Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tribundergi Tribun Dergi

DEDİKODU: Freddy Adu Çaykur Rizespor yolunda.

Ahahahahah

TElegolun basliga bak

Kartal Aslantepeyemi KONACAK diye

hey allahim

bir pozisiyon oldu ninagin pozisiyonu hekemin faul vermedi tekrarini gosterince melih ama ninag burda hakli diyor :D

renktaş ben son 5 6 senedir spikerleri takip ederim ve özellikle dikkat ediyorum Melih Şendil Fener maçlarında fener gol atınca nasıl içten gelerek bağırıyo mesela geçen hafta Servet golü attı bağırıyo ama sanki zorla yaptırılıyor gibi...

Balta hiç koşmuyo + o bölgede oynadığı maçta hep ileride oynuyodu

Yine Antep kupa macinda bir ay once, biraz da zorunluluktan cift on libero oynamistik (Neill ve Balta), ve bence kismen basarili da olmustuk. Ama cift on libero oynadiginizda (hele Neill ve Balta ile) hucumda cogalmakta zorlanirsiniz; zira bu iki on liberodan birinin hucuma destek olmamasi pozisyona girmekte/gol atmakta problem yaratir. Tek on liberoda ise ben on liberonun o kadar genis bir alanda oynamasini beklemem (yani box-tobox tarzi degil). Mesela su anda Galatasaray'a gelse cok da fark yaratacagini dusunmedigim ama Barca sisteminde cuk diye oturan (daha gecen gun sozlesmesini uzatmis) Busquests gibi bir adam var. Bunun ben hic deli danalar gibi kostugunu hatirlamiyorum sahada; ama pas yuzdesi iyi ve pozisyon bilgisi ust duzeyde oldugu icin arkasinda oynayan Puyol ve Pique ile onunde oynayan Xavi ve Iniesta arasindaki mesafeyi ayarlamasini biliyor; boylece alan daraltma konusunda (bilhassa topu kaybettiklerinde) cok basarili oluyorlar ve hemen pres koyabiliyorlar rakibe takim olarak (gecen yil Mourinho'lu Inter bunu iyi cozdugu icin o pres Milano'daki macta tutmadi; uc tane kontraatak golu yediler). Balta'nin yapmasi gereken bu zaten. Oyle deli danalar gibi kosmadan, onundeki ve arkasindaki adamlarla aradaki mesafeyi ayarlayabilmek, topu onundeki (ve savunma bekleri Sabri ve Insua hucuma ciktiginda kanatlardaki) takim arkadaslarini bulusturabilmek. Bunu yapmasi yeterli; ama su cift on liberodan mutlaka vazgecmeliyiz. Bu sadece hucumda kisir olmamiza neden oluyor cunku. Gol gelmedikce oyuncular da strese giriyor ve en ufak bir hatada kalemizde gol goruyoruz boylece.

Beyler Habib Bamogo nasıl futbolcudur?

renktaş ben son 5 6 senedir spikerleri takip ederim ve özellikle dikkat ediyorum Melih Şendil Fener maçlarında fener gol atınca nasıl içten gelerek bağırıyo mesela geçen hafta Servet golü attı bağırıyo ama sanki zorla yaptırılıyor gibi...

bitane de de TRT de var oyle bir cacik, bjk gol atinca, gooooollllllllllllllllllllllllllllllllllll diyor, Almeida topa vurunca: ALMEIIIIIIDAAAAAA!!!! diyor... resmen bjk li

Gözünü sevdiğim Ercan Taner'i ne güzel maç anlatırdı ligtvde spikerlik yaparken hatta o zaman cıne5 falandı herhalde :D

Kesinlikle

Baris özbek yerine Mehmet Güveni görmek cok isterdim takimda.

Bu çocuk bizim altyapıdan yetişmiş bir de, neden yollanıyor anlamak mümkün değil. Yaşı daha genç, en kötü kulübede oturtursun ve zaman zamanda rotasyonda kullanırsın Mehmet'i.

İkİ melİhte fenerlİ her mac ayni seyi yapiyorlar fener hakkinda yorum yapiyolar yok niang hakli yok zart yok zurt bu ne ya hakikaten mail yagmuru yapalim bunlara.marka degeri diyolar kendileri kendilerini baltaliyolar

alinti olarak sunuda eklemek istiyorum, bizim macta ne offside dediler nede elle aldi dediler ilk yedigimiz golle ama fener macinda..

Ne günlere kaldık hey Allahım taraftarımız Mehmet Güven i arar oldu . Bülent Akın , Mehmet Güven BAM dan önceki efsanelerimizdi. Ne çabuk unuttuk.

Galatasaray başkanı aslandır bi kuzu değildir unutmayın beyler :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt