Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan Polat : Ben Futboldan anlıyorsam bu takımı düzeltirim . Bence hiç zahmet etme Başkan ... Kankanı da al defol git . Galatasaray ı rezil ettiniz .

Mehmet Güven'in Manisaspor'da 6-7 maçını izledim, sahada elinden gelenin en iyisini yapıyor. İleri-geri çalışıyor, hızlı ve dikine oynamaya çalışıyor, orta sahada güzel top dağıtıyor.

Bu arada arkadaşlar Digiturk e mail atalım Melih Şendil i istemiyoruz Galatasaray maçlarına... ben bu kadar taraflı maç anlatan görmedim resmen Fener tribününden biri maç anlatıyor gibi anlattı bugünki maçta...

Madem on libero alamayacak gibi gorunuyoruz su transfer doneminin son kalan iki gununde; umarim Hakan Balta'yi oynatiriz o bolgede. Hem fizigi yeterli, hem de teknigi fena degil. O bolgeyi Ayhan'a biraktigimizda Ayhan, ayagina top gelip ayagindan cikarincaya kadar mevsimler degisiyor ve teknik/pas yuzdesi iyi olmadigi icin kolay top kaptiriyor. Dunku macta sirf bu yuzden kirmizi kart gordu; tam ataga cikip rakibi eksik yakaladigimizda zayif teknigi nedeniyle rakibine topu kaptirinca arkadan celmeyi koydu ve hakli olarak ikinci sari karti aldi. Ben Hakan Balta'yi, olmadi Cana'yi o bolgede insallah Hagi'nin Ayhan ya da Sarp yerine kullanacagini umuyorum/dua ediyorum. Soyle bir 11 Persembe gunu Antep kupa macinda bence is gorur:

------------Zapata/Aykut-----------

--Sabri---Cana---Servet---Insua--

---------------H. Balta--------------

-------Yekta---E.Colak---Culio-----

----------Kazim-----Stancu--------

Eger Balta'nin onundeki uc kisa oyuncu bir Suat-Emre-Okan tadi yakalarsa pres konusunda, Antep'in teknik Brezilyali oyuncularini (Wagner gibi) zorlariz gibi geliyor. Ayrica bu uc oyuncunun hicbiri Sarp kadar Ozbek kadar pas konusunda kotu degiller. Ileri ikiliyi gerekli ara paslarla bulusturabilecek oyuncular. Bi de kesinlikle ne Yekta ne de Culio boyle bir sistemde kanatlara kaymamasi lazim; zira orta saha oyunculari hucuma esnasinda kanatlara kaydiginda savunmanin sag/sol beklerinin onundeki alani kapatiyorlar. Avrupa'nin hic bir elit takimi artik orta saha oyuncularini kanatlarda kullanmiyor (Ingiltere ligi disinda cok az takim 4-4-2 oynuyor mesela); onun yerine o kanadi hucumda tamamen savunma beklerinin kullanimina sunuyorlar, özgür bir alan birakiyorlar ona (Barca gibi - Dani Alves ve Maxwell ornekleriyle; Real gibi - Ramos ve Marcelo ornekleriyle). Umarim Hagi artik bazi gercekleri gormeye baslar ve takima hic bir katkisi olmamis/olmayan/olamayacak olan Sarp gibi Ayhan gibi isimleri uzak tutar takimdan...

BAM+Balta+Aydın+Gökhan ın takımdan gitmesi lazım.kadroya felan almayın bu adamları isimlerini gördükçe sinirlerim artıyor.

Şimdi Telegolde ertugrul saglam bız hakem ıle ılgılı konusmadık o işlerin ıcıne gırmedık dıyo ya nasıl bı yalancıdır bu adam gecen sene bu sene kac kere sovdu hakemlere ben mı yanlıs hatırlıyorum ?

Bu arada arkadaşlar Digiturk e mail atalım Melih Şendil i istemiyoruz Galatasaray maçlarına... ben bu kadar taraflı maç anlatan görmedim resmen Fener tribününden biri maç anlatıyor gibi anlattı bugünki maçta...

bir pozisiyon oldu ninagin pozisiyonu hekemin faul vermedi tekrarini gosterince melih ama ninag burda hakli diyor :D

Mehmet Güven Ayhan'ın genç elinden bukadar gelenidir. :)

tribundergi Tribun Dergi

DEDİKODU: Freddy Adu Çaykur Rizespor yolunda.

1 minute ago Favorite Retweet Reply

:)

bu arada arkadaşlar digiturk e mail atalım melih Şendil i istemiyoruz galatasaray maçlarına... Ben bu kadar taraflı maç anlatan görmedim resmen fener tribününden biri maç anlatıyor gibi anlattı bugünki maçta...

İkİ melİhte fenerlİ her mac ayni seyi yapiyorlar fener hakkinda yorum yapiyolar yok niang hakli yok zart yok zurt bu ne ya hakikaten mail yagmuru yapalim bunlara.marka degeri diyolar kendileri kendilerini baltaliyolar

İstifa İstifa Adnan Polat İstifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

edit.helal olsun gecenın en iyi yazılarından bırıdır bence bu yazdıkların :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt