Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biglia Fenerbahçe'ye gider beyler.

Ayhan'dan 10 kat kötü oyuncu mu var yahu..Ayhan oyuncu mu daha doğrusu, hatta Ayhan...... neyse vazgeçtim.

Ayıptır artık yani yazmayayım diyorum ama dayanamadım herkes almış bam şöyle bam böyle tamam kaliteli değiller bir yere kadar yetenekler ki ayhanın artık yaş olayına verıyorum durumunu.Fakat yapmayın yanı çok ama çok kötülüyoruz inanın bizim kadar kendi oyuncunu kötüleyen başka taraftar yoktur.Üstelik maçları sadece bam oynamıyor yada onların yuzunden kaybetmıyoruz bunlar dısında 8 oyuncu daha var takımda hatırlatayım.Biz gerçekten bir günde kral yapıp bir günde de tahttan indirmeyi çok iyi biliyoruz.Ayrıca bursa maçı içinde konuşmak gerekirse geçiniz golün ofsaytlıgını ayhanın kırmızı kartını ben kaleye bir tane isabetli şutumuz olduğunu hatırlamıyorum.Not: Arkadas senin mesaj dan alıntıladım ayhan konusu için devamında genel anlamda konuştum yanlış anlama.

stadin ustu kapanacak

galatasaray istemedigi surece, real madrid bile oynayamaz TT arena da

GSGM Müdürüne göre haftaya görüsmeler baslar galatasarayla dedi ,uzun sürmez anlasiriz dedi.

EmreUtkucan

Biglia Galatasaray'da mı? Yoksa Fener'de mi? Yoksa başka bir yerde mi? Ya da bu isim Biglia mı? Bilmiyorum.

EmreUtkucan Emre Utkucan

Biglia Galatasaray'da mı? Yoksa Fener'de mi? Yoksa başka bir yerde mi? Ya da bu isim Biglia mı? Bilmiyorum...

tribundergi

GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena, eksikleri ile birlikte teslim alındı. Stad'ın açılır-kapanır çatısı GS Kulübü tarafından yapılacak.

GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: Protokol imzalandıktan sonra GS Kulübü Beşiktaş'ın TT Arena stadında oynayıp oynamayacağına karar verebilir

Fener yarin N'diaye aciklayacak biglia nin poposu kalkmis biraz ispanya filan gider

bizim yokmu? bizim hic olmadi mi? biz bunu her sezon yapiyoruz.

Iyi söyle madem bu sene seni hangi oyuncumuz heyecanlandiriyor maclari izlerken? Hangi transfere sevindin, ya da hangi galibiyeytimize? Hangi macta oynadigimiz futboldan gercekten zevk aldin? Ya da son 5 macta attigimiz gollerden hangisini begendin en cok? Ben tam da su andan bahsediyorum. Maclari izlemek icin bir neden ariyorum her hafta, aciyorum, izliyorum ama gol yedigimizde üzülmüyorum bile. Tehlikeli yerden duran top kullandigimizda heyecanlanmiyorum. Maclar sirasinda kazanabilecegimizi bir an bile düsünmüyorum, geriye düstügümüz zaman maci cevirebilecegimize ihtimal vermiyorum. Bu takim pozisyona giremiyor, birak gol atmayi. Nesine heyecanlanicam.. ?

Fener'in aradığı oyuncu N'Diaye yada Matuidi gibi oyuncular. Bu 2 adamın alternatifi Biglia olamaz.

Biglia'yı Valencia'da istiyormuş galiba Biglia da İspanya'ya gitmek istiyormuş zaten..

fener kimi alirsa alsin bi b.k olmaz, bir maçla hep bi yerleri kalkar, hep boyle olmustur,

haaa sanki biz alirsak bisey olacakmis gibi yorumlarda bulunuyoruz, hayatimda izledigim en rezil galatasarayi izliyorum, geçen sene bile daha iyiydi,

neyse ilk once kendimize bakalim sonra ötekilerine

Ftw1905 transfer yapılmayacak kesinlikle dedi.

Paf takimda degeri 7-10 mil € olan adam var biz gidip baska yerden adam ariyoruz :(

Ne kadar heyecanlansakta ciddi olarak Barış,Ayhan,Aydın,Serkan,Hakan,Ufuk,Aykut,Zan gibi isimlerin yerine çok kaliteli yerliler gelmezse mümkün değil biz şampiyon olamayız. İddia ediyorum şu adamlar bizden gittikten 1 sene sonra BankAsya'da bile zor oynarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt