Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aynen. Mehmet Güven´e az küfür edilmedi burada. Simdi 25 yasinda ilk defa 1-2 mac iyi oynadi diye iyi futbolcu mu oldu? Gördügüm en bos futbolculardan biriydi

gs altyapisinin yüz karasiiydi adam ya...ondan sonra zaten hic bir oyuncu cikmadi alt yapidan...:D

ya aga ciksak ne yazar ??? sen hic umutlaniyormusun oynanan futboldan ?? adamda TD'ligin T'si yok yaa...nefret ediyorum ondan, onu getirenleredn ve onun getirdiklerinden ...hele o tercümani beni iyice fitil ediyor...hangisi hangisinin tercümani oldugu belli degil..!!!

arkadaşım bu yıl ligde zaten yokuz. kupada da finale çıkarız...ve alırız. bu yıl sabretmeliyiz. sabredin. göreceksiniz galatasarayımız düzelecek.

Yeter futbolu bıraktık bare baskette transfer yapın :D O kadar bütçemiz var sürünüyoruz Bursayı yensek potaydık şimdi

Aynen. Mehmet Güven´e az küfür edilmedi burada. Simdi 25 yasinda ilk defa 1-2 mac iyi oynadi diye iyi futbolcu mu oldu? Gördügüm en bos futbolculardan biriydi

sımdı yıldız olan oyuncuların eskı hallerıne bak sımdıkı hallerıne bak adam altyapıdan messı olarak gelmıyo yanı bıraz sabır ayrıca skıbbe aslanların ortasına attı adamı zamanında iyi takımın ıcıne genc oyuncu monte edılır hıc bısey yapamayan takımda ne yapsın altyapıdan gelen oyuncu bknz..Emre Çolak

Hani resmi açıklama link gelsin Bursa 2 forvet alıyo biz hiç mi (stancu 10 numara gibi alındı )

arkadaşım bu yıl ligde zaten yokuz. kupada da finale çıkarız...ve alırız. bu yıl sabretmeliyiz. sabredin. göreceksiniz galatasarayımız düzelecek.

Antep bizi eler.O elemezse bjk eler kupa felan alamayız eğer doğaüstü güçler yardım etmezse.

mustafa sarpı özlemekten korkuyorum.

1 transfer neden bekliyorsunuzki kafadan 7 8 oyuncu gitmedikten sonra ve sağlam 7 8 oyuncu alınmadıktan sonra 1 transfer ne olacak ? :o

Yeter futbolu bıraktık bare baskette transfer yapın :D O kadar bütçemiz var sürünüyoruz Bursayı yensek potaydık şimdi

futbolcular gidip basket takımını izlesinler utansınlar basket takımında ki mücadele azimin 10da 1i yok futbolcularda. baskette hocamız oktay mahmudi gibi bir ekol futbolda teknik direktör bile olduğu meçhul hagi!

1)Servet Çetin-Lucas Neill-Lorik Cana bu takımın savunma gücünü oluşturan en önemli oyuncular.(Servet'i her ne kadar beğenmesemde şu anda takımın yerlilere göre en iyi savunmacısı)

2) Arda Turan-Milan Baros-Harry Kewell bu 3'lüde takımın kalitesini arttıran hücum anlamında takımın en önemli isimleri.

Bursaspor maçında bu oyunculardan sadece 1 tanesi oynadı.Ama yine de bu takımın kalite eksikliği var.

sen hangi maci izledin aga :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt