Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya heralde imzalıcaklar adamlar sonucta devlet görevlisi bişey resmiyete dökülmeden kesin konusamayacagı için öle konusuyor

bjk lileri anlamıyorum ya isterse benim takımım halı sahada oynasın maclarını ama ezeli rakibimin stadında oynamasın derim yani bu ne yüzzüslüktür 3. büyük bile olmaya layik degilsiniz

noldu şimdi arkadaşlar yokmuymuş transfer

milli takımda oynuyor diye göndermeyecek miyiz yani? bu yerliler berbattır gönderilmesi lazım.arda sabri yekta çağlar dışında ki yerliller rahatlıkla gönderiliebilir.

Yerlerine daha iyi yerliler almamiz lazim dendigi icin söyledim, daha iyileri yok. Su an milli takimda bile bu kadar rezalet bir Hakan Balta ve Gökhan Zan banko oynar, cünkü daha iyileri yok. Milli takimin da hali ortada zaten. Su an Türk futbolunun en büyük yildizi Arda, milli takimin 1 numarali ismi. Benim gözümde Hasan Sas daha yetenekliydi mesela, ama Hasan'a hic bu kadar yildiz muamelesi yapildigini görmedim, Brezilyaya attigi gol sonrasi haric. Arda'nin su an bu kadar abartilmasinin sebebi yetenekli Türk oyuncusu diyebilecegimiz pek futbolcu olmamasi.

transfer olmaz daha , yani yabanci olmaz, ancak yerli transfer olabilir..

buyrun ünlü bir filozofumuzdan bizzat Galatasarayimizda calisiyor kendisi.

"Bonservisi taksitlendirmek, atomu parçalamaktan daha zordur"

Adnan SEZGİN

cümleten s.a arkadaşlar.... noldu biglia fener e mi gidiyomuş ? iyi de kardeşim dunya da futbolcu kalmadı mı da bu herifler biz kimi istersek ona gidiyolar ah ulen aykut sen var ya ...

şu kel serhat ne kıl bi herif ya.

Yönetim beceriksizliginden dolayi Hagi´ye Misimovic konusunda yalvaracak hatta yalvarmistir bile. Hagi istemeye istemeye Misimovic´i kabul edecek ama oynatmayacak. Bunu göreceksiniz. 5-10 dakika oynatip gecistirecek. Misimovic´in affedilmesi sadece taraftarin tepkisini dindirmekle alakali. Oynatilacagindan degil. Hic sanmiyorum Hagi´nin oynatacagini.

ben hep diyorum, Taraftar protesto edip misimovic icin pankart yada tezahürat yaparsa maclarda seisimizi

duyurabiliriz. hickimse taraftarin önünde olamaz ve kimze taraftar kadar güclü degil.

hadi ii geceler.. transfer falan beklemeyin...

Salı saat 5' kadar vaktimiz var doya doya çıkartın transfer nöbetini... :D

bülent korkmaza nasil istifa diye bagirildiysa hagiye de aynisi olacak az kaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt