

Harbi iyi resimler :))20/08/2010 da bende buna benzer bir resim yapmıs yayınlamıstım ,BAM ve saz arkadasları azalacagı yerde bakıyorum da yeni eklenmelerle tam yol devam etmisler .:))

BTIOYO: INSPECTION !!!

ben artık baros ver ardadan da bısey beklemıyorum senınde bekledıgını dusunmuıyorum ama onların resmını oraya koymak ayıp olur dıye koymamıssındır herhalde

Ümit Özat'ı td yapalım, gelsin bama falan dalsın böyle.

Yönetimden biri çikip konusmadimi, vay yabrum adamlarin umurumda bile degil takim.

hagi nin gs de TD'lik yapmasinin tek sebebi gs taraftarindan sevieln bir eski gs oyuncusu olarak bir bonusu olmasi...

bunun baska bir nedeninin olmadigini hepimiz biliyoruz

ohaa belediye ile besiktas oynuyor olimpiyatta buyuk besiktas taraftari dedikleri taraftar nerede stad bombos:S

Giderken çok dandik bir şekilde gönderilmişti.Daha resmi maç bile oynamadan 1 ay içinde aynen postaladılar.

Giderkende şu demeci vermişti;

-Şimdi gönderiliyorum ama ileride beni tekrar almak istediklerinde şartlar bugünki gibi olamayabilir.

Ayrıca çokta tın ya.Bizdeyken aynı performansı göstermezdi o adam.Anadolu topçusu bunlar.Gerçi bizde 4-5 tane var o Anadolu topçularından ama neyse.

Bence bu yaşın'da G.Saray'da show yapar.

Ayrıca , BAM'dan 100 bin kat daha iyi olduğu'da kesin.

BÜlent yildirim artik arkadaslarina gsi nasil katlettİm ama dİye dalgasini gecİyodur....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt