Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer Misi affedilecekse Hagi gitmeli..Zaten yeterince söylediği lafı yutan beyinsizler var klüpte bide Hagi'den böyle birşey görmek çok acı olur.

Bu takimi ayaga kaldirabilecek tek adam FATIH TERIMDIR insallah sezon sonu o gelir... Ama fatih hocanin transfer politakasina gicik oluyorum :D

Eğer Misi affedilecekse Hagi gitmeli..Zaten yeterince söylediği lafı yutan beyinsizler var klüpte bide Hagi'den böyle birşey görmek çok acı olur.

Eğer TT Arena daki ilk maç kötü başlayıp kötü biterese Hagi içinde protestolar olabilir ama bunun sebebide Hagi'nin kendisidir.Misimoviç konusu sürdükçe takımda başarısız oldukça Hagi'nin sonuda gelir...

Zaten üç bes mac daha böyle giderse kesindir gönderilmesi....ama keşke Fatih Terim i ikna etseler....

Vallahi bu takım taktikten, total futboldan anlamaz (Rijkaard örneği). Gazla oynuyoruz ancak. Fatih Terim de böyle bir hoca ama ben tekrar bizi çalıştırmasını istemem. 3. dönemi olur gelirse.

Kupayi dahi alsak haginin kalacagini kac kisi inaniyor ? hagi taraftari susturmak icin alindi,rijkaardan da kötü duruma gelmek diye getirildi,ama malesef beterin de beteri varmis,daha kötü durumlara geldik .simdi baskan eger gercekten sözünde duracaksa adnan sezgin de hagi gidecek cünkü basari yok.

Vallahi bu takım taktikten, total futboldan anlamaz (Rijkaard örneği). Gazla oynuyoruz ancak. Fatih Terim de böyle bir hoca ama ben tekrar bizi çalıştırmasını istemem. 3. dönemi olur gelirse.

Valla su kaosta tek gelecek ve düzeltme ihtimali en yüksek adam Fatih hoca bana göre Lucescu yu da getiremeyecekleri için..

hagi ye istifa diye bagırmaya ne gerek var adam zaten sezon sonu yüzde 100 gönderilcek ayriyetten dur bakalım su sakatlar gecsin kadro biraz daha tam kadro cıksın sahaya ben ozman görcem hagi bursayı yenemememizin bir süpriz degilki

hagi ye istifa diye bagırmaya ne gerek var adam zaten sezon sonu yüzde 100 gönderilcek ayriyetten dur bakalım su sakatlar gecsin kadro biraz daha tam kadro cıksın sahaya ben ozman görcem hagi bursayı yenemememizin bir süpriz degilki

Kesinlikle %100 olamaz olsaydı bu transferler bu kadar paralara yapılmazdı su an öyle bi düşüncelerinin olacagını zannetmıyorum...

nerden bilio telegol arda kontrole gitcekmiş daha dur bakalım ayrıca bu sakatlıgı daha önce yasamıs olan rıdvan sakatlıgı gecse bile kasıklarında agrı olmus 3 4 ay bunu ardayada sölemiş agrı olursa korkma bunu cekeceksin belli bir süre demiş

guya ttarenaya yakışan dünyaca ünlü yıldız gelecekti futboldan soğudum resmen ya meclisten farkları kalmadı yalan yalan yalan

Ahmet Cakar: "Yemisim Muschawek´i filan. Beni Türk hekimlerine emanet edin kardesim" :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt