Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan bu telegol'e nekadar uyuz oluyorum. ''INONU''TEPE diye bir baslik acmislar. dovcem bunlari ben

adamlar hükümet ve fener yanlısı kanalda giydiriyolar işte bizim kulübe nolcak, bizim futbolcu değil adam gibi bizi savunacak yorumcu transferine ihtiyacımız var bence bizimkilerin hepsi bizi yerden yere vuruyo..

SON DAKİKA: Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck yarın takımdan önemli bir oyuncun ayrılacağını ve bu oyuncunun Legear olmadığını açıkladı.

Biglia gelse de artık pek sevinmem.Misi için artık daha net söylüyorum inşallah takımda kalır.Hagi'nin Bursa maçı sonrası yaptığından sonra bir futbolcuya bu kadar küsülür mü anlamıyorum...

bigilia fenere gidecek buyuk ihtimala herseye hazirlikli olun..

Bu hücum hatti bizi ucurur :D:D:D

----------Adnan Sezgin-------------

Ali Hashas--------------Isin Celebi---

-----------Eskinat------------------

---Mehmet Helvaci----Adnan Polat-----

Bigliga fenere giderse , eskisehir macina giderim ankaradan

GSGM Müdürünün dedine göre galatasaray mecburen stadin kapaklarini yapmak zorunda.

şöyle düşünün kadroda m.güven olucağına m.sarp olsun ben faydalı olucağına inanıyorum stoperde oynayabiliyormuş üstelik sıkıntı olduğunda stoperde oynar...

Allahın sopası yok beyler :asd:

olay bitmistir galatasarayin izini olmadi takdirda hic bir klub aslantepde oyunamiyacak protokol imzaladiktan sonra.

şuan galatasarayın hayır oynayamazsın kardeşim deme hakkı yokmuş beşiktaşa......!!!!!!

Ben bi fifa cahiyim, hadi iyi nöbetler koclar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt