Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne diyor bu GSGM müdürü. beşiktaş babayı alır anca lan kimsiniz bizim stadımızı istiyorsunuz ya insanda biraz onur olur.

GSGM genel mudurun konusmalari cok rahatlati beni :D keyfim yerine geldi

paniğe gerek yok beyler. yunus akgül açık açık konuşamaz konum gereği. işin özeti şu; haftaya galatasaray ile görüşmeler yapılacak ve ya üst kullanım hakkı alınacak yada stad 49 yıllığına kiralanacak. bu anlaşma olduğu takdir de ki olmama olasılığı 0 oğlu 0 stad bizim olacak artık. ondan sonra ne beşiktaş nede bir başkasının stadda oynaması için izin alması gereken mevki gençlik spor genel müdürlüğü değil galatasaray spor klübü olacaktır.

Hürriyet - Güvenspor, 10 maçta 107 gol yedi

Arkadaşlar transfer haberi diye canınızı sıkmayın. Bu saatten sonra 1 oyuncu gelecek, bir oyuncuyla takım kurtulmaz. Muhtemelen ilk 8de bitireceğiz ligi, siz canınızı sıkmayın seneye düzelicek herşey. Biraz neşelenin, ilginç bir haber :)

renktaş tam anlamadım ben ya adam bjk'ye verebiliriz demedimi sinirlendim ben burda :D

suan protokol imzanmadi icin istedikleri kluba verebilirler ama 1 hafta icinde veya kisa bir zamanda galatasaray ile protokol imzalanacak ve stad galatasarayin olacak dedi ve gsyin izin vermese kimse oyunayamaz.

suan protokol imzanmadi icin herseye istedikleri kluba verebilirler ama 1 hafta icinde veya kisa bir zamanda galatasaray ile protokol imzalanacak ve stad galatasarayin olacak dedi ve gsyi izin vermese kimse oyunayamaz.

boşuna küfrettik adama ya :asd:

Beyler bosuna heycan felan yapmayin. Bizim yönetim ancak Bicfavli'yi yada ona benzer birini getirir.

simdide arda turan dosyasina gecis yaptilar hadi bakalim :D

Kadro disi beyler :D sadece A2 ile antremana cikiyor yani elini salllaya sallaya gezmiyor :D antreman eksigi felan yok ama maclara cikmiyor :D ucmayin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt