Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir an önce Cumhur un bu takımda oynaması lazım artık transfer de olmıycak ortasahaya en azından BAM derdinden kurtulmak için...

Abi Musa ile Emre Yüksektepe'yi geçen hafta Bursa Konya maçında izledim Bursaya top oynattırmadı Konya. Ve orta sahada bu ikilinin müthiş payı vardı Konyanın sağlam oyununda.Musa Emre Cumhur bu 3lü BAMdan her türlü iyidir.Gelecek senenin takımını kuruyosan lig maçlarında bu adamları monte etmeye çalışacaksın.

valla bugün feneri kıskandım taraftar futbolcular falan hepsi birlik olmuşlardı bugün

cristianı gönderiyorlar bir orta saha alacaklarmış. fenerin şampiyon olmasını istiyorum. fener şampiyon olmazsa polat yine başarılı sayacak kendini çünkü tek rakibi fener ya!fener şampiyon olsun da camia olarak silkinelim yoksa bursa trabzon olursa yine başarısızlığımızı görmeyecez.

[video=youtube;wq2Okgv-3nw]https://www.youtube.com/watch?v=wq2Okgv-3nw[/video]

Abi Musa ile Emre Yüksektepe'yi geçen hafta Bursa Konya maçında izledim Bursaya top oynattırmadı Konya. Ve orta sahada bu ikilinin müthiş payı vardı Konyanın sağlam oyununda.Musa Emre Cumhur bu 3lü BAMdan her türlü iyidir.Gelecek senenin takımını kuruyosan lig maçlarında bu adamları monte etmeye çalışacaksın.

Bende izledim o maçı, Musa çok güzel futbol oynadı gerçekten de. Adama tek bir maç bile şans vermeden kiraladık Konya'ya.

bende bunu anlamıyorum,musa bu takımın oyuncusu değil bende izledim geçen hafta,shadan ne yaptığı belli değil,millet bam dan o kadar bıkmış ki kim gelse iyi diyecek halde,ama ne musa cumhur vs..bu takımın ihitiyacı olan adamlar değil

cristianı gönderiyorlar bir orta saha alacaklarmış. fenerin şampiyon olmasını istiyorum. fener şampiyon olmazsa polat yine başarılı sayacak kendini çünkü tek rakibi fener ya!fener şampiyon olsun da camia olarak silkinelim yoksa bursa trabzon olursa yine başarısızlığımızı görmeyecez.

Demy de Zeeuw alou diarra n daiye birisi gelecekmiş

Artık buraya gülmek için giriyorum :)Arkadaşlar farkındamısınız BAM yukarı BAM aşağıya aman BAM ne oldu ? aman BAM gidiyor mu ?Aman BAM bozulacak mı ? :)))))))))))

Ne oluyorrrr yahuuu derken harbiden hayatımızda önemli bir yer edindi BAM Allah utandırmasın hiçbirimizi ama BAM la alakalı yapılan espriler gerçekten beni güldürüyor artık :)))Harbi çok gülüyorum hatta bana göre günün bombası şuydu ismini hatırlamayacağım bir arkadaşım şöyle yazmıştı ;

"Arkadaş herkes sakat ama BAM sahada ,takımda herhafta birisi sakatlanıyor haftasonu bakıyoruz BAM sahada şuanda gülmekten gözümden yaş geldi :)))

Buna istinaden bende BAM Duası yazdım bugün :))) BTIOYO: BAM ve Saz arkadaşları için Galatasaraylı DUA'sı

:D:D

emre ? kazma :o

bende bunu anlamıyorum,musa bu takımın oyuncusu değil bende izledim geçen hafta,shadan ne yaptığı belli değil,millet bam dan o kadar bıkmış ki kim gelse iyi diyecek halde,ama ne musa cumhur vs..bu takımın ihitiyacı olan adamlar değil

hangi maçı izledin !? Musayı kaç maçta izledin yada?

turktelekom arena diger klublerede acikmi renktaslar eger oyle birsey varsa bir hafta sonu para toplayip gidip bir mac oyunamaya ne dersiniz?

Madem on libero alamayacak gibi gorunuyoruz su transfer doneminin son kalan iki gununde; umarim Hakan Balta'yi oynatiriz o bolgede. Hem fizigi yeterli, hem de teknigi fena degil. O bolgeyi Ayhan'a biraktigimizda Ayhan, ayagina top gelip ayagindan cikarincaya kadar mevsimler degisiyor ve teknik/pas yuzdesi iyi olmadigi icin kolay top kaptiriyor. Dunku macta sirf bu yuzden kirmizi kart gordu; tam ataga cikip rakibi eksik yakaladigimizda zayif teknigi nedeniyle rakibine topu kaptirinca arkadan celmeyi koydu ve hakli olarak ikinci sari karti aldi. Ben Hakan Balta'yi, olmadi Cana'yi o bolgede insallah Hagi'nin Ayhan ya da Sarp yerine kullanacagini umuyorum/dua ediyorum. Soyle bir 11 Persembe gunu Antep kupa macinda bence is gorur:

------------Zapata/Aykut-----------

--Sabri---Cana---Servet---Insua--

---------------H. Balta--------------

-------Yekta---E.Colak---Culio-----

----------Kazim-----Stancu--------

Eger Balta'nin onundeki uc kisa oyuncu bir Suat-Emre-Okan tadi yakalarsa pres konusunda, Antep'in teknik Brezilyali oyuncularini (Wagner gibi) zorlariz gibi geliyor. Ayrica bu uc oyuncunun hicbiri Sarp kadar Ozbek kadar pas konusunda kotu degiller. Ileri ikiliyi gerekli ara paslarla bulusturabilecek oyuncular. Bi de kesinlikle ne Yekta ne de Culio boyle bir sistemde kanatlara kaymamasi lazim; zira orta saha oyunculari hucuma esnasinda kanatlara kaydiginda savunmanin sag/sol beklerinin onundeki alani kapatiyorlar. Avrupa'nin hic bir elit takimi artik orta saha oyuncularini kanatlarda kullanmiyor (Ingiltere ligi disinda cok az takim 4-4-2 oynuyor mesela); onun yerine o kanadi hucumda tamamen savunma beklerinin kullanimina sunuyorlar, özgür bir alan birakiyorlar ona (Barca gibi - Dani Alves ve Maxwell ornekleriyle; Real gibi - Ramos ve Marcelo ornekleriyle). Umarim Hagi artik bazi gercekleri gormeye baslar ve takima hic bir katkisi olmamis/olmayan/olamayacak olan Sarp gibi Ayhan gibi isimleri uzak tutar takimdan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt