Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya arkadaş öyle bir batağa düşmüşüz ki sanki hiç düzelemeyecekmişiz gibi geliyor bana...1maç iyi oynayıp umutlanmaya çalışıyorum ama 1 hafta içinde gene aynı şeyler gene umutsuzluk...

Kesinlikle %100 olamaz olsaydı bu transferler bu kadar paralara yapılmazdı su an öyle bi düşüncelerinin olacagını zannetmıyorum...

ne bu kadar parası renktas yekta 4 milyon zate türk kim olsa alır kazım ve zapata bedava

haginin aldırdıgı 2 oyuncu var culio 2 milyon para degil stancu 5 milyon oda zaten genc oyuncu ve bu aldıgın futbolcuların hepsi 1 milyondan yukarı maas almıyor

Devre arası premier ligden kilit oyuncular alınsın isteniyor da ondan beğenilmiyor yapılan transferler :)

Scout ekibinin faydasini da görmedik bu transfer döneminde.gelen oyuncular hep rumen liginden geldi.

163773_178791752162541_100738773301173_379472_4470475_n.jpg

Bato19O5 Barış-Tolga Kurt

Demy de Zeeuw ~> Fenerbahce | Lucas Biglia ~> Ajax Amsterdam

23 minutes ago Favorite Retweet Reply

waayy beee helal olsn derim bizim yönetime

ne bu kadar parası renktas yekta 4 milyon zate türk kim olsa alır kazım ve zapata bedava

haginin aldırdıgı 2 oyuncu var culio 2 milyon para degil stancu 5 milyon oda zaten genc oyuncu ve bu aldıgın futbolcuların hepsi 1 milyondan yukarı maas almıyor

renktaş 3 kuruşun hesabını yapan bu yönetim için cok para bunlar sen sadece bonsevislerine bakıyosun alacagı paraları falan koyuncu yarım sezon için 10 milyon u bulur gecer bi de bunları geri yollucaksan ona da biraz para kaptırcaksın su an için bence cok para

stancu iyi çıkarsa ne zararı edecez ki culio o paraya süper bence.

Sürekli sallayan biri inanmayın..Transfer beklemiyorum,Sezginde rodoba transfer zor demiş..

bizim scout ekibindeki elemanlar 2-3 aydan beri futbolcu izlemiyor,cok uzun süreden beri bu isin icinde olduklari söyleniyordu.

bence arda bu sezon mac yapmasin....iyice iyilessin, zaten bu sezondan umudumuzu kestik..ama seneye ardaya cok ihtiyacimiz olacak...bu yüzden seneye ya bizde oynar ya da iyilestigi icin iyi bir paraya satariz artik napalim

.

Suan Ajax gondeminde tek Bas Dors var ( Heereveen) ve Mertens (Utrecht).

Balon haber

seneye abdullah avci gelsin ve tek sorumlu olsun kimse burnunu sokmasin adamin isine

seneye abdullah avci gelsin ve tek sorumlu olsun kimse burnunu sokmasin adamin isine

Abdullah Avcı'nın gelmesi konusunda hemfikirim. Ama tek sorumlu olma konusunda böyle bir sorumluluk vermezler. Çünkü Adnan Polat, Florya'da tek sorumlu konusunda Adnan Sezgin'e çok güveniyor. Ha, Adnan Sezgin gider. Ondan sonra belki birşey olur. Ama çok düşük ihtimal.

yeni forma markamiz galiba bu gidisle LCwaikiki olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt