Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar dün Şeref aydında söyledi Misiyin taksıti mi ne yatırlırmış bu ne demek bence Yonetim Hagiyi göndermeye duşunuyo çunku Hagi durduğu surece Misiyi oynatmaz o hamle beni baya bi şaşırtı...

Çakar:Maçın hakemi Bünyamin gezer değildi.Ne oldu da değişti eyy federasyon

gökmen özdenak kadar dangalak bir galatasaraylı görmedim..iki cümleyi bir araya getirip konuşamıyor. genel kurul üyesi birde. başkanı bunlar seçiyor,düşünün yani...

Arkadaşlar dün Şeref aydında söyledi Misiyin taksıti mi ne yatırlırmış bu ne demek bence Yonetim Hagiyi göndermeye duşunuyo çunku Hagi durduğu surece Misiyi oynatmaz o hamle beni baya bi şaşırtı...

Nuray istersen yatırma taksidi fifalık olursun taksiti yatırmak zorundasın

gökmen özdenak kadar dangalak bir galatasaraylı görmedim..iki cümleyi bir araya getirip konuşamıyor. genel kurul üyesi birde. başkanı bunlar seçiyor,düşünün yani...

[video=youtube;HnNaXFlLmXk]https://www.youtube.com/watch?v=HnNaXFlLmXk[/video]

:D

yarin kesin bir curuk yedek oyuncusu alirlar... klasik son gun transferi geliyor, demedi demeyin...

arkadaşlar dün Şeref aydında söyledi misiyin taksıti mi ne yatırlırmış bu ne demek bence yonetim hagiyi göndermeye duşunuyo çunku hagi durduğu surece misiyi oynatmaz o hamle beni baya bi şaşırtı...

bence gerİ vİtes olucak gİbİ hagİ mİsİmovİcİ oynaticak. Gercİ onuda hagİmİ kestİ yÖnetİmmİ oda sÜphelİ. Dallas gİbİ klÜbÜz kardesİm:))

Nuray istersen yatırma taksidi fifalık olursun taksiti yatırmak zorundasın

Yok abi Misiyle sozleşme başka bizim bildiğim kadarıyla hani 3 e bolduk bonservisi öyle bişey vardı sezon başı kiralık gibi bişey diyolardı yanı yatırmasak Wolsfburga geri donucek deniliyordu ama tabi sen daha iyi bilirsin :)

takim iyice batti ruh desen yok,oyuncu desen yok, hoca desen yok, yonetim desen yok !

Hagiyi göndersinler en b*ktan hoca bile bu takımı iyi bir yerlere getirmek için uğraşır bu takımda önceden kredi kazanmış adamlar sonradan gelince yan gelip yatıyorlar bu takımı zarara uğrattılar daha fazla uğratmazlar inş.

abi ne yapmak gerek ya o gitsin bu gitsin dışında, valla maç izlerken kuduruyorum 2 yıldır futboldsn ds takımdan da soğudum yaa..

Hagiyi göndersinler en b*ktan hoca bile bu takımı iyi bir yerlere getirmek için uğraşır bu takımda önceden kredi kazanmış adamlar sonradan gelince yan gelip yatıyorlar bu takımı zarara uğrattılar daha fazla uğratmazlar inş.

O da kendini düşündü, bu ruhsuz yeteneksizlerle alabildiğim kadar puan alayım diye düşünüyor.

Galatasaray'ı düşünseydi eldeki bütün çöplerden kurtulurdu, BAM, SAMBA, BAHAMAS...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt