Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizde hakem faktörünü unutma bide fener bunu 20 dakkada oynadı iyi oyunu 70 dakka gene aynıydı abartmayın...

Maçtan önce demiştim, Bülent Yıldırım her zamanki gibi yine maçı katledecek diye de, biz top mu oynuyoruz, hakem düzgün olsa ne yazar ? Bu yüzden gelen vuruyor geçen vuruyor, adama hakem desen, sen top mu oynuyorsun ki derler.

evet beyler, transfer falan beklemeyim burada bosuna, butun oyncular bir yere transfer oldu zaten resmi olarak, bize birsey kalmadi, ancak curuk yedek oyuncular kaldi, belki supriz yapip yedek oyuncu alirlar yine...

Aykut, Barış, Aydın, Sarp, Ayhan, Batdal, Servet falan gitsinler, seneye de transfer yapmayalım, razıyım.

ulan bunlar ayhandan memnunlarmı ya hakketen. bi transfer yapcaz diyolar. bi yapmıcaz diyolar. kafamı yapıyonuz bizle. nerde cünup herif var hepsi sahada. bu ayhandan süpheliyim ben ayda 1 yıkanıyodur bu ugursuz herif...

simdi transfermakrta okudum, menajeri mi ne aciklama yapmis, aston villaya gidiyor demis, yarin sözlesme imzalanacak diyor

yani az önce verdigim haber kolpa cikti.

Zaten pek umudum yoktu reis bizim Sezgin acayip bi kişilik baştan bi futbolcuyla anlaşıyor sonra vazgeçiyor adamın huyu bu off offff takımda berbat anasını satayım çok canım sıkkın...

Bu adamın ayağına top gelince sinirden kuduruyorum allahtan varlığla yokluğu bir topla az buluşuyor.

Neden ya ? Dünya üzerinde bir ilk adam, topu itekliyerek ilerliyor, hayatımda bu kadar sinirim bozulmadı bir adamı izlerken, Cihan, Orhan falan bunun yanında yıldız kalır.

bu gerizekalı başkan önlibero alcaz demişti :S ulan madem konuşmada bizde beklemeyelim aziz olsa bu kadar yönetirdi

Bunyamin Gezer zu Fenerbahce

Hayırsız olsun ezikler iyi transfer yapmış

ahmet çakar sokuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt