Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zaten arda sakat olmasaydı baros sakat olmasaydı su olmasaydı bu olmasaydı FR de gıtmezdi Haginin sonuda bu saglık kurulu olacak galıba

Ayrica murat arslan diye birinin yazdiklarini okudular, bizim forumdaki Murat Arslan mi acaba )))

Yanilmiyorsam BAM ile ilgili birseyler yazmisti

arkadaslar bu adamin sakatligi ne anlama geliyor bi kici agriyor bi omuzu agriyor beni aydinlatin lütfen

"Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, sakatlığı nedeniyle bugün Almanya'ya giderek kontrolden geçecek. Genç oyuncu, sol kasığında belirgin olmak üzere çift taraflı karın kaslarının alt yapışma yerindeki zorlanmadan dolayı forma giyemiyor."

Yalniz ilginc birsey kadro yazarken aklima geldi Hagi isterse BAM derneginden kimseyi oynatmayabilir.

Olmasi gereken kadroyu kuruyorum ama yabanci kontenjani yetmiyor kardesim :) Bizde Türk futbolcu yok. Bide hala yabanci orta saha bekliyoruz. Türk yok Türk. Hepsi lesh.

zapata

sabri servet cana çağlar

neil

Pino yekta culo

misi

baros

Hasa sas Hagi ile birebir konusmus ve orta sahadaki topcularin kalitesiz olduklarini biliyor ve bunu cözmeyi calisiyor, Culio, Yektayi falan bu yüzden aldi zaten diyor. Ama takimin kimyasi bozuldu diyor. Bir gün kaleci sorun oluyor, diger gün stoperde Canayi oynatmak zorunda kaliyor, baska gün forvetsiz kaliyor vs vs, bir sorun cözülmeden, diger sorun ortaya cikiyor diyor. Bu yüzden daha istediklerini yapabilmis degil diyor. Üstelik takimin en kaliteli en banko oyunculari ya sakat, yada milli takimda vfalan diyor. Galatasaray zaten camia olarak cok zor günleri yasiyor, bu yüzden Hagi icin su an önemli olan 3 puanlar diyor. Yoksa sorunlarin farkinda, bizim burda gördüklerimizi görmüyor degil ya diyor.

Millet BAM neden oynatiliyor diye mail yagdirdi dün futbolherseydir programa, Hasan asagi yukari böyle konustu.

görüyor da o zaman yekta yı neden kanatta oynatıyor...

Olur o zaman bir tane øn libero transferi yapin. Cana ve Neill defansta oynasin sonrasinda øn libero Cana yerine gecsin ve sag kanatta da Yekta oynasin. Hem Yekta kosuyor cok fazla orta sahaya ve takim savunmasina da yardim eder surekli.

sag kanatta oynatmak bence yektayı harcamak olur sıvas macını canlı ızledım ılk yarıda bı ara sag acık oynadı ne yapacagını kestıremıyo kendısıde ama sag ıc oynadıgı zaman kendısını buluyo araya top atabılecek yetenekte var kendısınde bence onun ıcın sag icte kullanmak daha akıllı olur gıbı cana zaten nereye koysan oynar joker gıbı adam

arkadaslar bu adamin sakatligi ne anlama geliyor bi kici agriyor bi omuzu agriyor beni aydinlatin lütfen

"Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, sakatlığı nedeniyle bugün Almanya'ya giderek kontrolden geçecek. Genç oyuncu, sol kasığında belirgin olmak üzere çift taraflı karın kaslarının alt yapışma yerindeki zorlanmadan dolayı forma giyemiyor."

Forma giyemiyor;kapıları üste açılan arabaya biniyor..Değişik bir durum..BÜYÜK KAPTAN..Gel bi zahmet el at şu gemiye..Sakat olsan bile..Bi ucundan tut artık şu takımın.kaptansın ya..

Ula Tugay,şunlara azıcık profesyonel nasıl olunur,kaptanlık nasıl olur öğretseydin be...

ahmet cakarın dedıgıne gore pubıs dıye bır hastalık ve tekrarlaması cok kuvvetlı olan bır hastalıkmıs

yalnız arkadaslar cok garip bi durum var adnan sezgın mısımovicin rusya transferının oyalaması haginin gidebileceği anlamına gelir mi ki

Kaleye yabancı demek..Hakan Balta Ayhan Mustafa Barış demek..Kısaca BAHaMa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt