Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

---------------Ufuk-----------------

---Sabri----Neill----Servet----Çağlar---

---------------Cana-------------------

-------Yekta--------------Culio--------------

--------------Misimovic------------------

-----------Stancu----Baros-------------

Kesinlikle 10 numara kadro olmus. Ama iste ne Misiyi kullaniyoruz, nede Barosun sakatligi eksik oluyor.

Adnan Polat yønetimi geldiginden beri uzerimizde bir lanet var. Ciddi ciddi inaniyorum buna. Bu kadar sakatlik olmaz, bu kadar sorun da olmaz bir takimda. Hayatta olur ya bazen basimiza gelir bir durum olur ne yapsak cikar yol bulamayiz isler daha da køtuye gider. Su duzeliyor derken øteki bozulur ve o sorunu cøzemeyiz. Gercekten bu yønetimin lanetli olduguna inanmaya basladim. Cunku dogru giden hicbir seyimiz yok takimda.

60607_Galatasaray_SK.jpg

Misi böyle bir kadroda verimli olabilir..

Mevlüt nerden çıktı dayıoğlu :D

---------------Ufuk-----------------

---Sabri----Neill----Servet----Çağlar---

---------------Cana-------------------

-------Yekta--------------Culio--------------

--------------Misimovic------------------

-----------Stancu----Baros-------------

15 dk once kurdum ama kalede zapata vardı :D ama bende 7 yabancı olmus yazarken farkettım avrupaya gore kurdum herhalde :D

Adnan Sezgin bize orhan ak'ı cihan haspolatlıyı alsana

böyle bir 4 lü ortasahada yekta oynayamaz. volkan şen iş yapar bu 4 lü de.

bkz. okan-suat-emre-hagi

culio emre nin görevini yapabilir ama yekta dan okan buruk olmaz. volkan şen iyi gider

eskiden pazar geceleri rakiplerimizin kaybettiği maçları zevkle izlerdik.Galatasarayla fenerbahçe ligte 3-4 kere mağlup olurlardı çünkü.çok önemliydi yaptıkları puan kayıpları.Valla insan özlüyor o rekabeti.bakıyorum kadromuza hala Aydın yılmazı falan konuşuyoruz.yemin ederim yazık.

ya arkadaşım kimsenin isim atıp tuttugu falan yok sen niye agresifleşiyosun durduk yere ayrıca yapılanma dediğin devre arası 5-6 yeni transfer yapılarak yabancı sayısını 10 a tamamlayarak da yapılmaz ...

Devre arasında yapılmaz bunlar sadece takviye yapıldı sezon sonu gönderielecektir 6-7 oyuncu onlarda görüyor heralde sadece biz izlemıyoruz.

Gariptir ki bu başlıkta hep bir heyecan hep bir isim konuşuluyor sezon sonu olsa anlarımda şimdi kimi alacak kimi gönderecek çok saçma beklenti fazla gereksiz bir beklenti hemde elde sadece kupa kalmış sabır biraz sezon sonu olur ne olacaksa şimdi neden bu heyecan anlayamadım bazı arkadaşların yorumları hiç gerçekci değil isim olsun heyecan olsun lafım onlara..

tabii ki gitmiyor ne alaka..fenerlilerin biizmle dalga geçtiği lafları sen burda yazıyorsun ondan canım sıkıldı

valla kardes gercekler bunlar alay konusuda olur girgir samatada eder rakipler doogruya dogru fanatik gsliyim ama halimiz gercekten aci verici bizim icin diger takimlar icinde bir mutluluk oluyor, saniyorsun biz bundan hoslukmu duyuyoruz, bizki avrupa kupalari almis takimiz, ne hallere getirdi bu yönetim derhal ISTIFA etmelilerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt