- 20 Haziran 2010
- 5.292
- 389
- 1.678
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madem on libero alamayacak gibi gorunuyoruz su transfer doneminin son kalan iki gununde; umarim Hakan Balta'yi oynatiriz o bolgede. Hem fizigi yeterli, hem de teknigi fena degil. O bolgeyi Ayhan'a biraktigimizda Ayhan, ayagina top gelip ayagindan cikarincaya kadar mevsimler degisiyor ve teknik/pas yuzdesi iyi olmadigi icin kolay top kaptiriyor. Dunku macta sirf bu yuzden kirmizi kart gordu; tam ataga cikip rakibi eksik yakaladigimizda zayif teknigi nedeniyle rakibine topu kaptirinca arkadan celmeyi koydu ve hakli olarak ikinci sari karti aldi. Ben Hakan Balta'yi, olmadi Cana'yi o bolgede insallah Hagi'nin Ayhan ya da Sarp yerine kullanacagini umuyorum/dua ediyorum. Soyle bir 11 Persembe gunu Antep kupa macinda bence is gorur:
------------Zapata/Aykut-----------
--Sabri---Cana---Servet---Insua--
---------------H. Balta--------------
-------Yekta---E.Colak---Culio-----
----------Kazim-----Stancu--------
Eger Balta'nin onundeki uc kisa oyuncu bir Suat-Emre-Okan tadi yakalarsa pres konusunda, Antep'in teknik Brezilyali oyuncularini (Wagner gibi) zorlariz gibi geliyor. Ayrica bu uc oyuncunun hicbiri Sarp kadar Ozbek kadar pas konusunda kotu degiller. Ileri ikiliyi gerekli ara paslarla bulusturabilecek oyuncular. Bi de kesinlikle ne Yekta ne de Culio boyle bir sistemde kanatlara kaymamasi lazim; zira orta saha oyunculari hucuma esnasinda kanatlara kaydiginda savunmanin sag/sol beklerinin onundeki alani kapatiyorlar. Avrupa'nin hic bir elit takimi artik orta saha oyuncularini kanatlarda kullanmiyor (Ingiltere ligi disinda cok az takim 4-4-2 oynuyor mesela); onun yerine o kanadi hucumda tamamen savunma beklerinin kullanimina sunuyorlar, özgür bir alan birakiyorlar ona (Barca gibi - Dani Alves ve Maxwell ornekleriyle; Real gibi - Ramos ve Marcelo ornekleriyle). Umarim Hagi artik bazi gercekleri gormeye baslar ve takima hic bir katkisi olmamis/olmayan/olamayacak olan Sarp gibi Ayhan gibi isimleri uzak tutar takimdan...
Demy de Zeeuw alou diarra n daiye birisi gelecekmiş
BAM ın ileriye ve dikine oynadıgı pas sayısı Spor Toto Süper Ligdeki herhangı bır ortasaha oyuncusundar azdır dıyenler dıye facebookta grup acabılır mıyız ? ben becerebılsem yapardım ama nasıl yapılıyor bılmıyorum
Bu hafta stada hıyar sokucam.Saha kenarına bırakıcam.Büyük bi hıyar bulabilen olursa özelden bana msj atsın.
Ha bide Cumhur'un maçını bile izlemeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmayın
BAM ın ileriye ve dikine oynadıgı pas sayısı Spor Toto Süper Ligdeki herhangı bır ortasaha oyuncusundar azdır dıyenler dıye facebookta grup acabılır mıyız ? ben becerebılsem yapardım ama nasıl yapılıyor bılmıyorum
Hagi adamı 2. lig ekibine karşı 90. dakikada alıyor..Oynatır mı sence?
izlemedim ama herkes övüyor
iyiki 2 gol attıya.ne kadar günü birlik taraftarımız var.
beyler, dun ofsayt dan gol yedik.. bide Stewpanov niye kirmizi kart gormedi? adam resmen Emre Colak a kung fu yapti, sari yedi.... boyle bir lig baska yerde yok.
Sakar Şakirdeki Hıyar gibi büyük mü olsun Kardeş![]()
Arkadaslar bu telegonun birazden deyip durdu bjkin aslantepede oyunama ihtimal olayi nedir yaw niye ikide bir gundeme getiriyorar bu olayi gsyin yonetiminden aciklama gelmedimi boyle birsey soz konusu degil diye?